| Cumparati de la noi | |
|
+30Raluca G. vivi23ro jasp15 Paulyna Doini buruiana costieanuconstantin Rux aura ella06 doinabacau poxicuta mihaelacr stefana laurabv popescugp Tinkerbell gabriela60 Attila Marga pietricica georgiana georgy Vernil penelopa geodezia gomez99 doina vickylucia Myosotis 34 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Cumparati de la noi Lun Mar 26, 2012 5:54 pm | |
| Magazin. Vindem flori din ograzile/balcoanele noastre. Postati ce aveti de vanzare, cat de mare e planta, pretul si eventual poza. Cine vrea sa cumpere sa trimita mp vanzatorului. Va rog nu bramburiti subiectul cu urale si aplauze.
| |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Mar 29, 2012 1:13 am | |
| Vand cativa pui de violete, crescuti de mine, pentru a mai amortiza din cheltuieli. Puii ii puteti vedea aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Precizez ca puii sunt crescuti fara hormoni de crestere, intr-o minisera luminata cu neoane. Pamantul este compus din perlit, vermiculit si pamant- compo. | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Dum Apr 01, 2012 7:00 pm | |
| Pentru ca a venit primavara si trebuie sa fac loc la exemplarele ce trebuie sa vina de la Gommer, am pus in vanzare unii hibi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Apr 03, 2012 6:55 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Vand cativa pui de violete, crescuti de mine, pentru a mai amortiza din cheltuieli. Puii ii puteti vedea aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Precizez ca puii sunt crescuti fara hormoni de crestere, intr-o minisera luminata cu neoane. Pamantul este compus din perlit, vermiculit si pamant- compo. Anunt ca am scos, deocamdata, puii de violete de la vanzare, pentru ca le voi corecta cresterea. Puii aveau frunzele prea inghesuite de la lumina prea multa si sper ca pe viitor voi reusi sa reduc durata de iluminare si ca va fi bine.
Ultima editare efectuata de catre vickylucia in Mar Apr 03, 2012 7:14 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Apr 03, 2012 7:00 pm | |
| Succes cu ei Viky. 10-11 ore de lumina le sunt suficiente. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Apr 03, 2012 7:17 pm | |
| Multumesc, Doina; asa voi face! De fapt le tineam asa si pentru ca a fost si f frig si imi era frica ca ii voi pierde. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Apr 03, 2012 8:35 pm | |
| Aaa, ai lasat neoanele aprinse non-stop si pentru putina caldura pe care o fac | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mar Apr 03, 2012 9:08 pm | |
| Nu numai pentru asta, ci pentru faptul ca nu prea aveau lunina si eu eram plecata 9-10 ore /zi!
| |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 04, 2012 8:17 am | |
| Daca nu gasesti timer sa-mi spui si poate gasesc pe aici. Este perfect cu el scapi de grija luminii. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 04, 2012 10:05 am | |
| Vicky, hibi Cooperi il iau eu. Iti trimit mp. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 04, 2012 12:56 pm | |
| Multumesc; il rezerv pentru tine! | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 04, 2012 1:10 pm | |
| - doina a scris:
- Daca nu gasesti timer sa-mi spui si poate gasesc pe aici.
Este perfect cu el scapi de grija luminii. Multumesc, Doinita; am cautat si n-am gasit, insa daca ai putea sa-mi cumperi ( contracost ) mi-ai face un mare bine! | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 04, 2012 2:24 pm | |
| OK, in drum spre casa o sa intreb la magazinul de unde am mai cumparat si te anunt. | |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Apr 06, 2012 9:05 am | |
| vind dafin (Laurus nobilis) cca 5 ani. Se da fara ghiveci pentru a reduce greutatea la colet. 30ron + taxe postale. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 18, 2012 8:41 am | |
| Are cineva de vinzare liliac sensation [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si liliac beauti of moscow [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ma intereseaza sa cumpar multumesc | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 18, 2012 2:13 pm | |
| Sensation tocmai am luat eu, Geo, de la Horbach. Sper sa fie ce este in poza infipta in ghiveci, ca n-am dat decat 50 lei pe el. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 18, 2012 6:37 pm | |
| Sa va zic ca am vazut intr-o gradina un liliac roz ? O fi din ala ce cauta Geo ? Maine trec special pe acolo, il pozez, sa ziceti voi ce si cum. | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Mier Apr 18, 2012 6:46 pm | |
| Pe unde e gradina respectiva? | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Apr 20, 2012 7:05 am | |
| Doamna vicky, hibi cancun mai este de vanzare? Ca al meu tocmai a decedat | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Apr 20, 2012 7:07 am | |
| Da! Acum au frunze mai multe pentru ca in imaginile postate erau mai golasi. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Apr 20, 2012 7:19 am | |
| | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Apr 20, 2012 2:15 pm | |
| Cumpar butas de leandru Angiolo Pucci | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Joi Apr 26, 2012 10:00 am | |
| Vernil poza cu liliacul ? | |
|
| |
pietricica
Numarul mesajelor : 103 Localizare : langa VAMA_VECHE Joburi/Distractii : cititul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 12/02/2012
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Vin Apr 27, 2012 8:09 pm | |
| - georgy a scris:
- Cumpar butas de leandru Angiolo Pucci
eu il numesc =caisa in albumul meu | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Cumparati de la noi Sam Apr 28, 2012 7:39 am | |
| Acela este | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cumparati de la noi | |
| |
|
| |
| Cumparati de la noi | |
|