| Clubul gradinarilor Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica ! |
|
| Gradinile Andrutei | |
|
+8penelopa aura Dana Caras Cora-Maria stefana Doini duduta190578 andruta 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
andruta
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : bucataresc si gradinaresc.. nu neaparat in aceasta ordine.. Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Mier Mai 21, 2014 3:33 pm | |
| | |
| | | bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Mier Mai 21, 2014 4:38 pm | |
| La multi ani tatalui !
Foarte frumoase bancutele, e buna de "furat" ideea. | |
| | | Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Mier Mai 21, 2014 6:15 pm | |
| Andruta ,apreciez tot ceea ce ai realizat. Idei si realizare.Este pe gustul meu .Maxim. | |
| | | Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Mier Mai 21, 2014 6:38 pm | |
| Foarte reusite si se integreaza perfect in peisaj. bravo sotului tau, Andruta.
Acuma imi pica fisa ca demult voiam sa pun pe forum cateva bricolaje (mult mai simplu de realizat, ca bancutele necesita aptitudini reale de artizan) la rubrica "lucru de mâna", sau cum se numeste. O sa o fac cat de curand. | |
| | | penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mai 22, 2014 11:19 am | |
| S-o faci, Karla, ca la cap. "bancute" stau .. lipsa totala, nevoie stringenta. Cred ca ar trebui sa ne trimtem barbatii la ucenicie, la barbatul Andrutzei | |
| | | andruta
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : bucataresc si gradinaresc.. nu neaparat in aceasta ordine.. Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 12/03/2014
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei | |
| |
| | | | Gradinile Andrutei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|