Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

oaza mea de culoare

In jos 
+18
Gheorghita Pilsoi
geodezia
georgy
anasstasia
Marga
sicamin
georgiana
doina
costieanuconstantin
Myosotis
duduta190578
Karla
Tinkerbell
Vernil
penelopa
bubu
stefana
gabriela60
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

oaza mea de culoare - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMar Dec 25, 2012 10:27 am

Craciun fericit si multa sanatate fetele
Sus In jos
costieanuconstantin

Numarul mesajelor : 223
Localizare : codlea
Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati
Data de inscriere : 07/03/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeSam Ian 19, 2013 5:52 pm

ia uita-ti la ce lucreaza d-na gaby in gradina :

Very Happy Razz oaza mea de culoare - Pagina 12 1059784619 Wink
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Feb 06, 2013 7:37 am

Buna dimineata gradina si bine te-am regasit.Domnul costieanuconstantin cred ca m-ati nimerit cu televizoarele.Noi in fiecare camera in ambele case avem televizoare si mai ales in bucatarie.Cred ca e o boala pe care o avea si tata si o am si eu.Numai ca acuma nu-s toate plate dar in gradina nu m-am gandit.Sa stau eu frumos la soare si sa-mi vad telenovela de pranz...super.
Si acum sa revenim la gradina mea.Pentru ca la noi este primavara au inceput sa-mi iasa toate florile.Sper sa nu mai fie nici o zapada sa inghete.Trandafirii lastaresc mi-e cam teama pentru ei.Dar asade bine ma simt cand e soare si vad ca totul invie... oaza mea de culoare - Pagina 12 1059784619
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Feb 06, 2013 1:41 pm

Gabriela, apropos de TV, am inteles ca au introdus astia o taxa verde la plata consumului energetic, asa au reusit sa creasca pretul curentului electric cu 20% ... asa ca o sa renunti de buna-voie la un TV
Si ce seriale iti plac ? Am si eu cateva, pe Diva si Universal. Asta nu inseamna ca nu traiesc telenovele pe viu, acasa, la serviciu ... pe unde apuc drunken
Sus In jos
Gheorghita Pilsoi

Gheorghita Pilsoi

Numarul mesajelor : 3
Localizare : Mirsa
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : comunicativa
Data de inscriere : 05/02/2013

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Feb 06, 2013 4:42 pm

foarte frumoaa gradina ta oaza mea de culoare - Pagina 12 2999181239
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 9:01 am

pai nu folosim toate tv-urile in acelasi timp.Acum stam toti intr-o casa si folosim numai in 2 camere sau pe unde ne plimbam(adica prin bucatarie).A fost o gluma cu un tv in gradina.Dar trebuie sa recunosc ca in perioada meciurilor in camera mea si a sotului meu avem o comoda cu 2 nivele si avem 2 tv.Adica fiecare se uita la programul lui si pentru ca sunt o doamna ii las lui sonorul si s-a invatat se uita la filmele mele si asculta meciul.Am in aceasta perioada cateva filme preferate Suleyman si pe National m-am obisnuit sa ma uit la o drama si o telenovela indiene.La inceput m-am uitat ca nu aveam ce urmari atunci si acum chiar le urmaresc.Pe Diva si eu ma uit dar in ultimul timp n-am prea facut-o.Ma uit la desene animate,imi plac filmele cu dragoni,mi-a placut Arthur si Merlin(eu l-am vazut pe net) imi plac canalele cu natura,animalute,mai sunt multe.Nu ratez jurnalele de dimineata la cafea.Eu sunt o matinala si ma scol la 5.Cu marirea preturilor ce sa zic.Platesc in jur de 10-11 milioane gaze pe luna,la curent nu sarim calul,dar ce sa facem a trebuit sa ne incalzim si cu toate astea n-am renuntat la micile placeri.Pentru ca sunt mici sa-ti aprinzi lumina,sa faci dus,sa ai caldura in casa si sa mananci cam ce vrei.N-am fost niciodata exagerati dar asta e.Noroc cu copii ca de partea spirituala se ocupa ei si-mi mai comanda de pe net carti cand sunt la reducere.
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 1:40 pm

Asa e, Gabriela, cheltuielile casei sunt din ce in ce mai mari si sunt necesitati la care nu poti renunta.
Eu nu voi renunta la flori, niciodata, eventual renunt la cafea, la parfumuri ... ce ne-o mai astepta.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeSam Feb 23, 2013 1:40 am

cu mult drag oaza mea de culoare - Pagina 12 1059784619
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 8:56 am

Am mai poposit si eu prin gradina mea virtuala si daca-mi descarca fiul meu pozele am s-o colorez din nou.Anul acesta am avut probleme cu trandafirii.Adica am avut prima data fainare si apoi viespea croitor si la tzigane nu stiu ce are dar are un crac cu aspect bolnav(adica frunze ingalbenite).Am pui mici de gaina(adica au cam crescut0 si am o uratica(o rata leseasca) pe oua.Din pacate n-am avut decat 2 oua de uratici dar am pos din celelalte de rate albe.O sa va pun poze daca ies boboceii si cred c-o sa-mi instalez un scaunel pe marginea piscinei ratustelor.
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 5:24 pm

Abia astept sa vad pui de ratusca ... nu am mai vazut de mult rate si gaste, inainte erau nelipsite din ograzile oamenilor gospodari ...
Si la mine unii trandafiri au facut fainare, nu inteleg de ce si nici nu-mi mai bat capul ... am stropit toti trandafirii in primavara, insa cu praful adus de vant dinspre Sahara, orice e posibil. Nu stiu ce fel de praf este, ca tare greu se curata dupa ce se pune pe geamuri Sad
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMar Iun 04, 2013 9:39 pm

Nu stiu daca praful este de vina dar am dat cu tilt si a trecut problema este ca nu se mai prea gaseste caci cica nu s-ar mai fabrica.O sa fac poze la ratuste cand vor iesi.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 10:52 am

din pacate pui de ratusca nu am.Ori ea nu a stiut sa cloceasca ori eu nu i-am pus oua bune.Asta este.Am vazut la Doini poze cu lebede dar eu o sa fac poze cu mine hranind ciori.Da sa nu va mirati caci am zilnic in curte o armata de ciori obraznice si caraitoare(au si pui) care mananca impreuna cu pasarile de curte.Vecina mea se plangea ca-i mananca mancarea cainelui.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 12:47 pm

Ai ma Gabriela cum sa iti faci poze hranind ciori oaza mea de culoare - Pagina 12 1059784619  trebuie sa gasim o rezolvare ca sa scapi de ele. Din cate stiu, un mulaj cu o alta cioara care pare moarta alunga ciorile de mama focului!
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 1:27 pm

Na acum d-na Gabi da de mincare la ciori iar pe mine un coleg vrea sa ma cadoneze cu inca doi pisoiasi ca vrea s aii arunce si atunci de mila ii iau la mine
numai muieri cu apucaturi ciudate .. suntem gorjencele
Doini sau Myo lamuriti-ma si pe mine ce reprezinta numarul care este inscris la bobi
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 2:25 pm

Nu stiu Geo ce reprezinta bobii, sau cum e cu reputatia.., sau cu casuta merci de culore bleu pe care cand dau clik nu se intampla nimic.. Rolling Eyes 
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 2:57 pm

Ha cred ca bobi sunt cite postari ai ca pina adineauri erau 1659 acum vad ca sunt 1660 sa vad dupa postarea asta cite se fac
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 2:57 pm

se facura 1661 deci sunt postarile  pe forum
ce m-o injura Gabi ca fac postari in gradina ei
ia sa vezi cum imi zice tusti de la ea din gradina
Basketball Basketball 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 3:13 pm

Se prea poate.., dar atunci nu prea se pupa cu numarul mesajelor scratch 
Eu tind sa cred ca bobii sunt de cate ori ai accesat forumul Rolling Eyes 

Da chiar ne-am gasit unde sa dezbatem bobii clown dar nu se supara Gabriela oe noi, ca suntem simpatice geek 
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 3:18 pm

Cred ca este o formula mai complicata, Geo scratch , ca tot e azi BACu la matematica . Uite, Doini are doar 700 de mesaje si cam tot atatia bobi cat tine bounce
Am postat in acelasi timp Very Happy
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 03, 2013 3:26 pm

Asta am observat si eu, ca bobi avem cam tot atati.. eu mesaje cu vreo 100 mai putin..
reputatia vine din acctivitatea de pe forum sau numarul de aprecieri primite? tind sa cred ca din aprecieri primite..
eu o data am si scris despre asta cand modifica/lucra la forum.., si spuneam ca i-am dat un plus Geogeziei si ca apare o bara verde in dreptul ei..
dar cu MERCI-ul bleu care este treaba? eu il vad la topicurile deschise de mine dar rar mi s-a intamplat sa il si pot accesa...scratch 

Ce mai faceti doamna Stefana?
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Iul 04, 2013 8:55 am

ma bucur ca mai stati pe la mine prin gradina ,numai tu Geo cand pleci sa iei si pisoii cu tine ca mie-mi plac doar in poze(am uitat ca-mi place Fritzi).Eu am experiente neplacute cu pisoii.Vecinii mei de cand au imbatranit s-au tampit si aduna zeci de pisoi si catei comunitari (in stada nu in curtile lor),pe care nu-i pot hrani suficient si care mi-au furat 3 pui (pe ultimul l-am prins cand il manca).Doini sa stii ca le-am studiat pe ciori si sunt inteligente.Am avut niste chestii din alea fasii de alungat muste si am legat peste tot ca sa le fluture vantul sa le sperie dar nu am avut succes.Am incercat sa schimb orele de masa la pasari dar am vazut ca au cate 2 ciori care fac razii si le anunta si pe celelalte.O sa mai caut metode ca ma exaspereaza.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Iul 04, 2013 12:01 pm

Eu iti spun din surse sigure ca un mulaj de cioara care sa para moarta face minuni!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeVin Iul 05, 2013 12:33 am

Sunt inteligente, categoric sunt! Dar, sunt si solutii pentru ele. Am postat la Cip cirip... un mesaj care s-ar putea sa iti ajute Very Happy 
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeDum Iul 14, 2013 8:39 am

in sfarsit culeg primele roade din gradina mea de pe beton(vezi sunphoto ca nu stiu sa pun poza).Adica am cules castraveti si mi-au inflorit ardeii.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitimeMar Oct 22, 2013 8:13 am

In sfarsit am mai ajuns si eu prin gradina mea virtuala pe care am cam abandonat-o .Sorry..A venit in sfarsit toamna dar eu cant ca si greierasul ca parca mi-ar mai trebui un anotimp sa ma pregatesc de venirea iernii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

oaza mea de culoare
Sus 
Pagina 12 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Oaza mea de relaxare!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: