| la Bubu | |
|
+31ghana laurabv Paulyna popescugp Marga georgy duduta190578 anasstasia gabriela60 marirogo Carina elena410 doinabacau geodezia codruta Doini mihaela Mirela ani Attila costieanuconstantin Vernil Rux Tinkerbell sicamin georgiana Karla Myosotis stefana penelopa bubu 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Dum Ian 20, 2013 4:17 pm | |
| Cred ca jasminul tau se comporta normal, Alina. Asta e perioada lui de inflorire, la el acasa Azi m-am imbolnavit, am vazut la Ikea dendrobium cu flori parfumate, erau absolut superbe florile ... insa nu am avut cum sa cumpar nici un exemplar, era 60 ron, iar sotul a vazut pretul ... si chiar avem probleme financiare in perioada asta asta e, alta data ... | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: la Bubu Dum Ian 20, 2013 7:03 pm | |
| Alina,ce frumusete de jasmin ai!Abia astept sa mai creasca si el meu si sa-l vad inflorit. Sa-ti traiasca! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 3:26 pm | |
| Dragele mele, fac un sondaj de opinie. Am loc de un trandafir si nu ma pot hotari. Langa 2 trandafiri roz-bombon, de 50-60 cm inaltime, mai am loc de unul. Trandafirii care sunt deja acolo Faun si Jardibelle. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Deci, caut un trandafir tot roz-bombon, cam 60 cm si care sa mearga cu ei. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 3:33 pm | |
| Am pe lista Larissa (Kordes) dar e putin mai inalta decat mi-ar trebui. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mai e pe lista Sophie asta, mai potrivita ca dimensiuni. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si mai imi place Pastella [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ce parere aveti ? Sau daca aveti alta idee... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 4:40 pm | |
| Daca locul liber este intre cei doi, eu as pune intre ei un trandafir ceva mai inalt si cu o culoare mai intensa, tot roz, eventual ciclam. Si da, Pastella este superbisima ! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 7:32 pm | |
| Dupa parerea mea, ori pui Pastella ( si mentii constanta forma florii, iar diferentele de culoare iti permit sa-i vezi pe toti), ori pui un polyantha retro gen "Maman Turbat" sau "Gloire d'Orléans" (astfel mentii constanta culoarea si variezi forma florilor)... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 7:33 pm | |
| Bubu ,Pastella e mai spre caisa,ar fi usor in alta gama Nu stiu daca vrei sa mergi pe tonuri de roz sau vrei prin Pastella sa pui rozurile in evidenta Ce combinatii ai in jur? Pastella ar putea face trecerea spre un alt grup? Eu as alege un alt Tantau mai involt si in functie de vecinatati ori ceva spre alb-roze sau unul foarte intens Cred ca ne-a aratat Karla ceva de la Dorieux,la noutati ceva caqre ar merge
| |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 7:52 pm | |
| Fiind o bordura de trandafiri la un strat cu mai multe culori (fucsia, roz si mov) cred ca cel mai bine ar fi sa pastrez culoarea, sa nu fac o varza acolo.
Karla, dintre polianthele retro cel mai mult imi place Enfant D'Orleans, ma rog, imi place poza de pe siteul lui madam Thauvin.
Tink, nu face legatura cu nimic, trebuie doar sa se amornizeze cu stratul.
Ultima editare efectuata de catre bubu in Mar Ian 29, 2013 8:00 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 7:58 pm | |
| Daca ai fuchia,roz si mov as zice ca Pastella e din alta poveste O am si eu si e un soi de caisa cu o bordura rozcand e boboc Ar merge Heidi Klumm care are pana in 50cm,dar banuiesc ca l-ai pus in alta parte
| |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 7:59 pm | |
| Ar mai merge si Cosima,de la Tantau,dar are cam 70 cm | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 8:02 pm | |
| Sau Goete,care e un Tantau mai nou sau Lavender Ice(tot Tantau) M-am gandit ca Tantau se obtine mai usor | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 8:04 pm | |
| Sau History,dar e mai inalt cam pe la 60cm | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 8:06 pm | |
| Sau Waltertraum care e si parfumat Dupa stiinta mea creste cam la 1,2m sau o fi doar la mine ca nu prea ii tai? In materie de parfum insa e castigator | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 8:09 pm | |
| Senteur Royale ar mai fi o varianta ,mai piticot pe la 65-70cm , dar parfumat L-am vazut intr-o gradina ,avea cam 4 ani asta vara si era o tufa de toata frumusetea | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 29, 2013 8:15 pm | |
| Acela e superb, Enfant d'Orléans (m-a pocnit o pasiune pentru rozele orléaneze de cand am mai descoperit cateva)... Doar ca e mai inchis decat in pozele de pe site-ul Franciei si e foarte apropiat de jardibelle... Singura diferenta e forma de mici sfere a florilor (seamana cu cele de la Pomponella insa sunt minuscule)... Eu as opta pentru o forma a florii mai simpla, ca sa faci contrastul mai puternic si as lua copilul orléanez pentru ghiveci | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Ian 30, 2013 12:11 pm | |
| Multumesc mult , studiez acum . | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: la Bubu Mier Ian 30, 2013 12:18 pm | |
| Uita-te si dupa Milroses de la Delbard, e la mine in gradina... e de aceeasi inaltime si in flori semiduble. In plus, are un port arcuit natural, insa nu necesita tutor. Mie-mi place grozav, e adorabil. Doar ca ocupa mai mult spatiu decat Gloire d'Orléans, care se multumeste si cu 30 cm.... | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Ian 30, 2013 1:05 pm | |
| Multumesc Karla, arata superb. Si loc am lasat destul, am 50-60 cm pentru trandafir. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Ian 31, 2013 11:49 am | |
| Eu ma gandeam ca vrei flori foarte foarte batute,ce ai tu deja sunt cu mai putine petale Ar fi fost un contrast de volum daca mergeai pe aceeasi culoare E drept ca mie nu-mi plac decat trandafirii foarte bogati in petale | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Ian 31, 2013 1:01 pm | |
| Cred ca pozele mele nu sunt prea bune. De fapt amandoi trandafirii (Faun si Jardibelle) sunt foarte batuti, difera forma florii. Pentru un constrast de forma trebuie o floare mai simpla. Faun are fisa la rubrica Trandafiri unde a pus Karla poze mult mai concludente. La mine au fost in primul an, ma astept anul asta sa fie florile si mai batute.
De exemplu Heidi Klum nu e nici pe departe asa batut ca ei. Lavander Ice ala imi place rau, poate apare la Hornbach anul asta.
Ultima editare efectuata de catre bubu in Joi Ian 31, 2013 11:30 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Ian 31, 2013 9:02 pm | |
| M-am uitat dupa ei si pareau batuti,la tine nu prea pareau Cel putin unu pare un singur rand de petale Sunt ultimile flori? Da Lavander e superb si io-l vreau
| |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Vin Feb 01, 2013 12:41 pm | |
| Trandafiri cu un singur rand de petale nici nu prea am, in afara de Nozomi si Marietta Silva Tarouca. Bine ca mi-am amintit de Nozomi, am niste nelamuriri cu el, sa scriu la topicul lui. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Lun Feb 04, 2013 11:33 am | |
| Eu am doar macesii din fundul curtii,dar nici nu ma omor dupa ei
| |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Lun Feb 04, 2013 11:41 am | |
| Vad ca prima mea optiune Larissa, n-a placut nimanui, desi din poze pare frumoasa foc. O are cineva ? Uitati ce poza super cu ea am gasit. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mar Feb 05, 2013 1:28 pm | |
| In poza aia e misto,dar ar trebui sa stii si cati ani are tufa sau cate tufe sunt, ca pare mare | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: la Bubu | |
| |
|
| |
| la Bubu | |
|