| Ograda lu' Cloantza | |
|
+24leonor Paulyna geodezia gabriela60 ghana aura laurabv Marga ella06 popescugp Mihai georgiana sicamin Myosotis Doini stefana doina Carina bubu duduta190578 Karla costieanuconstantin Vernil penelopa 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 2:42 pm | |
| Mie imi plac mai mult trandafirii cu stramosi "salbatici" decat fitosii modificati genetic de om!!! Chiar am vazut zilele astea la o plimbare prin sat, cativa trandafiri urcatori deosebiti: buchete mari cu flori mici si batute si culori frumoase: roz-movuliu, alb-roze si galben. Am sa merg cu cerseala dupa butasi. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 4:05 pm | |
| Fiindca n-am gasit topic pentru Rodiu, iaca, ma laud la mine in ograda, uunde a inflorit, pentru prima data, Rodiul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Numai ca nu-i batut, asa cum l-am vazut si comandat Te pomenesti ca asta imi face fructe!!! Nu vreau, ca nu-mi plac rodiile! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 4:19 pm | |
| Hocus pocus la mine,e in primul an! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 4:33 pm | |
| Pun si eu in gradina lui Pene ,tot un Hocs pocus care e diferit de al tau Duduta ,si tot prima inflorire. Oare se face ca al tau ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 4:47 pm | |
| Nu stiu ce sa spun d-na Sica,eu l-am cumparat din toamna ca fiind Circus,dar am inteles ca ii zice Hocus pocus. | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 4:51 pm | |
| Pana la urma ii descoperim noi denumirea ,ca si eu in toamna l-am pus cu denumirea Hocus Pocus. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 6:05 pm | |
| Sica, hocuspocusul tau, dupa cum se vede, se va face, mai degraba, ca al meu Al Dudutei chiar e asa cum l-am vazut si eu in poze. | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 09, 2013 6:07 pm | |
| D-na Pene,ar fi bine sa nu schimbe intre timp si al meu! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 1:58 pm | |
| Daca n-ati observat pana acum , va rog sa observati ca, gradina mea a ajuns la vol. II Vol. I il gasiti mai jos | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 2:15 pm | |
| Da, am pierdut un mesaj cu multe poze!!! Va postasem trandafiri. Mai incerc o data. Deci, Hocus-Pocus dezvoltat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-i bai, ca am si alti trandafiri pe gustul meu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Unul gingas, de la Clematite: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]altul, semidublu, tot de la Maria [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si, inca, un suav [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 2:20 pm | |
| Yucca de gradina este la finalul curse: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]iar Luleaua turcului, mai are un pic si-mi salta WC-ul din curte [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Primul Phlox inflorit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 2:33 pm | |
| Poza cu yucca e mortala... arata splendid alaturi de trandafirii rosii. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 2:59 pm | |
| Ahhhh ce imi place trandafirul tau suav!!! Iar o lulea asa plina de flori nu prea am mai vazut! Se pare ca ii place pe langa WC | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 3:37 pm | |
| Trandafirii astia bicolori imi plac la nebunie. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iun 21, 2013 11:59 pm | |
| Este superbisim Hocus-Pocus! Ce petale, ce culoare, zici ca-i catifea! Ce frumos trebuie sa fie in gradina ta! Mi-am amintit cum aratau trandafirii in soare ! Bravo, meriti felicitari, dar mai astept si alte poze | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Iun 22, 2013 11:46 pm | |
| O sa mai pun si alte poze, fara felicitari, ca nu e meritul meu ca a iesit asa trandafirul. Si la mine, ca si la Bubu, arsita a uratit gradina. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Iun 22, 2013 11:55 pm | |
| Mi-a inflorit un trandafir prins sub pet asta toamna, cand am fost la Mihai. Mihai, multumesc mult, imi place mult trandafirul asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am avut un trandafir pom, despre care va povesteam eu cum intr-o iarna a fost culcat la pamant, lasandu-l asa, fiindca crezusem ca l-a rupt furtuna. Dar a inviat in primavara urmatoare si l-am omorat eu mutandu-l acum 2 ani in gradina din spate. Avand un presentiment, am pus la prins cativa lastari din altoi. Pomul a murit, lastarii au inflorit: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Iun 22, 2013 11:56 pm | |
| Ce rau imi pare de ce patiti voi din cauza arsitei ...., nici eu nu ma bucur de vreme buna.., aici ploua de trei zile iar ghivecele mele sunt inundate de atata apa. Stam la ultimul etaj iar balconul nu este acoperit si, apropo astazi maxima a fost de 16 grade brrrrrrrr | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 23, 2013 12:19 am | |
| 16 grade, chiar ca brrrr, la noi oficial au fost 34, dar eu cred ca au fost mai multe. Pene asta e, de acum incolo, macar 2 luni trebuie sa rabdam arsita. Noi sa fim sanatoase Trandafirul de la Mihai trebuie sa fie un englezesc. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iun 23, 2013 1:35 pm | |
| Pene, ai atat de multi trandafiri frumosi in gradina, dar uite ca pe asta englezescul asta galben l-am ratat. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iun 25, 2013 12:05 am | |
| L-ai ratat fiindca atunci cand ai fost la mine era pui mic. Asta toamna l-am pus sub pet si acum are 2 flori minunate. In toamna am sa-l mut in spate, in zona trandafirilor galbeni. Intre timp mi-a inflorit un mac batut [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am avut cateva feluri de seminte de mac, dar numai un fel a germinat si asta numai cateva fire. Nu am noroc la maci, asta e! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iun 25, 2013 11:33 am | |
| Ce frumos e macul...
Si eu tot am pus seminte de maci si nimic, si la altii e plin. | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iun 25, 2013 11:58 am | |
| E superb macul. Am cumparat si eu seminte de mac nu mi au iflorit inca .Maci sunt mov :D:D | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iun 27, 2013 10:16 am | |
| The Pilgrim ,aşa se numeşte trandafirul acela. ŞI mai am caţiva...... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|