| Gradina mea | |
|
+27oprisgina antonia2 mirela1995 Marga Cora-Maria ghana Paunita DanaA Brindusa leonor Paulyna Dana Caras aura laurabv popescugp bubu doinabacau GetaV gabriela60 sicamin Vernil Myosotis Doini Rux stefana penelopa geodezia 31 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:53 pm | |
| Ai un Dendro Nobile si un Cimby (din cate observ eu) Spune-mi te rog, in ce fel de substrat ti orhideele? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:56 pm | |
| e hai sa va arat ceva da sa nu dati cu bita in mine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]poate ma paruie Myo | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 10:57 pm | |
| pamint obisnuit si niste rumegus | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 11:01 pm | |
| Te rog, schimba-l URGENT cu scoarta!!! Te-am intrebat ca sa nu ma dau rotunda, fiindca observasem ceva dubios Geo, pentru orhidee, ai nevoie de substrat special. Altfel, nu faci decat sa ai niste ramasite... Schimband substratul, dai o sansa acestor frumoase plante, sa te incante cu frumusetea si parfumul lor! Spui ca nu te impaci cu ele, asta este si motivul neintelegerilor voastre | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 11:02 pm | |
| da am inteles asta cind oi ajunge la tg jiu ca acu e iarna | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 11:07 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 11:30 pm | |
| Vai ce frumos e, se face comanda ca as vrea si eu... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Ian 28, 2014 11:39 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Ian 29, 2014 7:30 am | |
| apoi de Myo depinde io doar aratai ..... ca siincer am vorbit cu ei pe mail si livreaza si in romania
| |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Ian 29, 2014 7:49 am | |
| si ca sa pastrez pentru mai tirziu la mine ninmge incetunel macar nu vujeluieste sa pui si o poza muica din iarna asta tot pentru eternitate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Ian 29, 2014 9:16 am | |
| Geo, nu dai jos turturii? Parca ma ingrozesc cand ii vad gandindu-ma ca mai trec din animalute pe acolo. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Ian 29, 2014 9:22 am | |
| am dat s-a urcat d=l Pipi aseara si a dat zapada de pe casa ca era o bascula pe casa si trosnea toata lemnaria casii e veche casa de 80 de ani | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Ian 29, 2014 7:20 pm | |
| Geo, Piwonia este bujor ori eu am inteles aiurea ca este vorba de orhidee( am vazut discutia cu pamantul).Daca nu am inteles bine imi cer scuze. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Ian 29, 2014 7:35 pm | |
| Probabil mesajul meu e putin aiurea... Vorbeam despre substartul orhideelor, apoi a pus Geo link-ul cu bujorul. Asa dar, sunt subiecte diferite, scrise in acelasi mesaj | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Joi Ian 30, 2014 10:19 pm | |
| - geodezia a scris:
- apoi de Myo depinde io doar aratai .....
ca siincer am vorbit cu ei pe mail si livreaza si in romania
Esti fenomenala Putem sa renuntam la cebule care l-am deschis caoricum nu preasunt doritori si ne repliem la astia. Vad ca au si multe hoste, sa-si aleaga si ella. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Joi Ian 30, 2014 10:26 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Ian 31, 2014 2:50 pm | |
| aci ma bag si eu da vezi sa faci plata dupa 15 martie ca sunt leftera pina atunci | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Feb 02, 2014 6:06 pm | |
| am fire ball in haine de iarna sper sa va placa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Feb 02, 2014 8:05 pm | |
| Vai Geo, asta este absolut superb! Ps. Nu uita sa redimensionezi pozele . | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Apr 13, 2014 8:24 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Lun Apr 14, 2014 8:56 am, editata de 5 ori | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Apr 13, 2014 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Apr 13, 2014 9:20 pm | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Apr 13, 2014 10:11 pm | |
| Geodezia,ai un rai acolo,numai minunatii.am o curiozitate.glicina este inflorita in perioada asta???acum tb.sa infloreasca?te intreb pt.ca am si eu si o urmaresc,speram sa infloreasca,a lastarit frumos,e mare,are 3 ani in gradina,dar daca a ta arata asa acum,,,inseamna ca nu am sanse nici anul acesta cu a mea s-o vad inflorita... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Apr 13, 2014 11:52 pm | |
| na cred ca erau dublate pozele da acum e infllorita glicina nu glumesc cind zic ca ma duc cu toporu la ea in fiecare an si o amenint ca daca nu infloreste o tai si cu ea la foc vezi ca am poze si de acum 2 saptamini cind inca nu era inflorita pozele din gradina sunt facute un set acum 2 saptamini si unele saptamina asta pe sunphoto sau pe fb cred ca se vede si data la fiecare poza in parte sigur unele sunt pe 29 martie iar ultimele ieri pe 13 cele cu fritilariiile portocalii si papucul doamnei cel alb vreau sa urmaresc evolutia la niste trandafiri graham thomas cecil bruner si baronul carora le-am facut piping dupa care la Gt i-am dat drumu baronul inca e la orizontala la fel si cecil bruner cel catarat pe bucatarie este paul tronsonul taiat de unchiu iar creaca pusa pe bucatirie de fapt a scapat de chilareala lui na tot vroiam eu sa -l catar pe bucatarie asa ca volent nevolent am reusit na acum incepe si la mine sa se defineasca rosele in sfirsit dupa 4 ani de chinuiala cu achizitii ratari si alte alea mai am o glicina alba pusa linga scara anu trecut vad ca a rezistat a infrunzit anul asta vroiam ceva de genul allb rosu albastru format din clematite si neavind atunci clematita alba am pus glicina bine anu asta am luat si clematita alba cu floarea foarte mare asa ca acolo va fi ceva nedefinit de inghesuit pe urma o clematita alba a facut anu asta 2 puiuti habar nu am cum am reusit dar m-am trezit cu 2 pui de la ea sunt curioasa daca vor rezista si dupa ce vor creste mari adica la anu na experiente care sper sa imi faca gradinitele frumoase ca sunt petece de gradinite la mine inghesuite cu diverse plantute
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Lun Apr 14, 2014 8:59 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina mea Lun Apr 14, 2014 8:25 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea | |
| |
|
| |
| Gradina mea | |
|