| Clubul gradinarilor Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica ! |
|
| la Bubu | |
|
+31ghana laurabv Paulyna popescugp Marga georgy duduta190578 anasstasia gabriela60 marirogo Carina elena410 doinabacau geodezia codruta Doini mihaela Mirela ani Attila costieanuconstantin Vernil Rux Tinkerbell sicamin georgiana Karla Myosotis stefana penelopa bubu 35 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Mar Iul 29, 2014 11:17 am | |
| Aura am venit de 3 saptamani din vacanta si a fost foarte bine. Nu prea am avut timp sa scriu pe forum, dar promit sa-mi fac. Multumesc de intrebare, sunt bine . | |
| | | aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: la Bubu Mar Iul 29, 2014 12:00 pm | |
| - bubu a scris:
- Aura am venit de 3 saptamani din vacanta si a fost foarte bine. Nu prea am avut timp sa scriu pe forum, dar promit sa-mi fac.
Multumesc de intrebare, sunt bine . [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
| | | aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: la Bubu Mar Iul 29, 2014 12:02 pm | |
| | |
| | | duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mar Sept 16, 2014 9:54 pm | |
| Alina draga,mi-a inflorit hibiscusul daruit de tine,mi-e drag de nu mai pot!Sarut mana! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mar Ian 06, 2015 12:59 pm | |
| Hai, Bubulino, ieşi şi tu de la hibernare! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: la Bubu | |
| |
| | | | la Bubu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|