| Ograda lu' Cloantza | |
|
+24leonor Paulyna geodezia gabriela60 ghana aura laurabv Marga ella06 popescugp Mihai georgiana sicamin Myosotis Doini stefana doina Carina bubu duduta190578 Karla costieanuconstantin Vernil penelopa 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 12, 2014 10:49 pm | |
| Si, daca vreti sa stiti, am si trandafiri infloriti acum in gradina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]... ce daca, abia l-am plantat pe pitic | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 12, 2014 10:52 pm | |
| O dedicatie si pentru Karla: Vinca pe care mi-ai trimis-o asta toamna, in comanda aceea cu plante care cresc la radacina arbustilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 12, 2014 11:12 pm | |
| Penelopa , e superba gradina ta cu toti arbustii infloriti . Culoarea trandafirului pitic imi place de mor .Lalele sunt minunate am si eu din alea mov batute zici ca sunt bujori , iar cele rosii , caraghioase , se transforma foarte frumos de la boboc la floare si au cupele imense , cred ca cele mai mari , din cate am vazut eu . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 12, 2014 11:17 pm | |
| Da, Paunita, l-am ales dintr-o multime de pitici, de la Billa, numai la 11 lei. Am o bordura cu trandafiri pitici, in care exista un gol ... asa ca, l-am umplut Iubesc mult arbustii, iar perioada asta a primaverii cand ei infloresc, o ador! Apropos, au venit randunelele!!! Deci, afara, e primavara! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 7:23 am | |
| waw Pene ce de frumuseti ai in gradina, am admirat si eu magnoliile Ai o gramada de frumuseti Mi-am luat si eu Mahonia in primavara asta, doar ca e deja mare 60 cm si era inflorita cand am primit-o ....doar cu ploile astea sper sa se prinda, dar nu stiu | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 8:42 am | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 10:08 am | |
| Vai ce-avem noi aici: narcise smechere, trandafiri si lalelute mov ! Foarte frumos,Penelopa, mai ales lalelele din ultimele 2 poze sunt mortale | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 10:12 am | |
| Ma bucur ca ti s-a prins, Penelopa. Arata foarte bine gradina ta, magnoliile sunt splendide... | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 12:09 pm | |
| Pene cred ca e phloxul laphamii pentru care s-a facut comanda, nu vinca, chit ca seamana la floare. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 12:35 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Apr 13, 2014 5:15 pm | |
| Orice planta este frumoasa in felul ei. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Apr 14, 2014 12:16 pm | |
| Da, aveti dreptate, ca uitasem ce am comandat E phloxul, dar cand i-am vazut floarea am spus : vinca | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Apr 14, 2014 12:18 pm | |
| - popescugp a scris:
- Orice planta este frumoasa in felul ei.
Si dvs. aveti dreptate! Nu cred ca exista vreo planta in gradina mea care sa nu-mi placa! Chiar si buruienile imi plac!! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Apr 14, 2014 8:47 pm | |
| Cred ca nu si ierburrile prapadite si enervante. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Apr 17, 2014 7:20 pm | |
| Penelopa,uite floricica ta...[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]...dupa paste in prima sambata sau a doua poate ne intalnim sa ti-o aduc,ca vad ca si-a luat avant de cand am scos-o afara deja cauta spalier sa se catere... | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Apr 25, 2014 11:33 pm | |
| Multumees, Aura! La mine rasadurile de Lufa au crescut cam mult si cer sa le plantez afara. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Apr 25, 2014 11:40 pm | |
| Am mai facut cateva poze prin gradini, asa ca va voi arata o "simbioza" care mi-a iesit Clematita "Montana" (sau, Alpina ) care, in sfarsit, a inflorit, in concubinaj cu liliacul pe care-l calareste [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Apr 25, 2014 11:42 pm | |
| Am luat clematita asta "Joe" fiindca mi-au placut florile ei, fara sa ma gandesc, o clipa, ca ar putea fi o fitoasa, care vrea iarna in casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Apr 25, 2014 11:50 pm | |
| Ma bucur ca magnoliile cu nume de fete (Betty si Suzana) mai au, inca, flori: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ma bucur ca lalele astea variegate au iesit si in al 3-lea an: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si, ma bucur de primula asta care, anul acesta, s-a salbaticit, devenind o ciubotica a cucului: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Apr 25, 2014 11:56 pm | |
| E draguta tare Joe asta....chiar nu rezista afara ? E cam chin cu plante in ghiveci. Eu am o clematita de la Lidl in ghiveci, uita asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dar parca stagneaza..cele pe care le-am pus in gradina arata mai bine. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Apr 25, 2014 11:59 pm | |
| waw ce tare e laleaua variegata la tine vad prima data . Sa te bucuri de ea multi ani si deacum incolo | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 26, 2014 12:04 am | |
| M-am uitat in albumul tau de anultrecut si am vazut-o inflorita ! E tare frumoasa ! Mi-au placut mult si irisii astia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 26, 2014 12:13 am | |
| Irisii sunt de la Anthesis si merg foarte bine! Poate iti trimit o bucatica din ei cand se divizeaza planta, parca prin vara-toamna ... a nu se intelege 900 toamna | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 26, 2014 12:21 am | |
| - penelopa a scris:
- Am luat clematita asta "Joe" fiindca mi-au placut florile ei, fara sa ma gandesc, o clipa, ca ar putea fi o fitoasa, care vrea iarna in casa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ...daca ai sti ca m-a lasat fara grai...am vazut-o /sun...ma gandeam sa te intreb ce e...dupa flori inclinam sa cred ca-i clematita,dar frunzele nu aduc deloc cu ce stiu eu...e superba!!!daca tb tinuta iarna in casa probabil poti sa o tii din scurt din foarfeca nu va fi asa invaziva cum sunt suratele ei..de unde ai luat-o? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Apr 26, 2014 12:25 am | |
| Am luat=o de la Hornbach Corbeanca, cu 50 lei. Sa stii ca si frunzele sunt deosebite, oarecum filigranate, si am citit despre ele ca sunt vesnic verzi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|