| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+21Brindusa gomez99 Doini Carina geodezia popescugp corinap doina Tinkerbell stefana bubu doinabacau gabriela60 Defne sicamin Vernil Marga Myosotis duduta190578 georgiana penelopa 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Mai 30, 2013 7:35 pm | |
| Mariana eu m-am laudat cu ai mei toata iarna iar acum nu stiu ce au de nu unfloresc .Au fost foarte golasi si acuma le-au dat frunzulitele .Sica este foarte frumos oberonul tau . | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Mai 30, 2013 7:45 pm | |
| E splendid,Sica,sa-l vedem des,cu flori! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Mai 30, 2013 9:28 pm | |
| Pana nu am pus ingrasaminte nu au facut boboci, asa ca, in curand, ma laud | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Mai 30, 2013 11:59 pm | |
| Asteptam | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Mai 31, 2013 1:29 pm | |
| - Marga a scris:
- Mariana eu m-am laudat cu ai mei toata iarna iar acum nu stiu ce au de nu unfloresc .Au fost foarte golasi si acuma le-au dat frunzulitele .Sica este foarte frumos oberonul tau .
Stiu ca ai flori minunate, mai ales hibiscusi! Pentru mine, esti in categoria impatimitelor de hibiscusi. Mai ales ca iti si infloresc! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Mai 31, 2013 9:48 pm | |
| Multumesc Mariana. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 06, 2013 3:50 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 06, 2013 4:15 pm | |
| Chiar daca este rosu cel mai des intalnit, pentru mine ramane cea mai frumoasa floare de hibiscus. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 06, 2013 4:23 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 06, 2013 4:31 pm | |
| E frumos,va multumesc,cred ca se mai deschide la culoare,nu e rosu clasic. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 06, 2013 5:19 pm | |
| F.F. reusit Doina;felicitari. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 06, 2013 6:46 pm | |
| Va multumesc,domnule Popescu,am si eu cativa,dar nu sunt prea harnici! Nu-i vorba,nici eu nu le ofer decat soare filtrat,dar tot astept maximum de la ei... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Iun 07, 2013 12:59 pm | |
| Felicitari, Doina! Acela este superbul "zaragoza", celebru pentru culoarea lui corai dar si pentru cele 5 cupe de flori pe care la aduna intr-un buchet! Am avut si eu acest hibi, l-am iubit mult de tot, insa nu am reusit sa-l trec de iarna. Te rog mult, la toamna sau cand il coafezi, sa-mi pastrezi si mie un lastaras, iti voi fi vesnic recunoscatoare! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Iun 07, 2013 1:04 pm | |
| O sa-ncerc,Mariana,asa e,are cinci cupe! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Iun 07, 2013 1:09 pm | |
| - doinabacau a scris:
- O sa-ncerc,Mariana,asa e,are cinci cupe!
Iti zic sarut-mana! Si in somn stiu cum arata hibi zaragoza! Este printrele primele 10 flori pe care le-as opri, in caz ca ar trebui sa renunt la celelalte, Doamne fereste! M-am uitat in albumul tau pe 6 iunie 2013, ai un balcon imens si f.luminos. Nu-i de mirare ca ai asa flori frumoase! sa te bucuri de ele mereu! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Iun 07, 2013 1:13 pm | |
| Iti multumesc,Mariana,asemeni! Balconul are aproape opt metri si,devine confortabil in vara,cand intervin cateva...extensii... | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 20, 2013 12:29 pm | |
| Pene, ce zici? Nu numai ca s-a prins, dar a si inflorit sub sticla....saptamana trecuta am scos dopul, ca sa se obisnuiasca cu aerul, si intre timp a mai crescut si a scos capul...direct cu floare | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Iun 20, 2013 2:56 pm | |
| Ce culoare vie! Am si eu un hibi maricel care ma va da pe spate, are vreo 10 boboci ... incerc sa nu ma gandesc la cum va arata, ca apoi nu mai am rabdare ... A fost printre supravietuitorii din iarna, observ ca cei care sunt maricei rezista mai bine. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iun 23, 2013 12:31 pm | |
| Hibii mei s-au intarit la cat ii plimb de colo-colo Am vrut ca vara asta sa nu-i mai scot afara, dar cand am vazut ca s-au umplut de musculite, imediat m-am razgandit. Fetele au vazut unde i-am asezat in gradina... mai la semiumbra, incat Mariana se indoia ca ar mai inflori. Infloresc, nu foarte bogat, dar imi place frunzisul lor verde-sanatos: http://penelopa.sunphoto.ro/Flori_de_interior_2013/90295752Am unul roz-satinat, care abia acum s-a pus pe inflorit, desi sta intr-un ghivecel cam mic http://penelopa.sunphoto.ro/Flori_de_interior_2013/90295755Pe Gommerosi ii tin tot in casa http://penelopa.sunphoto.ro/Flori_de_interior_2013/90295750Si pe cel de la tine, Mariana, pe care mi l-ai dat atunci, la Georgiana, tot in casa il tin si, minunatul de el, dupa ce l-am tuns in februarie, infloreste la fel de mult http://penelopa.sunphoto.ro/Flori_de_interior_2013/90295736 | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iun 23, 2013 12:38 pm | |
| Adevarul este ca sunt superbi,Penelopa,sa-ti traiasca minunatii! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iun 23, 2013 1:48 pm | |
| Pene, sa te bucuri de toate florile, mai ales de hibi, ca esti indragostita de ei! Ai mare grija de gomeros, ca e superb. Si da, m-am mirat taaare mult cand am vazut la ce semiumbra stau hibiscusii tai. Si totusi, infloresc! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iun 23, 2013 5:02 pm | |
| Penelopa are maini de aur, eu cred ca si iarba infloreste la ea in gradina. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Iun 24, 2013 3:32 pm | |
| Da, chiar am o ... buruiana la umbra deasa a unui liliac si iasomie, care a imbobocit. Sunt curioasa ce flori face si daca-mi place, am s-o protejez. Dar, ia zi, Georgiana, cum stai cu Gator?? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Iun 24, 2013 6:17 pm | |
| I-am scos sticla si e verde, sper ca s-a prins | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Iun 25, 2013 3:41 pm | |
| De cand este pus la prins Gatorul tau, Georgiana? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|