| Gradina mea | |
|
+27oprisgina antonia2 mirela1995 Marga Cora-Maria ghana Paunita DanaA Brindusa leonor Paulyna Dana Caras aura laurabv popescugp bubu doinabacau GetaV gabriela60 sicamin Vernil Myosotis Doini Rux stefana penelopa geodezia 31 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Sept 09, 2011 8:38 am | |
| a avut gommer de vinzare anu trecut .am, luat eu una dar nu mi-a inflorit anul asta asa ca am tacut din gura poate vrea la anu sa infloreasca . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Sept 09, 2011 10:56 am | |
| Păi, şi mie mi-a dat una roşie Attila când am fost la el , dar a înflorit ... roz, ca celelalte 2 pe care le aveam deja, aşa că i-am dat-o mamei lui Tink. Mai avea Myrela una roşie care nu înflorise încă atunci când am trecut pe la ea. Poate ne lămureşte mai spre iarnă cum e treaba cu brugmansia roşie. Având în vedere că o avea tot de la Attila .... | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Sam Sept 10, 2011 12:41 pm | |
| Superbi acnistusii,Geo,si brugmansiile ,desigur,sunt la inaltime! Despre trandafiri,ce pot sa zic,traiasca regele! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cel violet are paianjeni.Am stropit cu nissorum ,repetand dupa o saptamana,desi pe plic se precizeaza ce are efect minimum 45 de zile. Astept cu teama rezultatul si sper sa fie pozitiv. Eu i-am ciupit si s-au ramificat,dar nu au mai aparut boboci... | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Sept 12, 2011 8:51 am | |
| Draga Doina observ ca cel mov este foarte bine dezvoltat . . scoate-i un pic mai la lumina . flori va mai avea dupa ce cresc lastarii cei noi . am spus sunt niste plante cu fite . si eu am patit rau cu ei . sunt superbi intr-adevar dar pina ii faci sa fie frumosi iti dai o mie de palme .. cel mov al meu are 2-2, 5 m dar cel albastru are doar 1 m si sunt de aceeasi virsta inca cel albastru este si singur in ghiveci pe linga ca cel mov este cu o bruga mare in vas .. dar ce stiu eu ce are fitosul ala mic .. a si ala albastru sa stii ca face niste tepi precum cactusi . sa fii atenta .. nu ma lasa inima sa il tai pe cel mov ca are multe flori in virf dar in rest ii chel abia incep sa ii dea frunze si lastari noi . am sa incerc sa mai prind din cel albastru .. e tare nazuros si la prins .. lastari rupti pune-i la prins .. eu ii pun direct in pamint . sunt foarte frumosi .. si asa ce imi place sa ma uit la ei nu va pot spune cind vad albastru ala prin frunze nu imi vine sa cred ca e real . bine si cel mov e spectaculos | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Sept 12, 2011 11:59 am | |
| Lumina au suficienta,Geo,dar nu am indraznit sa-i scot pe pervaz,unde ar fi soare pana la mijlocul zilei.Acum ma tem si de noptile cu temperaturi mai scazute. iti multumesc pentru sfaturi1 | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Sept 12, 2011 12:40 pm | |
| nu nu la soare puternic . si eu ii am expusi doar dimineata dupa amiaza vine umbra de la casa peste ei .. sa le mai pui bionat sau atonik .. sau orice ingrasamint ai .. ca le merge bine cu orice numai ingrasamint sa fie . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Sept 13, 2011 3:09 pm | |
| Doina, planta asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cum se numeşte? Cred că am şi eu una de la tine care nu a înflorit încă, dar seamănă la frunze. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Sept 13, 2011 3:35 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Sept 18, 2011 7:20 pm | |
| E plumbago,dar nu ti-am trimis eu Penelopa,inradacineaza greu! Si imi pare rau,nu-mi amintesc ce ti-am trimis,daca o pozezi,iti spun cu drag! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Sept 18, 2011 7:23 pm | |
| Revin,daca e vorba de frunza mare,este de la pachystachys,se poate sa-ti fi trimis,pune ,te rog o poza,multumesc! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Sept 18, 2011 7:34 pm | |
| - geodezia a scris:
- nu nu la soare puternic . si eu ii am expusi doar dimineata dupa amiaza vine umbra de la casa peste ei .. sa le mai pui bionat sau atonik .. sau orice ingrasamint ai .. ca le merge bine cu orice numai ingrasamint sa fie .
Mi-am luat si eu ,le-am gasit pe amandoua,le-am si folosit,zilele trecute,multumesc,Geo! Cat despre semiumbra...,ii protejeaza geamul,care mai retine din puterea razelor,si amandoi sunt langa unul deschis permanent,sa ia o gura de aer ,de cate ori au pofta,ba ii mai si pulverizez, si,nu numai pe ei,mi s-a acrit fierband apa,asa ca ii poftesc sa -si ia indemnul! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Joi Aug 16, 2012 11:28 am | |
| trupa plecata in excursie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Sam Feb 23, 2013 3:21 am | |
| Geodezia sper sa iti placa dar sa nu iti adoarma animalutele voioase [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 9:08 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 9:10 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 9:11 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 9:19 pm | |
| Imi si imaginez ce frumos va fi in gradina ta la vara, cu toate minunatiile aste si cu zecile de rose comandate in ultima perioada. Ai niste trandafiri de vis Geo! Sa fie sanatosi si sa-i vedem cat mai des! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:27 pm | |
| stai sa vezi hibiscusii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:31 pm | |
| Superbi! Acum astept si orhideele | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:33 pm | |
| Geo, uite alege dimensiunea pozelor asa cum iti dau eu pe link. http://postimage.org Adica 800x600, ca atunci cand dam click pe poze, sa le vedem mari | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:35 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:41 pm | |
| O comanda ceva? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:48 pm | |
| suntan in haine de iarna primele 2 sunt orhile mele sau ce or fi asa ca nu merg la mine ramin pe ce pot creste ca e mai sanatos [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea | |
| |
|
| |
| Gradina mea | |
|