Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cumparati de la noi

In jos 
+30
Raluca G.
vivi23ro
jasp15
Paulyna
Doini
buruiana
costieanuconstantin
Rux
aura
ella06
doinabacau
poxicuta
mihaelacr
stefana
laurabv
popescugp
Tinkerbell
gabriela60
Attila
Marga
pietricica
georgiana
georgy
Vernil
penelopa
geodezia
gomez99
doina
vickylucia
Myosotis
34 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Attila

Attila

Numarul mesajelor : 115
Localizare : Satu Mare
Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi
Stare de spirit : veselie totala
Data de inscriere : 01/05/2011

Cumparati de la noi - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeLun Dec 03, 2012 10:52 pm

Buna seara Gomez
Ceva Oxalis mai ai ??
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 8:19 am

albitzia am vazut in reclamele de la siebertz una cu frunze verzi si alta cu ele rosii ... liliacul este sensation si l-am vazut in reclama de la multe plante
Tink iti trimit seminte fie prin posta fie daca ma mai trimite firma la galati ne intilnim la gara
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 9:38 am

Aia cu frunze grena e "chocolate"
Am vazut-o de vanzare la o pepiniera,un exemplar destul de mare dar si pretul era spre 1000 de roni pt un copacel de 1,5m
Mai astept,poate gasesc seminte sau un exemplar mai mic si mai accesibil
Pe anul asta as zice ca m-am intins cam mult
In plus la anul ce am de facut?
Geo vorbim
Oricum pana la primavara nu cer de mancare semintele
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 9:50 am

ok
Sus In jos
gomez99

Numarul mesajelor : 416
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : nu/nici macar
Stare de spirit : proasta
Data de inscriere : 28/04/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeMar Dec 04, 2012 2:47 pm

Attila a scris:
Buna seara Gomez
Ceva Oxalis mai ai ??
la primavara sa vedem daca mai rasare cel aureoreticulat si cit de mult sde inmulteste peste iarna asta violet.
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Apr 25, 2013 7:13 pm

Ofer spre vanzare 49 reviste Practic pentru gradina ,casa si apartament din perioada 2003-20010( in totalitate) la 20 lei + 10 lei taxe postale daca suma totala se depune in cont bancar Raiffeisen.Detalii pe pm.Multumesc.
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Apr 26, 2013 11:48 am

... eu, tocmai mi-am aruncat toata colectia de reviste Practic ... la tomberon monkey
Aveam pus si semne pentru articole interesante, dar acum, ma consider desrtul de "invatata" tongue in ale plantelor, asa ca m-am lipsit de ele.
Sus In jos
popescugp

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Apr 26, 2013 6:30 pm

O.K. fiecare face cum crede.
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iul 11, 2013 11:01 pm

Postez si eu aici, ca nu am gasit un loc mai potrivit, sper sa fie ok Embarassed 
Am facut curatenie la carti si am cateva pe care vreu sa le ofer gratuit Am facut aici un album [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Taxele postale le achit eu .
Poate gasiti ceva interesant Very Happy 
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 12, 2013 8:11 am

Laura, ma intereseaza foarte mult astea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] plus [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si eventual asta (daca nu o vrea altcineva inainte) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dupa ce le citesc pot sa le ofer si eu mai departe pe site-ul lucrurigratis Basketball 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 12, 2013 8:20 am

Gata le-am rezervat, te rog sa-mi trimiti adresa ta. Cumparati de la noi - Pagina 4 2422189467 
Sus In jos
mihaelacr

Numarul mesajelor : 67
Localizare : arges
Joburi/Distractii : din toate cate putin
Stare de spirit : fluctuanta
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 19, 2013 9:36 pm

daca doreste cineva garofite, lacramioare si ceva radacini de hosta. s-au cam indesit si nu suport sa le arunc
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] in spatele crinilor se vede o hosta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] garofitele
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iul 19, 2013 10:33 pm

Laura, am vazut ca o carte a lui Edgar Cayce este rezervata, Memoria spirituala a materiei. Daca se razgandeste persoana respectiva, as vrea sa o citesc si eu.
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeMier Iul 31, 2013 5:21 pm

Am primit pachetul luni seara santa Cumparati de la noi - Pagina 4 1059784619 
Multumesc mult pentru carti, sunt chiar mai interesante decat ma asteptam study 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Aug 01, 2013 8:26 am

Bine ca mai ai timp de citit. Uneori imi vine asa un dor sa mai deschid o carte, de nu pot sa va spun.
Sus In jos
popescugp

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 12:40 pm

Am de vanzare doi pui de crin narcisa pentru interior cu inflorire la sf de iarna:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeSam Sept 14, 2013 11:08 pm

Vernil a scris:
Laura, am vazut ca o carte a lui Edgar Cayce este rezervata, Memoria spirituala a materiei. Daca se razgandeste persoana respectiva, as vrea sa o  citesc si eu.

Scuze de raspunsul intraziat. Cartea aceea am dat-o dar o are si sora mea, eventual vorbesc cu ea si ti-o imprumit sa o citesti. Trimite adresa si incerc cat mai repede, nu pot sa-ti spun ceva precis pt. ca sora mea sta langa M. Ciuc, dar tot ne vedem noi cumva.
Sus In jos
poxicuta

poxicuta

Numarul mesajelor : 109
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : timida
Data de inscriere : 15/05/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 20, 2013 6:08 pm

am de vanzare:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
doinabacau

Numarul mesajelor : 947
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : lectura,odihna activa
Stare de spirit : optimism
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 29, 2013 7:42 am

Doamnelor,domnilor,va rog sa-mi spuineti si mie,cam dupa cati ani binevoieste sa infloreasca eucharis!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 29, 2013 1:22 pm

Cand vrea el Very Happy  Bulbul care a inflorit la mine avea cam 5cm diametru, aproximativ. Insa am citit ca infloreste numai in anumite conditii, foarte greu. Unii zic ca infloreste de 2 ori pe an. La mine, o singura data, vara, tinut sub un umbrar (din verdeata). Peste iarna nu l-am prea udat. A fost pus intr-o turba maronie.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 29, 2013 6:00 pm

dar plumeria obtinuta din seminte cand infloreste si daca ar trebui s-o scurtez?
Sus In jos
doinabacau

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeDum Sept 29, 2013 9:21 pm

Multumesc,Myo,poate ar trebui sa-i scot bulbul mai la suprafata,ca eu nu-l vad!
Stiu ca infloreste mai des daca i se induce pauza pentru odihna.

Gabriela,plumeria poate inflori si in al doilea an,dupa patru-cinci,inteleg!
Dar de ce vrei s-o scurtezi? Poate doar sa-i pisti varful! Stiu ca unele pot ramifica singure,dar eu nu am avut rabdare si am piscat-o...
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 30, 2013 6:21 am

Pai eu nu m-am atins de varful ei dar Geo mi-a spus ca a citit undeva ca ar trebui tuns varful.Eu am primit-o de la Sica acum 3 ani si ea o avea cam de tot atati cred si mi-a spus ca ea pe una a taiat-o dar tot nu a inflorit inca.Mi-ar parea rau sa-i fac ceva rau caci e mare si frumoasa adica are frunze mari si frumoase si i-am mai pus si ingrasemant din acela universal.Poate la anu...
Sus In jos
doinabacau

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 30, 2013 6:52 am

Am o cunostinta care are multe plumerii,mai de mult,fara sa le fi vazut vreodata florile,pana in vara asta,cand a inflorit una dintre ele,si nu dintre cele mai varstnice.
Eu am una de anul trecut,cumparata de la doamna Dianadia,are peste 50 cm si ,desigur,sper ca vara viitoare va inflori. Iti doresc bafta si tie si tuturor celor ce asteapta sa se bucure de splendoarea oferita de aceasta planta,atat de deosebita!
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitimeLun Sept 30, 2013 6:37 pm

Si eu am doua plumerii una de la Sica si asa cum spune Gabi cred ca are mai mult de tri ani si inca nu a inflorit .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cumparati de la noi   Cumparati de la noi - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Cumparati de la noi
Sus 
Pagina 4 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: