| oaza mea de culoare | |
|
+18Gheorghita Pilsoi geodezia georgy anasstasia Marga sicamin georgiana doina costieanuconstantin Myosotis duduta190578 Karla Tinkerbell Vernil penelopa bubu stefana gabriela60 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Apr 17, 2012 2:16 pm | |
| Tare frumoase,sa-ti traiasca! | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Apr 17, 2012 4:52 pm | |
| Multumesc././ Am gresit gradina scuze, Gabriela./ merg in gradina mea | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Apr 17, 2012 6:55 pm | |
| nu-i nimic georgy poti sa stai cat vrei.Privind taierea frunzelor la lalele si bujori sa stii ca am experimentat eu si nu-i bine ca nu mi-au mai inflorit in anul urmator.Bine tu poti sa faci cum vrei. | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Apr 17, 2012 7:03 pm | |
| Pe bujori ii tai pentru ca sunt pusi printre trandafiri. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 16, 2012 2:39 pm | |
| Salutari tuturor din gradina mea si sper ca o sa pot sa va scriu in curand eu, deoarece am o mica problema de sanatate si nu mai vad (am glicemia foarte mare si maine merg la control sa vad daca a scazut si daca este nevoie sa-mi schimb ochelarii). Ultimele imagini cu florile mele pe acest an: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]acesta m-a exasperat anul trecut cu fainarea si avea de gand sa o ia de la capat si anul acesta dar l-am stropit cu Tilt si s-a potolit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sa sti Georgiana ca nu am uitat sa-ti trimit violete doar ca astept sa ma refac pentru ca nu vad sa umblu la ele. Va pup si va doresc o zi buna. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 16, 2012 2:54 pm | |
| Nora mea participa la un concurs de creatie bijuterii si vreau sa va rog daca va place si vreti sa ne ajutati sa ne dati like si share la intrarea ei care o gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], va multumesc. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 16, 2012 3:14 pm | |
| Am dat like si chiar e frumos colierul ei | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 16, 2012 3:50 pm | |
| Gabriela, iti doresc insanatosire grabnica! Sunt minunate florile tale, pe locul I, dupa parerea mea, ar fi begonia, apoi hibi ... | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 16, 2012 4:34 pm | |
| Toate sunt minunate,sa va traiasca d-na Gabi si dumneavoastra sa va faceti bine! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Joi Mai 17, 2012 8:31 am | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Joi Mai 17, 2012 8:52 am | |
| Am votat si eu imi pare tare rau sa aud ca nu stai bine cu sanatatea .Noi orcum te asteptam aici sa intri sa ne dai macar un semn. Florile din gradina sint foarte frumoase . Te pup gaby si insanatosire grabnica. | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Joi Mai 17, 2012 10:25 am | |
| ne-au placut bijuteriile, mi-am permis sa le postez pe pag. de facebook a sotiei, sper ca nu e suparare va dorim recuperare si sanatate | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Lun Mai 21, 2012 3:15 pm | |
| Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat si pentru gandurile bune. Costicanu nu este nici o suparare, chiar ne bucuram deoarece nora mea le face pentru comercializare, are chiar si un blog unde pot fi vazute multe alte modele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Datorita ajutorului vostru si al altor prieteni speram sa castige :) Acum sa va mai arat imagini cu trandafirii mei, facute asa cum vad eu, adica nu prea bine, medicul mi-a spus ca dureaza 3 saptamani sa-mi revin si a trecut doar una... dar am sa incerc sa intru sa va mai scriu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Anul acesta sper sa nu mai faca fainare, are o floare asa pufoasa si fina ca o matase dar pe care ploaia o strica foarte repede, parca ar fi ruda cu Sissi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ce a mai ramas din trandafirii mei si in sfarsit am un trandafir galben care este galben cu adevarat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mi-e tare drag de el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ce a mai ramas din ce ziceam eu ca este Sissi, dar florile sunt buchetate si floarea este mai mica decat era inainte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]pe el nu stiu cum il cheama dar imi place si se comporta foarte bine la ploaie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]In imagine pare portocaliu, in realitate este un rosu foarte aprins [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acesta este Tzigane si bobocul lui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acestia sunt prinsi anul trecut in vara, inca nu au inflorit toti cei prinsi atunci, o sa va arat cand mai infloresc. | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Mai 22, 2012 10:42 am | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Mai 22, 2012 3:41 pm | |
| Gabi ce zici tu SISSI e un Tantau si face si buchete uneori(si ai mei fac cand au ei chef) E un trandafir sensibil,care uneori e lila,alteori mai spre violet,dar de cele mai multe ori tinut in soare e spre roz Orice ploaie ii strica petalele (cum sunt in poza ta) Eu zic ca e un trandafir care merge mai la adapost(la mine tot coltul de trandafiri spre violet e in plin soare si mereu injur Cel de dupa Sissi,e Queen Elisabeth | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Mai 22, 2012 3:45 pm | |
| Imi place cel orange intens,l-am avut si eu dar m-au" bucurat " muncitorii de la terasa cu distrugerea lui Alinka cred ca e ,de la Kordes | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Mai 22, 2012 5:43 pm | |
| Gabi iti urez si eu sanatate . Am dat like Mi-a facut placere sa iti admir trandafirii. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Mai 22, 2012 8:03 pm | |
| va cer scuze dar scriu foarte greu.A incercat fiul meu sa-mi mareasca rezolutia dar totnu vad si acum folosesc o lupa mare dar ma zapaceste.Glicemia a scazut la 145 dar vederea vad ca intarzie si nu vreau nici sa ma grabesc sa-mi fac ochelarii cu alte dioptrii si dupa aceea sa revina.Asta e trebuie sa mai am rabdare putin.Am mai trecut prin asta cand mi-a descoperit diabetul.Sa nu credeti ca-s lenese si nu jumol buruienile printre ei dar mi-au iesit niste rosii cheri si le las sa mai creasca putin ca sa le scot.Anul acesta pana si astea au iesit greu si putine.Mi-a inflorit una din clematitele luate in primavara(aceea rosie) adica e grena dar nu are floarea asa de mare cum scria.Dar este frumoasa. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mar Mai 22, 2012 8:34 pm | |
| La clematita sa-i pui ingrasaminte ca sa faca floarea mare. Elegant colierul. Buruienile si la mine sunt uriase. Chiar in locuri unde personal am curatat, le-am smuls cu radacina cu tot cu manutele mele, acum dupa ploi sunt iarasi mari. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 30, 2012 8:17 am | |
| In tot raul este si un bine ca umol zilnic din buruieni si le dau supliment la curcani si rate care acum sunt mari si unii si altii si le place tare mult verdeata.Noroc ca am iarba de unde le tai zilnic si ea creste repede eu tai intr-o parte si ea creste in cealalta caci ei sunt tare mancaciosi.Ma bucur tare mult de trandafiri caci sunt plini de flori.din pacate unii din cei pusi in toamna cu pet si iesiti frumos in primavara mai mor(nu stiu de ce).Am gasit 2 rupti si nu de caine pentru ca nu are acces la ei si ieri am mai gasit unul care avea si floarea deschisa ca e bleaga si floarea si lastarii cu boboci.Am sa incerc sa vad daca-l rontaie ceva de radacina.Asta e acummai exista si pierderi. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Mier Mai 30, 2012 5:00 pm | |
| Inaugurarea 'piscinei' sper ca remarcati designul... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar dansii privesc pasiv din curtea alaturata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Trandafir de jardiniera, mic la inaltime. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Dum Iul 01, 2012 6:45 pm | |
| O experienta reusita cu un plic de seminte de muscate aduse din Spania acum 3 ani si de care eu am uitat si le-am aruncat intamplator intr-un ghiveci prin primavara, mi-au iesit 4 bucati, aceasta fiind prima care a inflorit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Primul an in care dumnealui infloreste in toata maretia sa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Lun Iul 02, 2012 9:46 am | |
| Frumos crinul,vezi ca e foarte prolific Daca ai grija de el se inmulteste Eu am luat in toamna un pestrit de asta pe galben si e inflorit(ceilalti batrani deja au inflorit si s-au si scuturat) | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Lun Iul 02, 2012 10:21 am | |
| O fi de vina calculatorul sau site-ul ca ma conectez greu .. Draga Gabii cinste tie ca ai rabdare la experiente .. frumusica muscata .. crinul etse prolific cum zice Tinkul asa ca aduna de zor boabele si pune de o plantatie | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: oaza mea de culoare Lun Iul 02, 2012 7:22 pm | |
| Geo,nu-i nevoie,isi face singurel pui din "coji" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: oaza mea de culoare | |
| |
|
| |
| oaza mea de culoare | |
|