| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Ian 18, 2014 11:31 pm | |
| De acord Laura, ma uit la nepotii mei si la copiii prietenelor ce disperati sunt dupa un animalut, ca-i caine, ca-i pisica si ca vor la mine sa se joace cu ele. Eu am crescut la bloc, am avut pisici tot timpul, mai tarziu si catel si n-a fost asa greu. Da e vorba de comoditate, ca nu e asa greu sa ai grija de un sufletel. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Ian 18, 2014 11:43 pm | |
| Pai acum parintii nu mai au timp nici de copii lor.....merg la servici sa faca bani ca sa plateasca un strain ( bona , after school ) sa stea cu ei . Trist. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 19, 2014 4:37 pm | |
| Eu si sotia pentru nepotel suntem bone gratis. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 19, 2014 4:45 pm | |
| Pai nu sunteti bone, sunteti bunici si nici o bona , nici chiar pt. toti banii din lume nu o sa-l iubeasca pe copil asa cum il iubesc bunicii lui | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 19, 2014 5:23 pm | |
| Sa va mai arat poze cu floricelulul meu cem mai frumos: Ce mananci acolo ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Da-mi sa vad si eu ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pateu de ficat ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu vreau ! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 19, 2014 6:13 pm | |
| Povestea simpatica a mofturosului frumos Daca era Staruss al meu pe langa felia de paine cu pate, disparea fara sa mai apuci sa faci si poze | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 19, 2014 6:20 pm | |
| Serios ? Al meu nu mananca nimic din mancarea nostra ...poate cate o farama de ciocolata si piept de pui la gratar( doar atunci caldut, a doua zi nu mai mananca din el ) . Mananca doar boabe si cateva tipuri de conserve pt. pisici ( in aspic ). Pana sa le descopr pe astea pe care le mananca acum, i-am desfacut intr-o seara 5 plicuri diferite si nici macat nu a gustat din ele, de -mi venea sa-l bat....noroc ca mai am un motan la mama acasa si am pus pliculetele in congelator pt. cand mergem acasa | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 19, 2014 6:47 pm | |
| He he, na, mai sunt si fitosi. Amarige este o mofturoasa, dar Strauss, ar manca non stop si ar manca orice, numai mancare sa fie. Are locul lui preferat (unul din suporturile de pisici) in bucatarie, si se aseaza mot pe el si plange pana unul din noi doi ii dam ceva, orice, sa manace. Daca nu, ne urmareste prin toata casa si miauna ca un bebelus, ca asa i-a ramas glasul, de bebe mic :lol:cand el de fapt, e ca un hipopotam Are pofte de conserva, miauna. Are pofta de mancare uscata, stie unde o gaseste ca o tin la discretie, are pofta de "bombonele-premii" miauna ca un miorlait adica, se roaga de noi, sa-i dam "dulciurile" preferate. Face si o fata speciala si isi baga capul intre umeri, si te priveste cu ochii mari, beliti Cand pregatesc mancarea, sta cuminte pe postativul lui, si mai scoate cate o vocaliza, una mai dulce ca alta :lol:poate poate ii pica ceva | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Lun Ian 20, 2014 10:56 am | |
| Mai, fetelor, cand aveti de ingrijit doar un animalut, sigur ca-i faci toate pofetele, iar el face toate fitele , dar cand ai 8 catei (ca mine ) care se lupta pentru atentia stapanului, as vrea sa va vad atunci cum va scoateti camesa Daca iau unul in brate, alti trei se urca pe mine sa-i iau si pe ei. Iar despre orhidee, avand in vedere umila mea experienta cu phalele, pe care le arunc intr-un lighean plin cu apa de ploaie in care mai pun, cate odata, si ingrasamant special pentru orhidee, altceva nu pot sa spun. Mie nu mi-a murit niciuna din cauza "scaldatului", dar, probabil, nu toate orhideele suporta acest tratament. Oricum, si eu o invinovatesc pe Doini pentru reorientarea mea florala Incet-incet, am sa renunt la unele din plantele din dotare, in favoarea orhideelor parfumate | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Lun Ian 20, 2014 7:07 pm | |
| Corect ca titulatura pentru bunici,dar si daca au grija de nepotei tot ,,bone" gratis se numesc pentru unii. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mar 06, 2014 9:44 pm | |
| Am fost prim magazine si....nu nu am gasit minunatia numita miniMark. S-a luat nebuneala rau de tot . Ca sa vin cu picioarele pe pamant mi-am luat un trandafir... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]in poza arata bine , sa vedem cum e in realitate | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mar 06, 2014 9:52 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mar 06, 2014 10:19 pm | |
| Nu cred ca e vre-un trandafir cu denumirea asta, dar sper sa fie un trandafir mai consacrat care se ascunde dupa numele asta....vedem la vara | |
|
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Mar 07, 2014 8:31 am | |
| Sa-l vedem inflorit, Laura! Iubesc si trandafirii foarte mult, indiferent de care sunt! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Mar 07, 2014 11:19 am | |
| Am vazut la Laura ca orhideele ei stau in ghivece opace , iar eu am inteles ca le trebuie ghivece transparente ... cum e corect, pana la urma??? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Mar 07, 2014 11:52 am | |
| Ideal este ca ghivecele orhideelor sa fie transparente, tocmai ca sa poti obsera radacinile. In principiu toate paharele phaleor sunt transparente.., sau, asa ar trebui sa fie! De asemenea se si gauresc cu un cui incins, pentru o ventilatie mai buna a radacinilor. Dar, asta nu inseamna ca ele la randul lor, nu pot sta in masti frumoase si colorate, asa cum poti vedea in pozele fetelor. Eu, nu am masti. Am cumparat candva unele dintr-un magazin second hand si atat. Pe cele pe care le tin pe polita din living, chiar nu le pot tine in masti, fiindca sunt grele iar polita poate ceda greutatii.. Sper ca nu am batut campii cu explicatia mea | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Mar 07, 2014 6:02 pm | |
| Nu Doini, ai spus bine. Eu folosesc mastile ceramice pentru stabilitate. Fiind multe si ingramadite, se rastoarna usor. La mine, cu mastile e mai bine, chiar daca sunt de toate felurile si culorile! Nu am avut probleme cu radacinile din cauza asta. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Mar 07, 2014 6:47 pm | |
| Cu toate ca sunt Telelu Tanase (la o petrecere) va urmaresc cand si cand pentru ca va iubesc! Asa, revenind la masti, am omis sa spun ca ele ajuta stabilitati, exact asa cum spune si DanaC Eu folosesc masti pentru cele care stau in plin soare. Partea de jos a mastilor, are un spatiu in care pot tine apa, pentru umiditate, fara ca paharul sau radacinile sa o atinga.. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Mar 08, 2014 10:40 am | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Mar 08, 2014 10:53 am | |
| Un cadou frumos,asteptam pozele Ai plantat trandafirii? | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Mar 08, 2014 12:20 pm | |
| Bravo Laura, ai vazut ... Ma bucur ca ai gasit orhiduta pe cre ti-o doreai. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Mar 08, 2014 3:27 pm | |
| Frumos cadou ti-ai facut Laura! Ma bucur pentru tine! Sa fie sanatoasa si harnica! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Mar 08, 2014 3:42 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Mar 08, 2014 4:01 pm | |
| - leonor a scris:
- Un cadou frumos,asteptam pozele Ai plantat trandafirii?
Nu am plantat nimic , la noi a ploua de aseara...s-a oprit acum o ora. O sa mergem maine la gradina la toate pacatele sa mai adaug inca unul. Imediat o sa ma apuc sa fac etichete la trandafiri si la arbustii fructiferi si miine daca nu ploua ii plantez . Tu ? I-ai plantat ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|