Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ograda lu' Cloantza

In jos 
+24
leonor
Paulyna
geodezia
gabriela60
ghana
aura
laurabv
Marga
ella06
popescugp
Mihai
georgiana
sicamin
Myosotis
Doini
stefana
doina
Carina
bubu
duduta190578
Karla
costieanuconstantin
Vernil
penelopa
28 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Urmatorul
AutorMesaj
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 12, 2014 10:49 pm

Si, daca vreti sa stiti, am si trandafiri infloriti acum in gradina
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
... ce daca, abia l-am plantat pe pitic  pirat 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 12, 2014 10:52 pm

O dedicatie si pentru Karla: Vinca pe care mi-ai trimis-o asta toamna, in comanda aceea cu plante care cresc la radacina arbustilor
Sus In jos
Paunita

Paunita

Numarul mesajelor : 156
Localizare : Zalau
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 28/02/2014

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 12, 2014 11:12 pm

Penelopa , e superba gradina ta cu toti arbustii infloriti . Culoarea trandafirului pitic imi place de mor .Lalele sunt minunate am si eu din alea mov batute zici ca sunt bujori , iar cele rosii , caraghioase , se transforma foarte frumos de la boboc la floare si au cupele imense , cred ca cele mai mari , din cate am vazut eu .
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 12, 2014 11:17 pm

Da, Paunita, l-am ales dintr-o multime de pitici, de la Billa, numai la 11 lei. Am o bordura cu trandafiri pitici, in care exista un gol ... asa ca, l-am umplut  Very Happy 
Iubesc mult arbustii, iar perioada asta a primaverii cand ei infloresc, o ador!
Apropos, au venit randunelele!!! Deci, afara, e primavara! monkey 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 7:23 am

waw Pene ce de frumuseti ai in gradina, am admirat si eu magnoliile  Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 421221538  Ai o gramada de  frumuseti  Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 2092491260  Mi-am luat si eu Mahonia in primavara asta, doar ca e deja  mare 60 cm si era inflorita cand am primit-o ....doar cu ploile astea sper sa se prinda, dar nu stiu  Suspect
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 8:42 am

Minunat si-n gradina ta, draga Pene! Multumesc  Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 2422189467  pentru pozele cu magnolia inflorita, este de vis! Anul asta iar am pierdut spectacolul cu magnolia de la primarie. Mai erau flori doar in varf si pe cateva crengi. Asa arata cand e in plin "spectacol"  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Superbe si lalelele, si trandafirul ti-am spus deja ca la tine e raiul!  applause  applause  applause  applause  applause 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 10:08 am

Vai ce-avem noi aici: narcise smechere, trandafiri si lalelute mov ! Foarte frumos,Penelopa, mai ales lalelele din ultimele 2 poze sunt mortale  Very Happy 
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 10:12 am

Ma bucur ca ti s-a prins, Penelopa.
Arata foarte bine gradina ta, magnoliile sunt splendide...
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 12:09 pm

Pene cred ca e phloxul laphamii pentru care s-a facut comanda, nu vinca, chit ca seamana la floare.
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 12:35 pm

Acela e...
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeDum Apr 13, 2014 5:15 pm

Orice planta este frumoasa in felul ei.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 12:16 pm

Da, aveti dreptate, ca uitasem ce am comandat  Very Happy E phloxul, dar cand i-am vazut floarea am spus : vinca  pirat
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 12:18 pm

popescugp a scris:
Orice planta este frumoasa in felul ei.

Si dvs. aveti dreptate! Nu cred ca exista vreo planta in gradina mea care sa nu-mi placa! Chiar si buruienile imi plac!! pirat
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 8:47 pm

Cred ca nu si ierburrile prapadite si enervante.
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeJoi Apr 17, 2014 7:20 pm

Penelopa,uite floricica ta...[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]...dupa paste in prima sambata sau a doua poate ne intalnim sa ti-o aduc,ca vad ca si-a luat avant de cand am scos-o afara  Very Happy   Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 1059784619 deja cauta spalier sa se catere...
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeVin Apr 25, 2014 11:33 pm

Multumees, Aura!
La mine rasadurile de Lufa au crescut cam mult si cer sa le plantez afara. Wink 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeVin Apr 25, 2014 11:40 pm

Am mai facut cateva poze prin gradini, asa ca va voi arata o "simbioza" care mi-a iesit  clown 
Clematita "Montana" (sau, Alpina  pirat ) care, in sfarsit, a inflorit, in concubinaj cu liliacul pe care-l calareste Very Happy  
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeVin Apr 25, 2014 11:42 pm

Am luat clematita asta "Joe" fiindca mi-au placut florile ei, fara sa ma gandesc, o clipa, ca ar putea fi o fitoasa, care vrea iarna in casa  pale 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeVin Apr 25, 2014 11:50 pm

Ma bucur ca magnoliile cu nume de fete (Betty si Suzana) mai au, inca, flori:

Ma bucur ca lalele astea variegate au iesit si in al 3-lea an:
Si, ma bucur de primula asta care, anul acesta, s-a salbaticit, devenind o ciubotica a cucului:
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeVin Apr 25, 2014 11:56 pm

E draguta tare Joe asta....chiar nu rezista afara ?

E cam chin cu plante in ghiveci.
Eu am o clematita de la Lidl in ghiveci, uita asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dar parca stagneaza..cele pe care le-am pus in gradina arata mai bine.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeVin Apr 25, 2014 11:59 pm

waw ce tare e laleaua variegata Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 2092491260 Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 2092491260 la tine vad prima data Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 421221538 . Sa te bucuri de ea multi ani si deacum incolo cheers 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 26, 2014 12:04 am

M-am uitat in albumul tau de anultrecut si am vazut-o inflorita ! E tare frumoasa ! Mi-au placut mult si irisii astia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 421221538
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 26, 2014 12:13 am

Irisii sunt de la Anthesis si merg foarte bine! Poate iti trimit o bucatica din ei cand se divizeaza planta, parca prin vara-toamna ... a nu se intelege 900 toamna  Very Happy 
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 26, 2014 12:21 am

penelopa a scris:
Am luat clematita asta "Joe" fiindca mi-au placut florile ei, fara sa ma gandesc, o clipa, ca ar putea fi o fitoasa, care vrea iarna in casa  pale 
...daca ai sti ca m-a lasat fara grai...am vazut-o /sun...ma gandeam sa te intreb ce e...dupa flori inclinam sa cred ca-i clematita,dar frunzele nu aduc deloc cu ce stiu eu...e superba!!!daca tb tinuta iarna in casa probabil poti sa o tii din scurt din foarfeca nu va fi asa invaziva cum sunt suratele ei..de unde ai luat-o?
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitimeSam Apr 26, 2014 12:25 am

Am luat=o de la Hornbach Corbeanca, cu 50 lei. Sa stii ca si frunzele sunt deosebite, oarecum filigranate, si am citit despre ele ca sunt vesnic verzi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Ograda lu' Cloantza
Sus 
Pagina 15 din 18Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ograda lu' Cloantza

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: