| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 7:05 am | |
| Sa va arat atmosfera de la noi.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 8:16 am | |
| Vai cei la tine acolo Laura,chiar ca a venit prea devreme iarna.Eh ! acum sa zica autoritatile ca au fost luati prin surprindere de zapada!!! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 10:32 am | |
| Frig si zapada,de aceea nu-mi place sa stau la munte,prea multe luni de frig... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 12:55 pm | |
| Da, ca in Bucuresti o fi mai cald Nici octombrie nu-i bine, ca deja imi ingheata mainile si a trebuit sa fac foc in casa. Si nu-s la munte. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 1:26 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Vai ce pofta de joaca in zapada mi-au facut pozele tale... Oricum ar fi, arata superb! Mie imi place foarte mult zapada [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 2:02 pm | |
| Si mie imi placea cand stateam la bloc si nu aveam tot felul de probleme. Abia asteptam sa ninga sa plec la ski. Toata lumea bombanea ca vine frigul, eu ma bucuram. Acu' plang de nervi ca n-am unde adaposti tot noianul de plante. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 2:23 pm | |
| Asa ce mult imi lipseste zbenguiala prin zapada.., eu sunt fan snowboard, cu skiurile nu m-am dat nicodata. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 8:36 pm | |
| Tocmai a spus Busu la TV ca, in noaptea asta, la Bucuresti vor fi .... 0*C Nu mai suport eu zapuseala, dar nici dupa frig nu ma omor!!! ... iar zbenguiala in zapada (desi m-am nascut in prima luna a iernii) nu mi-a placut nici macar in copilarie. Eu vreau sa fie mereu PRIMAVARA!!!!.... ceea ce ii doresc si gradinii tale, Laura! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 8:39 pm | |
| Si eu Pene la fel. Daca s-ar putea sa fie numai luna Mai tot anul, ar fi perfect . | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Oct 04, 2013 10:51 pm | |
| Iarna in octombrie? cine a mai vazut? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Oct 05, 2013 11:06 pm | |
| Din pacate la noi asa e... iarna vine repede si pleaca greu...am mai patit asa in 2011, cand a nins in octombrie , dar nu chiar in prima zi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Oct 05, 2013 11:10 pm | |
| Eu nu cred ca va tine mult iarna asta timpurie... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Oct 05, 2013 11:16 pm | |
| Clar nu tine mult, doar ca imi e ciuda ca a facut praf toate florile anuale ( avem ochiul boului si craite superb inflorite) gladiolele cele care erau inflorite s-a terminat cu ele, mai sunt cateva care stau sa infloreasca , sa vad daca au fost afectate de ger....toate crizantemele au fost sub zapada, dar ele parca se prezinta mai bine.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Oct 05, 2013 11:23 pm | |
| Imi pare rau pentru tine si plantutele tale | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Lun Oct 07, 2013 12:15 am | |
| Laura cine se gandea in octombrie la asa frig;eu am fost precaut si o mare majoritate din plantele de interior le-am bagat la adapost inainte de venirea frigului;si acum fac cevafoc la gaze,caci altfel seara este cam greu sa stai in casa,fara. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Oct 26, 2013 11:50 pm | |
| Azi am fost la Lidl, si nu am rezistat tentatiei, mi-am luat o minirosa artistica, ca tot am facut o pasiune pt trandafirii vargati ... E altoit pe o mini tulpina...ce fac eu acum ? Il plantez in pamant pana la punctul de altoi ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 12:25 am | |
| Felicitari Laura! Este tare frumusel! Ai foarte multe informatii la topicurile scrise de Karla. Iti vor fi benefice Dar, ca sa-ti raspund la intrebare uite ce ai de facut. Punctul de altoire, trebuie sa ramana cu 4-5 cm sub nivelul solului, pentru a fi feriti de inghet. Iar cand scad temperaturile, sa-l acopeti, ca sa nu degere. Sa nu uiti sa-i faci musuroi!!! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 12:45 am | |
| Multumesc Doini [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 1:08 am | |
| Cu drag! Am omis sa-ti urez: sa fie sanatos, sa se prinda si sa-l vedem la anu plin de flori | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 1:10 am | |
| Dar trandafirul tau e copacel, nu cred ca trebuie sa-l ingropi pana la punctul ala de sus. Sau te referi la punctul de altoi de jos | |
|
| |
Doini
| |
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 1:28 am | |
| Ba ai zis bine ce ai zis, numai ca trandafirii 'copacel' au doua puncte de altoire. Acu Laura tre sa vada cum e al ei. Mie in poza asa imi pare, 'copacel'. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 1:56 am | |
| Asa e, ai dreptate! Am uitat de punctul de altoire de sus Eu m-am gandit si referit doar la cel de jos. Este copacel. Si in cazul asta cum se procedeaza? Se infasoara cu materiale izolante altoiul de sus? | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 6:55 am | |
| Este sigur copacel, am fost si eu ieri in Lidl si ma manca mana sa-mi iau unul dar am rezistat tentatiei tocmai pentru ca mi-e frica sa aduc copacei de trandafiri in gradina. In fiecare iarna va trebui sa-i protejezi si punctul de altoire de sus si chiar si asa, tot poti avea surpriza neplacuta sa vina o iarna extrem de dura si sa-l pierzi. Eu in locul tau as pune si un butas-doi la prins din el ca sa-l ai si pe radacini proprii. Iar daca chiar moare trandafirul nobil intr-o iarna, sa nu scoti portaltoiul pentru ca ar putea fi De la Grifferai sau alta vechitura draguta | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Oct 27, 2013 9:27 am | |
| Si mie imi plac pestritii,dar n-am gasit la Lidl-urile din zona nimic Nu-i cinstit ca numai la BV sa se gaseasca frumuseti Eu as zice ca e destul de rezistent,mai ales daca il inconjori cu niscai bete | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|