| Cumparati de la noi | |
|
+30Raluca G. vivi23ro jasp15 Paulyna Doini buruiana costieanuconstantin Rux aura ella06 doinabacau poxicuta mihaelacr stefana laurabv popescugp Tinkerbell gabriela60 Attila Marga pietricica georgiana georgy Vernil penelopa geodezia gomez99 doina vickylucia Myosotis 34 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Iun 09, 2012 10:10 pm | |
| Astept cuminte dar sa ma notezi. | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Iun 23, 2012 2:24 pm | |
| Am noutati la violete; poate doriti! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Attila
Numarul mesajelor : 115 Localizare : Satu Mare Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi Stare de spirit : veselie totala Data de inscriere : 01/05/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Iun 26, 2012 11:47 am | |
| Buna ziua Am cateva plantute de Piersici Brazilieni Cyphomandra abutiloides vam mai scris eu despre aceasta planta relativ rara are un gust foarte placut doar frunza pute putin daca o atingi an rest este o planta fara probleme eu am cam de 7 -8 ani daca bine tin minte si doar acum am reusit sa anmultesc pretul ar fi pe aici cam 40 ron sau eventual la schimb daca cineva are chesti interesante .O zi cat mai faina . Aici gasiti si poze si descriere [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Iul 05, 2012 8:57 pm | |
| Vand/schimb iarba decorativa Phalaris arundinacea picta - 3 ron smocul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Butas inradacinat de hibiscus archerii infloreste asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]7 ron Butas inradacinat de hibiscus El Capitolio infloreste asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]7 ron Butas inradacinat de hibiscus variegat Cooperi infloreste asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]7 ron Lastar de hibiscus coccineus 7 ron Ulei de neem Insecticid/fungicid natural cu spectru larg, din extract vegetal de neem Flacon de 100ml = 48ron + Taxe postale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]CYCOCEL - inhibitor de crestere Flacon de 100ml = 8 ron + taxe postale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]sau la schimb cu Oxalis massoniana Oxalis versicolor Oxalis palmifrons Hibiscus norman lee Hibiscus El Capitolio Sport (galben) heuchera si heucherella holsuruburi mici de alama :mrgreen: Sau cu ce mai vreti sa tentati. | |
|
| |
Attila
Numarul mesajelor : 115 Localizare : Satu Mare Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi Stare de spirit : veselie totala Data de inscriere : 01/05/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Iul 05, 2012 10:53 pm | |
| Buna seara Gomez Daca nu te superi eu as lua de la tine din toate cele patru hibiscusi numai sa asteptam un timp mai bun pentru transport ca acum an caldura asta sigur nu rezista ati trimit adresa an privat
| |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Iul 05, 2012 11:52 pm | |
| bine, ii pun la pastrare si asteptam sa dea o ploaie sa se mai racoreasca vremea.
| |
|
| |
Attila
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iul 06, 2012 12:09 am | |
| | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iul 06, 2012 9:37 pm | |
| As dori si eu hibiscus Archeri! Mai aveti? | |
|
| |
gomez99
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Iul 07, 2012 5:55 pm | |
| Vand/schimb iarba decorativa Phalaris arundinacea picta - 3 ron smocul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rasad de echium, dar nu stiu daca e rosu sau albastru (wildpretii sau callithyrsum) 7 ron infloreste in al doilea an! Ulei de neem Insecticid/fungicid natural cu spectru larg, din extract vegetal de neem Flacon de 100ml = 48ron + Taxe postale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]CYCOCEL - inhibitor de crestere Flacon de 100ml = 8 ron + taxe postale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]sau la schimb cu Oxalis massoniana Oxalis versicolor Oxalis palmifrons Hibiscus norman lee Hibiscus El Capitolio Sport (galben) heuchera si heucherella holsuruburi mici de alama :mrgreen: Sau cu ce mai vreti sa tentati. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iul 13, 2012 9:47 am | |
| daca intereseaza pe cineva am agnitusi la vinzare 5 plante de ichroma-agnitus australis mov plantele au cc 15-20 cm pret 20 ron plus tp plantutele arata asa [url=http://geodezia.sunphoto.ro/ichroma_-ag ... 2/77707764] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... 2/77707764[/url] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]de inflorit infloresc asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... 2/77708479 si 3 plantute de agnitus australis albastru plantele au cc 5-10cm pret 20 ron plus tp plantutele arata asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... 2/77707755 de inflorit infloresc asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... 2/77708448 _________________
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Lun Iul 16, 2012 10:10 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iul 13, 2012 11:20 pm | |
| Geo, pe sunphoto zice ca nu exista albumele care le-ai pus mai sus. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Iul 14, 2012 11:46 am | |
| si la mine tot asa a aparut dar a dat pe coltul ei de rai( mai jos)si le-am gasit acolo | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Iul 16, 2012 10:13 am | |
| nu stiu tu de ce apare asa .. de ce nu se pune browse cu copiere directa ca eu nu pot sa pun imagini am incercat si nu stiu sa pun asa cu browse pui imaginea si o copiaza direct fara scriere link e mai simplu cum e pe flower power si pe musch .. si cum e la pus imaginea asta la nume .. e mai simplu mai pentru tarani ca mine .. in ale it | |
|
| |
gomez99
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Iul 17, 2012 3:18 pm | |
| ACTUALIZARE Am de dat: Aeonium arboreum atropurpureum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]butas cu radacina, 5 ron Echium wildpretii (bianuala) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]rasad cu radacina, 5 ron iarba decorativa Phalaris arundinacea picta - 3 ron smocul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ulei de neem Insecticid/fungicid natural cu spectru larg, din extract vegetal de neem Flacon de 100ml = 48ron + Taxe postale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]CYCOCEL - inhibitor de crestere Flacon de 100ml = 8 ron + taxe postale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]sau la schimb cu Oxalis massoniana Oxalis versicolor Oxalis palmifrons Hibiscus norman lee heuchera si heucherella Sau cu ce mai vreti sa tentati. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Iul 20, 2012 3:02 pm | |
| Poate mai doriti ceva [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gomez99
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Iul 21, 2012 11:22 pm | |
| am de dat
Hibiscus archerii Planta matura de cca 3 ani, cu boboci 15ron + tp.
sau la schimb cu Oxalis massoniana Oxalis versicolor Oxalis palmifrons Hibiscus norman lee Hibiscus El Capitolio Sport (galben) dipladenia galbena heuchera si heucherella holsuruburi mici de alama :mrgreen: Sau cu ce mai vreti sa tentati. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 1:41 pm | |
| Are cineva de vanzare un arbore de matase ? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 1:46 pm | |
| vernil albitzia vrei ? am adunat eu seminte de la galati ... ca aveau prin parc cu zecile de albitzia .. daca nu gasesti iti trimit seminte ... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 1:51 pm | |
| Multumresc mult, Geo. Nu cred ca am rabdare cu seminte, anul asta am pus la inmultit goji si merisor. Am vazut si in Bucuresti seminte ... si puieti, poate reusesc sa scot unul din parc. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 2:17 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 2:45 pm | |
| Geo io o sa vreau De mult pandesc sa iau niste seminte,da niciodata n-am reusit Am si seminte de magnolie\ Am prins si cercis din seminte,da n-a trecut iarna Am fost eu proasta ca l-am pus la sub un an in pamant | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 2:51 pm | |
| Vernil ,mai bine cauti la obor pui mici Prima mea albritie am luat-o la ghiveci din obor si nu depasea 20cm e drept ca era si ieftina daca gasesti pui in parc e si mai bine
| |
|
| |
gomez99
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 3:02 pm | |
| sensation am vazut la o firma romaneasca care vinde pe net da nu mai stiu la care | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 3:06 pm | |
| Albritia sensation? Eu ziceam ca ambele mele albritii sunt la fel | |
|
| |
gomez99
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Lun Dec 03, 2012 6:04 pm | |
| ah, cind am postat eu era un post cu un liliac!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cumparati de la noi | |
| |
|
| |
| Cumparati de la noi | |
|