Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

GRADINA VERNILEI

In jos 
+23
georgy
GetaV
Marga
Carina
anasstasia
duduta190578
gabriela60
doinabacau
codruta
sicamin
anamaria
mihaela
bubu
stefana
Mihai
Karla
georgiana
Myosotis
penelopa
Rux
Tinkerbell
costieanuconstantin
Vernil
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
doinabacau

Numarul mesajelor : 947
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : lectura,odihna activa
Stare de spirit : optimism
Data de inscriere : 20/03/2011

GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 12:03 pm

Tink,periodic,inseamna cam atunci cand consideram ca e prea mare tufa si nu mai infloreste atat de spectaculos,iar asta se intampla,asa cum spui tu,la trei-patru ani! Cat despre faptul ca frunzele lor pot fi toxice pentru animale,eu nu stiu,poate sunt neplacute la gust,iar animalele le evita!
Sus In jos
doinabacau

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 12:08 pm

Si,una e sa vezi o narcisa inflorita,si alta,sa vezi o adevarata pata de culoare,o tufa!
Dar ,referitor la asta, iti pot spune ca am vazut bulbi de narcise mai deosebite,asa cum aveti voi,iar eu mi-am permis sa cumpar doar cate unul,asa ca am de asteptat destul,pana sa despart tufa!
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 12:37 pm

Doina anul asta m-a apucat asa o tacaneala(pe langa celelalte care le am) si am cumparat si am primit vreo 10 tipuri de narcisa(astia sunt foarte mari,dar cam maxim 3 la punga) acu astept sa vad daca ies ca in poze
Daca am noroc si se si inmultesc o sa pot sa si dau
Cum sunt suparata pe lalelele olandeze,am inceput sa colonizez "pajistea" lalelelor cu zambile si mai nou cu narcise(astea par mai putin dispuse sa piara sau sa dispara in neant)
Eu am lasat narcisele netaiate pana acum si am vazut ca fac seminte si ca mi-au iesit si din seminte
Nu pot sa-mi imaginez ca au migrat din bulbi cam la 1,2-1,5 m,asa pe sub pamant
(asta in conditiile in care n-am sapat vreo 2 ani in zona aia si nici n-am mai plantat altceva sa zici ca am imprastiat vreun bulbil)
Sus In jos
doinabacau

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 2:37 pm

Tink,iti multumesc,nu asta am vrut sa spun! Am narcise albe,simple si duble,galbene,din acelea cu "paharut",dar si batute! Acum am cumparat doua mai deosebite,parca alb cu portocaliu,doua nuante diferite. Gradina e departe si uneori nu le gasesc trecute...
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 5:50 pm

Mie cel mai mult imi plac narcisele albe, parfumate. Restul, sunt imitatii ... Parerea mea, normal, sa nu dati cu pietre drunken
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 6:40 pm

eu anul acesta mi-am cumparat 3 bulbi uriasi de narcise albe cu mai multe flori pe tija asa ca un buchet. Din acelea parfumate am si eu dar sa stiti ca anul trecut n-au prea inflorit si o prietene mi-a promis in primavara niste tufe.Sunt delicate si deosebite ca flori.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 7:41 pm

Cum adica sa dam cu pietre in tine in gradina ta
Aci esti stapana si poti sa ne tragi si niscai maturi pe carca
Io-s mai carcotasa,io vreau sa fie si frumoase si colorate si parfumate si cu stea in frunte
In primavara mi-au inflorit si albe si crem si batute si cu paharel si cu paharel si farfurioara,unele parca aveau si cescuta si mai erau si parfumate
Ce sa mai zic acu vreau unele cu "ulcior"
Ca asa-i omu tot mai vrea
La plante mereu mai vreau
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 7:56 pm

Inseamna ca de asta nu mai inflorea tufa mamei de narcise(albe simple),ca nici nu o tundea si nu cred sa fi despartit vreodata tufa.
Cate mai am de invatat!
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 8:00 pm

Cred ca mai degraba ca de la despartit
Cand le sapi sa le desparti le si schimbi ceva din pamant sa-l mai improspatezi
Anul trecut am mutat tufele de narcise,le-am despartit ,le-am cautat in coarne si in primavara au fost tare motate
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 8:02 pm

Duduta,toti invatam ,unii de la altii sau singuri pe propria noastra piele
In materie de lalele ,dupa ce am pierdut cateva sute m-am invatat sa le pun in "cosuri " sa nu le mai impart cu coanele cartite
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 8:18 pm

Chiar azi am trecut pe la gradina si am vazut cu murusoaie frumoase mi-a facut vreo cartita!
Deocamdata nu am plantate flori in gradina mea,doar cativa butasi de trandafiri,dar de anul acesta sper sa pun cat mai multe,chiar daca nu voi locui acolo tot de anul acesta.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 9:00 pm

Las ca e bine sa te viziteze o cartita,cica aduce prosperitate
Numai trandafiri sau si copacei?
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 9:18 pm

Pe langa gard de jur-imprejur avem plantati pomi fructiferi,in fata casei a plantat sotul in toamna 5 tuia si eu am pus niste butasi de trandafiri.Casa este in constructie,avem gradina de legume acolo,iar ca flori pana acum am pus doar anual gladiole si carciumarese.
Incet vrem sa inaintam atat cu costructia cat si cu gradina.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 11:23 am

Duduta, veti avea o casa mare si frumoasa intr-o zona pitoreasca!!! Shocked
Procedati bine ca mergeti concomitent si cu casa si cu gradina, fiindca si gradina are nevoie de timp ca sa arate ca o ... GRADINA! Wink
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 3:13 pm

Asa e,multumim,poate anul acesta reusim sa inaintam mai mult cu voia Domnului!
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 6:25 pm

Ce mult ma bucur ca stati si la mine in gradina. Am mai primit ceva pe email, poate va tenteaza sa cititi

Nu poţi îngenunchea un popor deprins să se târâie. (parca as cunoaste unul....)
-Nu-i greu să ademeneşti soţia altuia. Greu e să i-o dai înapoi.
-Prietenia care nu cunoaşte hotare se cheamă expansiune. (Traiasca prietenia sovieto-romana!)
-Când vrei să te arunci de pe bloc pentru o femeie, aminteşte-ţi că n-ai aripi, ci doar coarne.
-Oficierea căsătoriei este o formalitate absolut necesară pentru pronunţarea divorţului.
-Al­coolism e atunci când nu vrei să bei, dar trebuie.
-Dacă munceşti din greu şi te remarci opt ore zilnic, ajungi şef şi munceşti şaisprezece ore.
-Banii pentru salariile şi pensiile mari ajung întodeauna. Nu ajung banii pentru salariile şi pensiile mici!
-În viaţă, e loc şi pentru eroism. Totul e să te ţii departe de el.
-Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-Avem un singur fel de a ne naşte şi milioane de feluri de a muri.
-Oglinda este lucrul care o ajută pe femeie să întârzie.
-Cei mai buni zece ani din viaţa unei femei sunt între 28 şi 30.
-Computerele rezolvă toate problemele pe care nu le-am avea dacă n-ar exista computerele.
-Fiecare om are dreptul să trăiască atât cât poate.
-Ţara noastră a avut nevoie, de când e ea, de alt popor.
-Furtul ideilor unei persoane e plagiat, in timp ce al mai multor persoane se numeste cercetare ştiinţifică.
-Toţi ne naştem uzi, goi şi flămânzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.....
-Copilăria grea nu se termină niciodată.
-Un prieten adevărat nu poate fi cumpărat, dar poate fi vândut.
-Cumpără deodată trei sticle de vodcă şi n-o să te trimită nimeni după a doua.
-Dacă n-ar pune întrebări, co­piii n-ar afla niciodată cât de puţin ştiu părinţii.
-O ţigară scurtează viaţa cu o oră, o sticlă de vodcă o scurtează cu trei, iar o zi de muncă o scurtează cu opt.
-Viaţa se compune numai din zilele pe care le ţii minte, nu din zilele care au trecut.
-De orice fel ţi-ar fi sănătatea, ea îţi ajun­ge până la sfârşitul vieţii.
-Dacă vrei să ai o nevastă deş­teaptă, frumoasă şi bogată trebuie să te însori de trei ori.
-Posibi­li­tăţile medicinii sunt nelimitate, li­mi­tate sunt doar posibilităţile pa­cienţilor.
-Burta mare nu e de la bere, e pentru bere.
-Femeia poate să-l facă repede milionar pe orice miliardar.
-Între primul şi al doilea pahar, e destul timp ca să mai bei vreo şase.
-Un semn rău de tot e când îţi taie calea o pisică neagră iar tu esti cu căldările goale.
-Ignoranţa e de trei feluri: când nu ştii nimic, când ştii numai prostii şi când ştii si ce nu trebuie.

Sus In jos
doinabacau

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeMar Ian 24, 2012 10:27 am

Destule adevaruri,mai sus!
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeLun Feb 06, 2012 7:18 pm

Cu riscul de a-mi compromite gradina, transcriu aici cateva din mostrele (nici monstre nu era gresit) scrise de o parte a tineretului tarii, viitorul nostru, cum s-ar zice.

Geografie-scris: Scrie 5 orase importante din Romania
-Bucureshti
-Iashi
-Timishoara
-Constantza
-Clujna-Poca
(ce face internetul din om...)

1. Marea Neagra este o mare foarte mare care contine mult petrol de unde ii vine numele de marea neagra deoarece petrolul este negru.In marea neagra traiesc multi pesti precum rechinii delfinii si calutii de mare precum si cel mai important peste balena renumit pentru grasimea sa de care se bucura tara noastra pt ca untura de balena e foarte scumpa si din ea se face renumitul ulei de balena cunoscut pe plan mondial.

2. Poetul canta satul de care nu te mai poti desparti odata ce l-ai parasit.

3. O padure virgina este o padure in care mana omului n-a pus niciodata piciorul.

4. Dupa moartea parintiilor sai, Creanga si-a trait viata in continuare pana in ultimii ani ai vietii lui.

5. Toma Alimos se razbuna pe boierul Manea care l-a ranit mortal pe la spate cu ajutorul lasitatii..

6. Caragiale este autorul schitelor si nuvelelor sale, ca sa nu mai vorbim de teatru.

7. in fabula autorul descrie releatiile sexuale intretinute de oameni. insa el foloseste animalute in descriere. in fabula bivolul si cotofana el arata cum o pasarica si un bivol faceau sex, iar un caine pofticios din fire vrea si el dar bivolul nu era homosexual asa ca nu accepta , iar catelul se oftica....................(scrisa la simulare 2006) = SIMULARE DE BACALAUREAT.

8. Stefan cel mare era un barbat bine imbracat la costum venea de la un razboi cu o mana in ghips pt ca cazuse de pe cal

9. Profesoara:'Sa scrieti cu majuscule'.
Eleva:'Daca nu avem majuscule putem sa scriem cu pixu...':)

10. ... in timpul razboiului secular care a durat 30 de ani

11. personaje Toma Alimos:
toma alimos-personaj principal
Manea-personaj secundar
calul(murgul)-personaj animalic

12.Haiducii din doine, balade si idile erau liberi si fericiti ca pasarile, animalele si pestii care zburda prin codri. De cum venea primavara, haiducii cei harnici plecau in padure.Acolo ei cintau suflind din frunza si lasindu-i pe boieri cu buza umflata.

13. Cand eroul muri impuscat de nemti pe camp, simti miros de marar si de patrunjel.

14. Metoda folosita de Ion pentru a pune mana pe pamantul Anei este insarcinarea

15. Descoperirea Americii s-a produs ntr-un moment de neatentie a pazei de coasta.

16. Nilul este un fluviu ramas de pe vremea faraonilor.

17. Si tunarul ochi bine si lovi avionul cu teava tunului.

18. In "Amintiri" apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel.
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeLun Feb 06, 2012 7:24 pm

Si ca sa nu ma speriem prea tare, luati de ascultati-l pe Faramita Lambru si Zavaidoc

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
anasstasia

anasstasia

Numarul mesajelor : 124
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : gradinarit, lucrez goblenuri
Stare de spirit : incerta
Data de inscriere : 11/02/2012

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeDum Feb 12, 2012 7:39 pm

Iti iubesc multe clematitele. Inca o data iti multumesc ca mi-ai deschis ochii asupra lui Guernsay Cream. GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 1239631719
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeMar Feb 21, 2012 7:46 pm

Cu placere, Anastasia! Dupa mine, clematitele sunt niste plante speciale, pentru oameni sensibili.

Sa va zic ca apartamentul meu arata ca o jungla ... Nu mai avem loc de plante mari ... M-a rugat fiica-mea sa-i ingrijesc yuca, anthurium, cicas, ficus ... pe langa alte plante mari (aprox. 1 m inaltime) ce le aveam si eu (anthurium marantha - tot de la ea) ... Adevarul e ca arata totul foarte bine, ar fi o casa eleganta daca as renunta la canapea, fotolii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cel mai mult ma bucur ca sotul nu poate sa zica nimic, doar se uita si mustaceste ...
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeMar Feb 21, 2012 7:59 pm

Cu siguranta ii plac si sotului!
Si al meu mereu mai zice cate ceva mai ales cand mai cumpar cate o floare,dar cand il rog sa-mi faca vreun raft pentru ele,sau vreo scarita,imediat se apuca,semn ca ii sunt si lui dragi!
Sus In jos
anasstasia

anasstasia

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeMar Feb 21, 2012 10:33 pm

Duduta, bun sot! Prietenul meu se uita chioris si cam atit. Face ce il rog, dar cu o leneeeeee Laughing
Sus In jos
Carina

Carina

Numarul mesajelor : 428
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit
Stare de spirit : astept primavara
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeMier Feb 22, 2012 7:03 am

Al meu se executa imediat, dar nu din dragoste de flori ci ca sa scape de gura mea cred. Mi-a facut pana acum pergola, grilajul de pe terasa pentru trandafiri, leaganul, bordura pentru gazon, casuta copiilor, cuptorul ... Cam tot ce e in gradina e mesterit de mana lui. Si daca tot a capatat asa experienta o sa-i mai dau si in primavara asta cate ceva de facut, ca iar ma bantuie niste proiecte marete Very Happy
Sus In jos
anasstasia

anasstasia

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitimeMier Feb 22, 2012 8:31 am

Pai sa nu-si piarda obiceiul si indeminarea Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

GRADINA VERNILEI
Sus 
Pagina 7 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina mea-Georgy
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum