| Ograda lu' Cloantza | |
|
+24leonor Paulyna geodezia gabriela60 ghana aura laurabv Marga ella06 popescugp Mihai georgiana sicamin Myosotis Doini stefana doina Carina bubu duduta190578 Karla costieanuconstantin Vernil penelopa 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iun 03, 2014 8:27 pm | |
| Minunati trandafirii, bujorii si celelalte flori, a meritat asteptarea! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Iun 04, 2014 7:16 pm | |
| Ce fericite sunt plantele la tine, explodeaza de-a binelea... | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 18, 2014 8:52 am | |
| Hibiscus prin din lastar de la d-na Pene,va multumesc! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 18, 2014 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 18, 2014 8:16 pm | |
| | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 18, 2014 8:36 pm | |
| Multumesc,este o nuanta intre roz si somon. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 26, 2014 12:55 pm | |
| "Mama" acestui hibiscus, Duduţa, a făcut anul acesta nişte flori micuţe... nu ştiu ce nu i-a plăcut!!!! Nici poze la flori n-am mai făcut în ultimul timp, aşa că nu prea am ce pune în grădina mea virtuală. mai bine le-a mers la plantele din casă, mai ales la hoya carnosa, care din primăvară încoace înfloreşte continuu. De menţionat ar fi şi passiflorele (majoritatea de la Bubu), pe care le-am scos afară şi le-am orientat pe toate 5 pe un suport făcut din tulpina unei "salix" . Arată foarte bine aşa îmbârligate cum sunt (poate le fac o poză), dar mă cuprinde disperarea când mă gândesc cât mă voi chinui să le desfac , ca să le duc în casă!!!! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 27, 2014 10:17 am | |
| Cu ograda stau foarte prost!!! De 11 ani de cand locuiesc la curte, niciodata n-am neglijat ograda ca acum... nici poze n-am mai facut, dar mai bine, ca nu prea aveam ce sa arat | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 27, 2014 10:25 am | |
| Hai capu sus Pene, ca uite vremea isi revine special ca sa mai apuci tu sa faci cate ceva prin curte | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Feb 08, 2015 1:05 pm | |
| Azi imi voi scoate albumul sunphoto de la naftalina , fiindca, dupa ce mi se vor incarca acumulatorii de la aparatul foto, voi posta pozele pe care n-am mai apucat sa pun in album. Poate asa, in amintirea florilor de anul trecut (destul de putine, de altfel), imi va reveni pofta de plante! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Feb 08, 2015 1:07 pm | |
| Bine, asteptam cu interes | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Feb 08, 2015 2:49 pm | |
| Spor la treaba! In rest, de acord cu ceea ce-a scris Cora! Ne-au subjugat total florile astea! Dar e asa de bine... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Feb 08, 2015 7:21 pm | |
| Pene, unde pusesi pozele, ca pe sunphoto nu le vazui | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Feb 09, 2015 9:07 am | |
| Nu le-am pus ... inca Acasa, nu stiu ce e aiurea setat pe PC si imaginea e supralatita, asa ca nu vad optiunile O sa aduc aparatul foto la serviciu si voi incerca de pe PC-ul de la serviciu. Myo, cica "pofta vine mancand" Asa ca, incep cu lingurita pana mi se redeschide apetitul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|