| Gradina zoo-botanica | |
|
+20doinabacau duduta190578 costieanuconstantin gabriela60 Carina gabi_gabriella Doini Mirela Vernil Mihai simonaelena Karla Myosotis codruta bubu georgiana Rux penelopa stefana Tinkerbell 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 25, 2011 11:06 pm | |
| Tink, m-ai dat gata cu muscatele. Mai ales cu englezoaicele. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 25, 2011 11:18 pm | |
| Ma bucur,asta a si fost intentia | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 25, 2011 11:19 pm | |
| Si n-am apucat sa le pozez pe toate Asta e colectia de anul asta ,n-am suportat pierderile Mai am caqteva de anul trecut si sper ca se harnicesc si ele | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 6:00 am | |
| Mai ,Tink ,da ce se aude prin gradina ta ,mai ? Este galagioasa tare ,ca sa nu zic altfel . Ideea este ca mie nu-mi place sa ma stresez cind ma plimb prin gradina ,a mea sau a altora.Este un loc de relaxare. Cum mie imi plac spatiile largi (ca de aia activez prin mai multe "gradini ' ) as dori ca aerul pe care-l respir sa fie parfumat de la frumusetea florilor si nu inversunat de la daunatorii lor,. Asa ca ,cum tu ai o gradina frumoasa ,cu multe plante ,vreau sa ma plimb cu drag ,ca de altfel ,prin orice alta gradina. Face-ti ceva , proprietar si vizitatori ,in acest sens.. Viata -i scurta .. .
In alta ordine de idei ,Tink ai niste muscate ceva de speriat ! Eu anul asta mi-am propus sa nu cumpar niciuna . Ma orientez la alte plante de gradina care-mi lipsesc . | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 6:56 am | |
| - Rux a scris:
- Rux a scris:
- Mai ,Tink ,da ce se aude prin gradina ta ,mai ? Este galagioasa tare ,ca sa nu zic altfel .
Ideea este ca mie nu-mi place sa ma stresez cind ma plimb prin gradina ,a mea sau a altora.Este un loc de relaxare. Cum mie imi plac spatiile largi (ca de aia activez prin mai multe "gradini ' ) as dori ca aerul pe care-l respir sa fie parfumat de la frumusetea florilor si nu inversunat de la daunatorii lor,. Asa ca ,cum tu ai o gradina frumoasa ,cu multe plante ,vreau sa ma plimb cu drag ,ca de altfel ,prin orice alta gradina. Face-ti ceva , proprietar si vizitatori ,in acest sens.. Viata -i scurta .. .Asta daca o iei ca o dorinta de a mea ,nu ca spun o parerea sau ca un sfat ! Nu -mi permit sa dau sfaturi !
In alta ordine de idei ,Tink ai niste muscate ceva de speriat ! Eu anul asta mi-am propus sa nu cumpar niciuna . Ma orientez la alte plante de gradina care-mi lipsesc . | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 6:58 am | |
| - Rux a scris:
- Rux a scris:
- Rux a scris:
- Mai ,Tink ,da ce se aude prin gradina ta ,mai ? Este galagioasa tare ,ca sa nu zic altfel .
Ideea este ca mie nu-mi place sa ma stresez cind ma plimb prin gradina ,a mea sau a altora.Este un loc de relaxare. Cum mie imi plac spatiile largi (ca de aia activez prin mai multe "gradini ' ) as dori ca aerul pe care-l respir sa fie parfumat de la frumusetea florilor si nu inversunat de la daunatorii lor,. Asa ca ,cum tu ai o gradina frumoasa ,cu multe plante ,vreau sa ma plimb cu drag ,ca de altfel ,prin orice alta gradina. Face-ti ceva , proprietar si vizitatori ,in acest sens.. Viata -i scurta .. .Asta daca o iei ca o dorinta de a mea ,nu ca un sfat .Nu -mi permit sa dau sfaturi in astfel de situatii .
In alta ordine de idei ,Tink ai niste muscate ceva de speriat de frumoase si MULTE ! Eu anul asta mi-am propus sa nu cumpar niciuna . Ma orientez la alte plante de gradina care-mi lipsesc . ,Desi ieri la Kaufland era cit pe ce sa -mi se lipeasca de mana unele ghivece ... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 12:03 pm | |
| Si mie imi plac si-s tare mandra de ele Rux eu am un principiu nu invit in gradina sau in casa decat persoane care-mi plac si nici nu ma duc in vizita la oameni care nu-mi plac Deci.........................musafiri nepoftiti ii poftesc afara si-i ignor | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 12:25 pm | |
| Aicea - ai dreptate 100% . Dar ,nu uita exista institutia trasului cu ochiul si cu urechea ... pe care toti o practicam mai mult sau mai putin ,dar ea exista si nu ai ce-i face . | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 1:06 pm | |
| Rux.........dar pot macar sa sper ca daca imi ridic gardurile n-or sa mai se benocleze? Tocmai vreau sa mai plantez spre strada niscai boscheti ascunzatori de priviri Dupa cum am mai spus,am oroare de lume care sa se zgaiasca la mine in curte Azi am scapat in piata si bineinteles ca fix la o tanti cu flori am nimerit Am luat niste ghivecele cu petuni pitice,curgatoare ,violet inchis si niste mimulis pestrit am cu ce orna ghivecele atarnatoare A vazut cineva pe undeva (vb de Bucuresti si imprejurimi) niste vase mai mari de ceramica? Ghivece-jardiniere,dar nu Praktiker,Brico ca alea-s scumpe | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 1:13 pm | |
| Tink ,benoclatul este in legea firii .. nu scapi de el si pace . Eu sint o tipa careia ii place sa se benocleze ..... Pe de alta parte ,pune si tu ceva copaci in care nu se pot urca ,altfel .. degeaba. Si nu uita ca azi te vade orisicine "de sus " adica cu google earth | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 26, 2011 1:23 pm | |
| Lasa Rux ca una e uitatul si altul e benoclatul Uite eu azi m-am plimbat in drum spre casa si am admirat gradinile cartierului ,dar nu m-am asezat la panda sa vad daca vreun vecin si-a intins chilotii si daca aia sunt spalati bine sau nu Asa am ajuns sa ma salut cu parte din vecini,am primit informatii pretioase despre sanatatea si dispozitia patrupedelor lor si mi s-a oferit si un pui de catel si unul de pisica(de parca as mai avea nevoie) Castigul mare a fost ca o batranica din vecini mi-a oferit un pui de arbust.........nu stiu exact ce e dar cert e ca il vreau(e ca o iasomie batuta si nu foarte parfumata In toamna mi-a oferit un pui de spireea alba(floarea miresii) Daca reuseste sa-mi faca rost de un Boulle de Neige(viburnum) ma face fericita Am pus si eu bete la prins si parca s-ar arata ca am noroc | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Vin Mai 27, 2011 12:10 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Si n-am apucat sa le pozez pe toate
Asta e colectia de anul asta ,n-am suportat pierderile Mai am caqteva de anul trecut si sper ca se harnicesc si ele In timp ce admiram muscatele tale ma intrebam daca sunt de anul acesta sau ai trecut iarna cu ele La cat de bine arata eram convinsa ca sunt achizitii noi | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 30, 2011 11:06 am | |
| Codruta ai dreptate Marea majoritate sunt cadoul vara-mii pt mine si-s muscate..........unguresti Am si "resturi" de anul trecut si au inflorit N-am reusit sa fac poze la toate muscatele pe care le am(daca mi le-a pierdut taica-meu pe marea majoritate ,m-a apucat disperarea si am inceput sa ma" plang" ca-mi trebe) "Achizitiile noi" sunt unele de prin feb-martie si au stat bine mersi in sera pana s-a incalzit | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 31, 2011 11:10 am | |
| Si "resturile" mele au inceput sa infloreasca dar plantele nu arata prea bine. De aceea indepartez florile acum pana isi mai revin muscatele si se imbraca cu mai multe frunze. Ciuda imi este ca am promis lastari de la muscata trandafiras dar noile ramuri sunt inca tare mici asa ca nu pot taia nimic. Lastarii pusi la prins in toamna nu au supravietuit. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Iun 01, 2011 2:02 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Ba da."fairy-ul " crescut si agatat de o creanga de la paulownie
Una mai de jor,se catatrare stiurlubaticul pe la vreo 3min copac,ca nu-i mai ajunge poarta Tink-ule, cred că am 2 pui (unul este al Simoneielena) din "faiy-ul" tău acaparator de paulownii, prinşi din butaşii de la tine de astă toamnă [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] : El este? | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Iun 01, 2011 9:03 pm | |
| Wow! Deci a inradacinat ceva?! Pene, mama, ai te rog grija de ei, ca de anul viitor o sa am nevoie de acaparatori din astia, ca redecorez curtea. Elfule, ai avut mana buna! | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Iun 01, 2011 10:09 pm | |
| Ma intereseaza şi pe mine,sa ştii! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Iun 02, 2011 9:49 am | |
| - Mihai a scris:
- Ma intereseaza şi pe mine,sa ştii!
În cazul ăsta, trebuie să te dai bine pe lângă Elfa-Tink! ... şi pe lângă mine, binenţeles | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Sam Iun 04, 2011 12:23 pm | |
| La multi ani!!!!!! Iti doresc tot binele din lume, sanatate, fericire si, flori frumoase sa rasara-n calea ta!!!!!!! | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Sam Iun 04, 2011 8:52 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Sam Iun 04, 2011 9:27 pm | |
| La multi ani, multa sanatate si sa ai toate florile pe care ti le doresti ! | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Sam Iun 04, 2011 9:59 pm | |
| Spiridusule, La multi ani si multa sanatate!
| |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Dum Iun 05, 2011 10:17 am | |
| E ceva ce ar trebui sa ştiu şi eu ? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Dum Iun 05, 2011 4:22 pm | |
| Chiar asa, eu stiam ca ziua Elfei este in aprilie. Sau poate se decaleaza anual , cu cate o luna ? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Iun 06, 2011 2:44 pm | |
| Multumiri pt urari Ziua mea e intr-adevar in aprilie,cum nu-mi place sa mi se spuna "La multi ani !" din obligatie Ma gandesc ca oricum in fiecare luna e ziua mea asa ca............
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica | |
| |
|
| |
| Gradina zoo-botanica | |
|