| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iul 14, 2011 6:50 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 15, 2011 10:59 am | |
| Jasminul de cameră l-am scos afară şi l-am îmbârligat pe o arcadă ... dacă tot creşte ca nebunul şi trebuie să se agaţe de ceva. Da'i place, că e plin de flori, iar parfumul lui mă înnebuneşte de câte ori intru sau ies din casă [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 15, 2011 11:10 am | |
| Frumos Si la al meu ii merge mult mai bine de cand este afara. Eu il scurtez mereu dupa ce infloreste pentru ca nu am loc pentru flori mari | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 15, 2011 11:28 am | |
| Păi, şi eu îl scurtez drastic toamna, când îl aduc în casă. Peste iarnă îl ţin în vegetaţie, la lumină şi căldură, astfel încât primăvara îl prinde cu primele flori. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Iul 16, 2011 10:14 am | |
| - penelopa a scris:
- Jasminul de cameră l-am scos afară şi l-am îmbârligat pe o arcadă ... dacă tot creşte ca nebunul şi trebuie să se agaţe de ceva. Da'i place, că e plin de flori, iar parfumul lui mă înnebuneşte de câte ori intru sau ies din casă
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cam asa arata si al meu, dar mi se pare cam chel. E tot afara. Am vazut la vecina unul (pe care i l-am dat eu mic,mic mai demult) care era plin de frunze verde inchis cam cum arata si cele din florarii. Si ala e tot afara, pe terasa blocului unde aveam florile cu ani in urma. | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Iul 17, 2011 12:18 pm | |
| Gata, ma duc sa scot si eu jasminul afara. E inca tare micut saracul. De-abia are vre-o 15cm dar poate afara isi va da drumul la crescut. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iul 19, 2011 11:42 am | |
| - penelopa a scris:
- Nu ştiu ce-i place lui Tink la crinii ăştia grena fără parfum
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Avant gard în expansiune!!
Iar te iei de mine? Uite imi plac pt color si.....io zic ca nu exista crini fara miros | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iul 19, 2011 11:54 am | |
| Pene io am pus din pestrit la inmultit dar cu canicula adsta nu-s foarte sigura ca-mi reuseste Ma mai primesti la cersit? Daca nu ma primesti ,negociez cu catei............. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iul 19, 2011 11:58 am | |
| Draga mea, te rog să nu-mi mai aduci aminte de .... căţei TARA nu mai este! Am să scot, la toamnă, un bulb din crinul care ţi-a plăcut. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iul 19, 2011 1:16 pm | |
| PENE ...............TARA E MEREU ACOLO! Acum insa doar ca spirit Am vazut mult mai tarziu ce ai scris Te pup si vorbim la tel | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iul 19, 2011 9:41 pm | |
| Am admirat si eu jasminul Penelopei,inflorit in iulie si citind mai departe am inteles ca infloreste de mai multe ori. Imi puteti spune si mie care dintre varietati e atat de harnic,va rog? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Iul 19, 2011 9:47 pm | |
| Cel care in sudul Frantei creste pe dealuri si e folosit de parfumieri | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Iul 20, 2011 5:15 am | |
| - doinabacau a scris:
- Am admirat si eu jasminul Penelopei,inflorit in iulie si citind mai departe am inteles ca infloreste de mai multe ori. Imi puteti spune si mie care dintre varietati e atat de harnic,va rog?
Am primit un butas de jasminum officinale anul trecut, initial a crescut mai incet, dar de 2 luni de zile infloreste si se dezvolta incontinuu. Ar trebui sa-l tund, ca sa-si ramifice tulpinile, da rnu reusesc de bogatia continua a buchetelelor cu flori. La fel de florifer este si jasminum poliyanthum (cred ca al lui Pene este polyanthum). Se diferentiaza prin marimea frunzelor si a florilor, officinale este ceva mai mare. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Iul 20, 2011 11:11 am | |
| Doinabacau, cand iti fac colet cu plantele promise, iti pun si lastari din jasminul meu infloritor. Nu vei regreta! Creste si infloreste mereu, fara mari pretentii de ingrijire. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Iul 20, 2011 9:32 pm | |
| Va multumesc,fetelor,eu credeam ca al meu e polyanthum,dar infloreste doar o data pe an! Multumesc,Penelopa,imi place perspectiva de a-l mirosi mai des! | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iul 21, 2011 8:18 am | |
| Doina , cred ca afara jasminul infloreste mai des si mai bogat. In balconul inchis, al meu facea tije tare lungi si se hatara greu sa faca bobocei iar de cand l-am dat afara are boboci in toate varfurile | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iul 21, 2011 1:57 pm | |
| Pene ti-am promis ca fac poze la anemonele de toamna, sa vezi cat se fac. Asta-i tufa mai mica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si asta-i tufa mare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iul 21, 2011 2:05 pm | |
| Da, se fac cam ... multe, Bubu, dar îmi plac. Am plantat separat cele 2 tufiţe de anemone luate de la Levi, ţinând cont şi de ce mi-ai zis tu, dar tot mai vreau şi de la tine (dacă nu sunt tot albe), că găsesc loc şi pentru ele. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iul 21, 2011 2:12 pm | |
| Uite nu gasesc poze cu ele. Dar ale mele nu sunt albe, pe exterior sunt un roz deschis, si pe interior sunt si mai deschise, dar nu albe. Le cheama ceva cu Prince, o sa caut etichetele. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Iul 21, 2011 2:17 pm | |
| Si de luat trebuie sa le iei ce fac eu cu monstrii astia in curticica mea ? Tu ai loc , sigur gasesti unde sa le pui. | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 22, 2011 5:55 pm | |
| Pene ,azi m-am plimbat in liniste prin gradina ta si nu mi-a fost frica de animalutele tale . O iau mai incetisor si ma plimb prin gradinile voastre, ca anul acesta eu nu ma prea pot lauda cu gradina mea ,desi am si eu cate ceva pus in gradina.
| |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Iul 22, 2011 11:16 pm | |
| Sica,te urmez şi eu ,pas cu pas............ Au doamnele de aici nişte gradini,de nu iţi mai vine să pleci. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Iul 23, 2011 3:55 pm | |
| Draga mea, Sica, nici nu stii cat ma bucur ca ai gasit puterea sa te plimbi prin gradina mea!!1 Tu stii (iar, daca nu stii, sigur simti) ca ma gandesc mereu la tine! Imaginile intalnirilor noastre de acum 5 ani, la Timisoara, la casa ta (era in constructie) si la inceputurile gradinii tale, sunt inca vii! Eu stiu ca totul va fi bine si ca viata poate fi uneori si cum vrem noi. Trebuie sa facem totul pentru asta si, daca mai exita un fir de speranta, trebuie sa ne agatam cu dintii de el si sa nu-i dam drumul niciodata. Pupici!!! .,.. si sunt mereu alaturi de tine! | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 25, 2011 10:13 am | |
| Ia sa bag eu nasul sa vaz ce mai are Pene Mie mi s-a luat de pus poze si cred ca o sa sterg si gradina O sa ma multumesc sa ma uit prin gradinile voastre | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Iul 25, 2011 11:51 am | |
| ... ca şi când toate merg ca pe roate, ţie se "ia" din când în când!!! ...după ce că intri atât de ra pe aici.... :x | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|