Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

oaza mea de culoare

In jos 
+18
Gheorghita Pilsoi
geodezia
georgy
anasstasia
Marga
sicamin
georgiana
doina
costieanuconstantin
Myosotis
duduta190578
Karla
Tinkerbell
Vernil
penelopa
bubu
stefana
gabriela60
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

oaza mea de culoare - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeMier Feb 22, 2012 1:19 pm

Daca vin caldurile, se topeste totul repede. Eu am spart gheata pe alei si fac santuri de scurgere pana la pamant, iar acolo am eliberat cate o portiune ca sa absoarba ce se scurge, ca baltea apa pe langa casa.
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeMier Mar 21, 2012 2:44 pm

Draga Gabriela, am pentru tine niste bete de lantana Very Happy
AStept adresa ta pe mp sa ti le trimit. Daca mai vrei si altceva de la mine, poti sa-mi spui, iar eu iti trimit ce pot oaza mea de culoare - Pagina 7 1059784619 ... daca tot fac colet Wink
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 7:45 am

Multumesc Pene o sa ma uit prin gradina ta virtuala .Clerodendronul de la tine este tare frumusel si-l astept sa infloreasca anul asta(sper), muscata galbena este mare si frumoasa si un hibi care stiu sigur ca e de la tine are boboci.Nu am reusit sa prind iasomia desi am avut si de la Sica niste crengute.
Marga o sa te rog sa faci o poza la ranunculusii tai sa vad cum arata cand ies sa-mi dau seama daca ies,ca nu vad nici o miscare.Realitatea este ca acolo unde i-am pus am avut zapada pana acum o saptamana si narcisele abia acum rasar si niste lalele(scufita rosie).
Myo degeaba am avut ditamai nametele in curte , pe casa si-n gradina pamantul este foarte uscat si sa stii ca n-am avut balti in curte cand s-a topit zapada.Eu cred ca anul acesta la noi va fi seceta.Astept cu optimism ceva ploi.
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 9:42 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am pus luni in ghiveci citiva bulbi si au deja frunzulite .
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 9:56 am

D-na Gabrielacum cum este muscata galbena,aveti vreo poza cu ea?
Nici ranunculosi ,nu am mai vazut pe aici pe la noi!
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:43 pm

Tocmai ce spuneam sus ca nu am vazut ranunculusi pe la noi,si azi cand am ajuns o raita pe la piata,ia uitati ce gasesc...ranunculusi!Am luat unu doar,dar erau multe culori frumosi frumosi,6 lei,e mult?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:47 pm

E foarte frumos Duduta dar parca ai facut comanda la atlas plant aveau acolo gherute si erau foarte ieftine.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:48 pm

Da,dar daca nu stiam de ei,nici nu am vazut niciodata,nu am comandat!
Alta data ,o sa-mi iau ca imi plac mult!
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:50 pm

Cred ca asta a avut lipici si sa lipit de mina ta Duduta.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 1:51 pm

Chiar acum am intrat pe site si m-am uitat,erau 50 bani...mor de ciuda!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 4:25 pm

Eh, eu inca mai am nameti, dar asa este cu uscaciunea. Pamantul a absorbit destul de repede baltile.
Ranunculusii sunt foarte frumosi. Nu mi se pare scump cu 6 lei.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 7:21 pm

eu ma duc in fiecare zi sa vad daca au iesit din pamant dar nu vad nimic.Sunt foarte frumosi dar as vrea sa-i vad si la mine in gradina.Duduta eu am cumparat in toamna gherute din alea si acum astept sa iasa.Acum am taiat trandafirii. E un dezastru in gradina mea pentru ca iarna asta mi-a omorat multi din ei.Asta este.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Mar 22, 2012 7:58 pm

Gaby eu am avut tot asa de mari undeva la umbra in fata casei sotul cind a facut carari a aruncat zapada peste ei si i-a sufocat nu au mai iesit.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 7:00 pm

Am avut o orhidee care a facut 2 pui pe tija, pe care i-am separat anul trecut, acesta din poze este unul dintre ei[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Floarea este mult mai mare decat a mamei ei si mai intens colorata.

Acesta este hibi al meu cel infloricios si uitati cati boboci are pe capetele lastarilor
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Iar acesta este hibi de la tine Penelopa, nu stiu ce culoare este dar este frumos si are si bobocei
Ca sa nu ziceti ca n-am si eu nimic in gradina inflorit, am mutat-o pe dansa din ghiveci in gradina
Dar nu a avut sanse sa ramana asa, acum este cu toate florile rupte si asezate in cerc in jurul ei, eu n-am caprioare dar am gugustiuci, este opera lor. Si anul trecut au facut la fel si tot nu am inteles de ce fac asa ceva
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 7:05 pm

Superba orhideea,iar hibilicii sunt tare harnicuti!
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 7:05 pm

Gabriela, asa repede au inflorit puii de orhidee ? Eu stiam ca le trebuie 2-3 ani pana cresc/infloresc.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 7:08 pm

Superbe toate Gaby si eu am una asa inflorita.Dar hibi este foarte frumos .Si eu am cumparat ieri unul de la metro un portocaliu cu mijlocul galben.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mar 26, 2012 8:30 pm

pana acum ranunculusii mei nu se vad deloc in locul unde i-am plantat au aparut niste chestii mici din doua frunze(eu tot sper ca ei sunt)dar nu dau nici un semn ca ar vrea sa semene cu frunzele de le ai tu.S-ar putea ca zapada de a fost deasupra lor sa nu le fi facut prea bine.Maine am timp si ma duc sa umblu in locul acela sa vad daca o mai fi o radacinuta.Da Vernil eu nu m-am mirat pentru ca mama lor a fost prima mea orhidee.Puii i-a facut pe tija florala si am stat pana s-a uscat tija spre ei ca s-o tai sa-i despart.Anul trecut cam pe vremea asta i-am despartit ca stiu ca mi-am luat pamantul din Bucuresti.Si azi am vazut ca si celalalt s-ar putea sa faca tija florala.In schimb mama lor a ramas foarte sensibila la un strop in plus sau in minus de apa i se moaie frunzele.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 27, 2012 6:51 am

pentru ca nu am de mult timp orhidee si nu ma pricep la ele(de aceea nici nu m-am mirat ca a inflorit prea repede)spune-ti-mi daca phalele au frunzele dispuse diferit in functie de culoare.Va intreb pentru ca mai am o phala la care nu-i stiu culoarea si fata de acestea mov parca are frunzele impletite adica asezate frumos mai bine-i fac o poza ca-i mai simplu.Muscata galbena abia anul acesta o sa infloreasca si o sa-i fac poze.Cred ca mai am o problema.Lalelele care erau mai vechi in gradina au facut niste frunze uriase dar nu au flori.Apar flori mai tarziu sau chiar nu fac.Am mai patit si anul trecut la fel dar atunci tot mai aveau ceva dar acum cam toate au doar frunze care au tendinta sa se culce.
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 27, 2012 9:48 am

Asa este, Gabriela, dispunerea frunzelor orhideelor difera de la o varietate la alta, daca te uiti atenta, vei observa ca si frunzele celor care au flori de culoare mai inchisa, au alta culoare fata de cele cu flori deschise la culoare.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 3:13 pm

uite ce a inflorit in gradina mea
si pe langa tastatura
el este Frederic, paznic la ratuste
aceasta este ultima vedeta a gradinii, sper sa nu le placa culoarea la gugustiuci
aceasta este una din gradinutele mele unde nu a inflorit nici o lalea inca
iar asta nu am putut sa renunt sa o iau din piata dar nu stiu ce soi de muscata este
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 3:24 pm

Chiar sint ale tale Gaby pe bune ai ratuste?
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 3:34 pm

Tare-s dragute ratustele cu puful lor auriu sunny
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 5:16 pm

da am 5 ratuste si sunt rasfatatele casei.Vrem sa ne luam si 5 curcanei si cand s-a dus sotul meu sa-i comande le-a gasit pe ele in afara unei comenzi si....a zis ca si daca nu eram de acord el fara ratuste nu pleca de la magazin.N-am mai avut ratuste de cand eram copil si dupa ce am omorat o gramada pupand la ele ambele bunici cand stiau ca vin le ascundeau.Muscata este mica si cu frunze mici si flori tot mici dar tare-mi place.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 10:43 pm

Superba muscatica,iar ratustele par tare rasfatate!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: oaza mea de culoare   oaza mea de culoare - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

oaza mea de culoare
Sus 
Pagina 7 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Oaza mea de relaxare!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: