| Cumparati de la noi | |
|
+30Raluca G. vivi23ro jasp15 Paulyna Doini buruiana costieanuconstantin Rux aura ella06 doinabacau poxicuta mihaelacr stefana laurabv popescugp Tinkerbell gabriela60 Attila Marga pietricica georgiana georgy Vernil penelopa geodezia gomez99 doina vickylucia Myosotis 34 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
pietricica
Numarul mesajelor : 103 Localizare : langa VAMA_VECHE Joburi/Distractii : cititul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 12/02/2012
| |
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Apr 28, 2012 1:04 pm | |
| Nu conteaza ca e mic Vorbim pe pm. Multumesc./ | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Apr 28, 2012 5:00 pm | |
| - geodezia a scris:
- Vernil poza cu liliacul ?
Geo, nu am avut timp sa-l pozez, in primul rand ajung tarziu acasa, dar am intrebat oamenii din zona, cica nu e roz, e un mov mai deschis. O sa merg sa iau un pui, daca are. | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 05, 2012 10:43 am | |
| Revin, cu noi pui: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 05, 2012 12:17 pm | |
| | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 05, 2012 2:06 pm | |
| Ok; am retinut tot ce-ti doresti! | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 05, 2012 6:02 pm | |
| Si alte plante: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Mai 11, 2012 7:47 pm | |
| Vicky am luat pachetul. S-a scuturat putin pamantul de la puisorii de violeta, dar sunt in regula. Multumesc. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Mai 11, 2012 8:13 pm | |
| Ma bucur ca au ajuns cu bine! Dar Cooperi, cum a ajuns? | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 12, 2012 8:08 am | |
| Cel mai bine. Era cocosat Se indreapta, i-am pus un tutore. Azi deja era mai vesel. Dar tot n-am aflat diferenta intre Cooperi si Surinam. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 12, 2012 8:34 am | |
| Surinamul are frunza variegata, cooperi are frunza verde, dar florile sunt la fel | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 12, 2012 11:50 am | |
| maaaiiii Cooperi care mi l-a trimis Vicky are frunzele alb cu verde, sau viceversa. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 12, 2012 12:33 pm | |
| Myo, era cocosat, pentru ca era mare si trebuia sa incapa in recipientul ala de la Gommer, de aceea i-am schimbat si ghiveciul. Cat despre varietate sa stii ca asta seamana mai mult cu Snow Quiin. Eu am si Surinam si este altfel la frunze si mai am un Cooperi cu flori roz si unul cu flori rosii ( sunt din alte surse decat cel pe care ti l-am trimis )si sunt diferiti. In plus am Snow Quiin ( Johana ) si parca tot cel trimis tie este mai colorat la frunze. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 12, 2012 12:59 pm | |
| Am glumit cu "cocosatul". Stiu ca altfel nu incapea in recipient. Am Surinam, dar are frunze foarte mari si inca n-am apucat sa-i cercetez indeaproape. Am vazut pe net ca exista si varianta de Cooperi cu flori roz. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Mai 12, 2012 1:09 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Myo, era cocosat, pentru ca era mare si trebuia sa incapa in recipientul ala de la Gommer, de aceea i-am schimbat si ghiveciul. Cat despre varietate sa stii ca asta seamana mai mult cu Snow Quiin. Eu am si Surinam si este altfel la frunze si mai am un Cooperi cu flori roz si unul cu flori rosii ( sunt din alte surse decat cel pe care ti l-am trimis )si sunt diferiti. In plus am Snow Quiin ( Johana ) si parca tot cel trimis tie este mai colorat la frunze.
Doamna vicky, puteti sa imi puneti si mie la prins un cooperi cu flori roz si unul cu flori rosii? Au frunzele verzi sau variegate? Snow queen am si eu si fata de surinam, frunzele sunt alb cu verde, la surinam se inrosesc un pic, iar florile par identice | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Dum Mai 13, 2012 9:40 am | |
| Deja am pus la prins; tine-mi pumnii! Toti cei enumerati au frunzele variegate, insa sunt diferiti la forma si culoare.
| |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Dum Mai 13, 2012 9:46 am | |
| Eu ii tin stransi-stransi, si pentru acestia, si pentru ceilalti | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Iun 06, 2012 6:20 pm | |
| Revin cu noi oferte la hibiscusI: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Iun 07, 2012 8:00 am | |
| Lucy si eu vreau un verigat cu floare roz si un camelia. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Iun 07, 2012 5:31 pm | |
| Ok; dar va trebui sa mai astepti, pentru ca abia s-au prins butasii! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| |
| |
pietricica
Numarul mesajelor : 103 Localizare : langa VAMA_VECHE Joburi/Distractii : cititul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 12/02/2012
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iun 08, 2012 7:56 am | |
| am si eu cateva plantute le puteti gasi aici.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iun 08, 2012 9:37 am | |
| hibilicii cand ii scoti la vanzare? au mustacit? | |
|
| |
pietricica
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iun 08, 2012 9:42 am | |
| ii scot pe toti o data nu vreau sa-i scot pe rand | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iun 08, 2012 3:27 pm | |
| Trebuie sa fiu tare atenta atunci | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cumparati de la noi | |
| |
|
| |
| Cumparati de la noi | |
|