| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Ian 20, 2012 9:25 pm | |
| In momentul de fata, gradina mea este destul de ... trista!! Doar spanzul ce mai misca: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Ian 20, 2012 9:44 pm | |
| Este foarte frumos spinzul la mine au inceput sa infloreasc primulele si panselutele.Era sa uit astazi am vazut si ghioceii miine o sa le fac o poza. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Ian 21, 2012 5:46 pm | |
| Cred ca la Bacau gerul este mai accentuat,uneori. O doamna care are o multime de hortensii,de foarte multi ani,le protejeaza in fiecare iarna,cu un fel de hartie de sac,din aceea cafenie,cum mai vezi acum la sacii cu ciment,iar candva, la sacii cu zahar. Pur si simplu ,acoperea tufa si leaga mai jos,protejand astfel ramurile imbobocite. Delicatul trandafir de iarna este superb,Penelopa! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Ian 30, 2012 11:15 am | |
| Pene se mai vede spanzul in gradina?Este foarte frumos si inflorit iarna... sa-ti spun cum e cu clorodendronul meu ca n-am avut curaj pana acum in timpul iernii i-au cazut toate frunzele si au ramas doua bete chele si mi-a fost frica sa nu fii murit. Dar de o saptamana am vazut ceva mic si verde in varful betelor.Azi am vazut niste tentative de frunzulite deci dansul dormea bine mersi si eu credeam ca am reusit sa-l omor.Sunt asa fericita ca traieste | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Ian 30, 2012 11:21 am | |
| La spanzul meu nu i-a placut ceva in ultimii doi ani. Unul a disparut de tot iar ceilalti nu arata prea bine. De flori nici vorba. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Ian 30, 2012 11:38 am | |
| Nu, Gabriela, nu se mai vede spanzul! Pun diseara niste poze, ca n-am reusit sa le descarc. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Ian 30, 2012 7:21 pm | |
| - gabriela60 a scris:
- Pene se mai vede spanzul in gradina?Este foarte frumos si inflorit iarna...
sa-ti spun cum e cu clorodendronul meu ca n-am avut curaj pana acum in timpul iernii i-au cazut toate frunzele si au ramas doua bete chele si mi-a fost frica sa nu fii murit. Dar de o saptamana am vazut ceva mic si verde in varful betelor.Azi am vazut niste tentative de frunzulite deci dansul dormea bine mersi si eu credeam ca am reusit sa-l omor.Sunt asa fericita ca traieste Gabriela, gaseste-i loc la caldura si lumina. Si al meu chelise in toamna, dar acum si-a revenit. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Ian 30, 2012 9:03 pm | |
| Cum sa-i gaseasca loc la caldura, Vernilo??? Pai, spanzul nu sta afara, la frig??? | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 3:10 am | |
| Vorbea de clero nu de spanz. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 3:03 pm | |
| În ultimul timp sunt destul de bulversată ... aşa că, scuze pentru "orbul găinii"! O poză din grădina mea ... la fel de "îngheţată" ca şi inima mea! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 4:13 pm | |
| In ailalta poza este coada lui Ronnie ? | |
|
| |
penelopa
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 4:23 pm | |
| Fetelor, tocmai am primit caralogul de la MultePlante în care am văzut nişte gladiole senzaţionale: verde-gălbui, portocaliu cu galben, alb cu roz si galben, mov în degradee, una cu petale colorate duferit (alb si roşu) etc. ... ce mai, la cât mă chinui cu plantatul şi scosul bulbilor de gladiole, chiar se merită să am din astea | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 9:05 pm | |
| Dar nu ai putea sa plantezi bulbii de gladiole in ghivece mari ? asa, toamna treci ghiveciul la caldura si scapi de sapat. Sotul meu imi zicea ca-mi cumpara el gladiole taiate si le injige in pamant, ca sa nu mai mor de dorul lor ... | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 9:26 pm | |
| N-ar fi rea ideea, dar mi-ar trebui ghivece mari si nu stiu cine o sa se chinue cu ele ... la carat de colo-colo | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Ian 31, 2012 9:47 pm | |
| Mie mi-au ramas in 2010 niste bilute mici (pui) de la bulbii de gladiole, in locul din care le-am scos, in gradina. Anul trecut au crescut frunze. N-au inflorit. Le-am lasat tot acolo. Daca mai apar si la primavara nu mai scot gladiolele din pamant. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Feb 01, 2012 8:10 am | |
| si mie mi-au ramas puisori din aceia in gradina dar au iesit in anul urmator numai ca nu stiu cand pot inflori.Dar s-a intamplat sa uit si bulbi mari in gradina si au iesit foarte frumos,Probabil ca in timp dispar.Acum oricum mi-au ramas putine ca le-au mancat coropisnitele.Mi-au mancat si canna indica.Au gusturi alese. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Feb 01, 2012 10:34 am | |
| Pai, de aceea vreau si eu alte gladiole, fiindca anul trecut le-am plantat cam la umbra si n-au rasarit decat frunze, iar bulbii care au mai ramas de scos in toamna erau foarte mici. Chiar daca e chin cu ele (pus/scos bulbi), nu renunt la gladiole fiindca sunt printre putinii bulbi care reusesc sa-i trec peste iarna. Anul acesta am sa le gasesc o locatie insorita in gradina din spate. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Feb 02, 2012 9:32 am | |
| Vrabiutele din ograda mea sunt cele mai grasute din zona: mananca si de la catei si de la fazanita si de la casuta pasarelelor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Feb 02, 2012 10:03 am | |
| Poate le mai face Florin pentru la anu' un hotel si in zona fazanitei, sa mai schimbe si ele un ciripit | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Feb 02, 2012 2:34 pm | |
| De facut, sigur, mai face, dar ma gandeam s-o asez undeva, in gradina din spate, sa mai vina si alte pasarele, nu numai vrabiute. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Feb 15, 2012 10:57 pm | |
| Lola-extraterestra [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si muntii de zapada: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Feb 16, 2012 7:54 am | |
| bietii catei se cred in labirint. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Feb 18, 2012 11:20 am | |
| In tarcul cateilor (60 mp), mormanele de zapada sunt cat gardul. Ma amuuza cand maidanezii mei stau cocotati in varful lor si ne privesc de la inaltime Ma bucur ca nu le-a trecut (inca) prin capsor sa sara gardul in spate ... sau, la vecini | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Feb 18, 2012 6:38 pm | |
| Pene la atita zapada esti foarte optimista .Ma refer la venirea primaverii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|