| Gradinile Andrutei | |
|
+8penelopa aura Dana Caras Cora-Maria stefana Doini duduta190578 andruta 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 12:21 pm | |
| E cam mica,nu avem loc Una mai mare nu ai ? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 12:36 pm | |
| Super! Ce bine ca au trecut si ca ne poti arata singurica tot ce vrei Catina i are bancuta? Stiu ca tatal tau a fost invatator Iar tu esti foarte mandra de el, si evident ca il iubesti foarte mult. Fetelor, eu propun sa imprumutam si bancuta Karlei si tot ce mai gasim, plus ca putem sta si ciuciuica | |
|
| |
andruta
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : bucataresc si gradinaresc.. nu neaparat in aceasta ordine.. Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 2:45 pm | |
| Dragelor, veniti voi cu bancile. Eu dau cafeaua si-o felie de tort.. Nu ca mi-ar mai fi ramas, dar pun repede de-un blat.. Am descoperit o reteta faina rau. Intr-o luna am facut-o de 6 ori.. In curand banca aia o sa-mi ramana ... mica !!! Ce ziceti ?? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 4:47 pm | |
| - penelopa a scris:
- Eu vin in fiecare vineri in Bucuresti, la fiul meu, in zona la tine (in apropiere de Spitalul de plamani de pe Sos. Viilor), asa ca, nu va fi greu sa ne intalnim. Mai mult, cobor din metrou la statia "Eroii Revolutiei", deci, si mai aproape de tine .
..super!le mai lasam sa creasca,si cand sunt de transplantat,cam prin aprilie te anunt si stabilim atunci ceum facem.bine?si daca e ceva ce-ti mai doresti ma anunti. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 4:52 pm | |
| - andruta a scris:
- Cred ca azi implinesc.... 7 zile !!
Ia sa incerc sa pun bancuta, ca sa ne asezam la taclale...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] haha ..eu am glumit...spusesem asa,ipotetic ,da tu chiar ai pus bancuta..ce ma bucur! mie bancutele mi se par tare romantice...nu trebuie sa lipseasca de altfel din nici o gradinita cu staif.. asa ca eu o sa-mi iau abonament pt gradinita ta,caci acum am unde ma odihni.... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 4:58 pm | |
| Eu am incaput si pe bancuta, am mancat si tortul, fetelor le las cafeaua! M-am simtit foarte bine Andruta, multumesc! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 5:38 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 5:42 pm | |
| Vai de mine ce bine arata tortul asta ! Pai cum daca am venit ultima nu mai apuc??? Te cred Doini ca esti pofticioasa ca si eu sunt foarte ! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 6:07 pm | |
| Cum sa nu apucati, ca doar nu l-am mancat pe tot , doar felia mea. Aveti si voi! Cred ca-i cu bezea, frisca, fructe. Cora, nici nu ne-ai spus ce film ai vazut ieri! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 6:22 pm | |
| Closer to the Moon. Mi-a placut | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Mar 20, 2014 8:30 pm | |
| Am sa-l vad si eu, dar la cinematograful meu! | |
|
| |
andruta
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : bucataresc si gradinaresc.. nu neaparat in aceasta ordine.. Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Vin Mar 28, 2014 1:53 pm | |
| Dragelor, cand dau sa ma urnesc, mai imi pune cineva piedica si raman pe loc... Uite, va dau tema pt wknd. Sa nu-mi ziceti ca e post... Reteta de la PAvlova o gasiti pe : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Se face incredibil de repede. Urmati instructiunile cu sfintenie si chemati-va prietenii la o felie. Va fi o intalnire memorabila... De ziua mea (anul asta) am facut doua Pavlova. Toti au zis ca e super buna si ca am facut tortul cam mic... Cand am scos si tortul nr doi, au dat navala.... Mai sunt si modesta.. Sper ca observati !! | |
|
| |
andruta
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Vin Mar 28, 2014 1:57 pm | |
| Nu stiam de ce nu primesc notificari.... Dar m-am dumirit ! Si n-am capul mare... dar mintea sta lejer. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Vin Mar 28, 2014 4:56 pm | |
| Multumesc Andruta, ca mi-ai reamintit de ea. Dupa ce apar capsuni, zmeura am s-o fac iar. Si noua ne place.( Eu mai pun intre foile de bezea si o crema de ciocolata, devine o alta prajitura, dar e grozava si asta. Dispare imediat de pe platou.) | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Lun Mar 31, 2014 10:13 am | |
| Andrutza, vad ca ai pus la avatar Iarba de Pampas de care ma intrebai pe sunpgoto!!! Exact asa este si a mea! Povesteste-mi despre a ta, ca sa facem schimb de experienta | |
|
| |
andruta
| |
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Apr 17, 2014 10:45 am | |
| m-am plimbat si eu prin albumele tale, Andruta. Tare mi-au placut episoadele de renovare a casei, bravo pentru munca si bun gust, nimic nu e mai frumos decat reconditionarea artizanala, chiar daca necesita atata timp si efort. Am vazut ca ati utilizat materiale naturale, si cu cata grija s-au efectuat lucrarile! Vedem rar asta la noi...
Si pergola, balustrada si celelalte lucrari din lemn sunt de mare efect, dau o imagine de ansamblu foarte agreabila si odihnitoare. Un colt de paradis ati facut, felicitari!
Am vazut ca sunteti pasionati de obiecte vechi reconditionate, carora le-ati dat o noua viata, ador asta! Si mie-mi plac obiectele care au trait, care au un trecut, care au vazut lucruri la viata lor, asta le face unice...
In fine, bravo pentru tot :-)
| |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Apr 17, 2014 11:25 am | |
| Da ma alatur si eu foarte frumos | |
|
| |
andruta
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Apr 17, 2014 11:40 am | |
| Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase si pentru incurajare !! Adevarul este ca toti cei care stiau casuta de piatra de pe vremea cand era locuita de familia de tigani, cand o vad acum, isi fac cruce !! Nimeni nu si-a imaginat ca va iesi ceva frumos din ea. Cat despre reconditionari si "lucru manual", abia .. "ne-am facut mana" - cum se zice.. Acum ne gandim cum sa facem o afacere din asta. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Apr 17, 2014 12:45 pm | |
| E o idee foarte buna. Se pot castiga bani si e bine si pentru valorizarea patrimoniului pe care-l avem (si care zace in distrugere si uitare). | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Apr 17, 2014 1:35 pm | |
| da aveti ideii frumoase si vad ca domnul se pricepe foarte bine la lucrul in lemn .. sa fii fericita ca ai un asemenea sot | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Joi Apr 17, 2014 2:12 pm | |
| Am tras si eu un ochi prin albume si mi-a placut, dar mai am mult de vizionat. Felicitari Andruta ! | |
|
| |
andruta
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Mier Mai 21, 2014 2:55 pm | |
| Bine v-am regasit!! Am mai "montat" doua banci, ca sa stam la taclale, sa schimbam impresii si.. retete.. Bancutele astea sunt .. "calde".. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei Mier Mai 21, 2014 3:09 pm | |
| Frumoase bancutele! La multi ani tatalui tau, sa mai stea 40 de ani pe scaunul lui si sa fie sanatos! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinile Andrutei | |
| |
|
| |
| Gradinile Andrutei | |
|