| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+21Brindusa gomez99 Doini Carina geodezia popescugp corinap doina Tinkerbell stefana bubu doinabacau gabriela60 Defne sicamin Vernil Marga Myosotis duduta190578 georgiana penelopa 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 31, 2013 12:33 pm | |
| Geo spune secretul. Ce le faci? Le-ai pus ingrasaminte ? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 31, 2013 3:37 pm | |
| i-am pus in vase mici mici nu in vase mari doar ala rosu batut este in vas de 70 de kile in rest sunt in vase de max 4 kile si da am pus ingrasaminte de toate felurile | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 31, 2013 7:17 pm | |
| Geo, ai o multime de flori! Cum reusesti sa te ocupi de toate ? Slujba+naveta, gradina, familie, flori, motani si catei ... cam multe ... dar uite ca le dovedesti pe toate! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 31, 2013 11:52 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 3:01 am | |
| Pai cum facem am un hibiscus de la Geta trotineta.., ce am de facut? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 8:01 am | |
| Mariano pic rupta cite-odata dar imi face bine altfel cred ca as da coltu .. acum iar m-am mutat cu serviciu la vreo 60 km si fac naveta plec dimineata la 6 vin seara la 6 sunt rupta de oboseala da cind vin si vad pisoii cum topaie pe alee sa le dau haleala si se maimutaresc sa le dau atentie bag repede furtunele in priza dupa care trec la ce am de facut masina de spalat mincare si se face 10 seara asa ca a doua zi o iau de la capat mai scap si eu simbata si duminica atunci ma mai scol si eu la 8 si stau mai linistita | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 8:43 am | |
| Pai mai Geo tu la 4kile zici ca-s vase mici ?????????? Ai mei sunt in din alea de juma de kil max 1. Numai ca astia, fara ingrasaminte "dedicate" se duc pa. Nu am timp de ei din pacate. Abia am reusit sa fac putina ordine in solarul in care am bagat florile. Doar noaptea am lucrat la ele. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 8:53 am | |
| Pai eu sunt invatata numai cu vase de 70 kile asa ca 4 kile sunt mici la mine .. eu am luat ceva lichid de la lidl acu vreo 5 lunii si mi-a trimis Danero iar asa ceva bobite .. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 8:59 am | |
| Si eu am prafuri de la Danero, vad ca le merge bine...doar ca astia de la Gommer imi dau batai de cap...cresc tare greu | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 9:39 am | |
| da de crescut cresc greu .. eu ii am de vreo 3 -4 ani si merg greu daca in 4 ani cel classic red s-a facut tufa de 1 m juma astia gommerosii au tot 30 cm doar ala portocaliu a ajuns la 70 cm in rest bat pasu pe loc | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 11:10 am | |
| Aveti pasiuni frumoase! In primul rand, aveti pasiuni! Adica traiti intens, avetii motivatii, ceva va impulsioneaza mai mult decat pe alti oameni! Ati cheltuit o multime de bani pe gomerosi, ati vrut sa aveti ceva special, culori si forme inedite pentru flori! Pai alte persoane si-ar fi luat haine, parfumuri sau cine stie pe ce ar fi cheltuit banii! Sunt absolut convinsa ca veti fi raplatite pe masura pentru aceasta dragoste ce o purtati florilor! Sa nu uitati niciodata, aveti pasiuni marete! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 11:18 am | |
| ce pasiuni marete ca ne uitam cu ochi precum melcu sa infloreasca si cind mai da coltu cite unu te apuca damblalele stiind citi bani ai dat pe ei | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Aug 01, 2013 11:27 am | |
| Geo, nu fii carcotasa ! Spune cinstit, de cate ori te-ai trezit si te-ai dus direct la flori sa vezi daca s-a deschis un boboc ? Si noaptea ma trezesc sa vad daca sunt bine floricelele, inclusiv cele din gradina ... Pai daca asta nu e pasiune, atunci ce e ? Nu vrei sa stii cate flori am incercat, streptocarpus, violete (am avut la un moment dat peste 100 de varietati ...) Apropos, au inceput sa miste epyphillium, fac alte tije, laterale. Unul l-am pierdut, cred ca am pus prea multa apa. Ai tai sunt OK ? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 16, 2013 2:58 pm | |
| Am o situatie. Am gasit hibiscusul rupt.., probabil animalele au o legatura cu asta.. Am pus lastarul rupt intr-un pahar cu apa.., intrebarea mea este, mai trebuie sa-l scurtez, sa tai cat mai vertical sau il pot lasa asa si sa sper ca va face radacini? Grosimea lastarului este cat a unui pix si este lemnificat. Intr-una din poze, se poate observa ca frunzele hibiscusului meu ar avea ceva.., intrebarea este ce? Si ce pot face ca sa opresc asta. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 16, 2013 8:47 pm | |
| Eu as taia frunzele si as pune butasul in ghicevi cu pamant, cu pet in cap. Nu stiu ce soi de hibi este ca sa ne dam seama daca ar putea inradacina in apa. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 16, 2013 9:00 pm | |
| Si-l las un bat fara frunze? Sa-l mai scurtez? Iar frunzele acelea arse? Ai idee ce a cauzat asta? Baaaai Georgi, invata-ma si pe mine | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Aug 17, 2013 5:52 am | |
| Nu fara frunze, trebuie sa tai cam 3/4 din fiecare frunza, ideea este ca planta sa nu isi consume resursele pentru frunze. Pentru frunzele arse....nu stiu ce sa zic | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Aug 17, 2013 1:26 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Sept 04, 2013 11:01 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 05, 2013 1:34 pm | |
| Nu numai hibii se etaleaza, vad ca si achimenesii sunt o splendoare (Serge Saliba si Painted Lady cei mai frumosi ). E o placere rasfoirea albumului dvs. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 05, 2013 3:08 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Myosotis in Vin Sept 06, 2013 1:34 am, editata de 1 ori | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 05, 2013 10:42 pm | |
| After ego are o petala intoarsa la toate florile si este un albastru mai inchis si nu bleu | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Sept 05, 2013 10:43 pm | |
| Multumesc de aprecieri Stefana. | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Sept 16, 2013 7:39 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Sept 17, 2013 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|