| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mar Mai 06, 2014 2:42 pm | |
| Bravo, Penelopa! sunt superfrumosi.
| |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mar Mai 06, 2014 8:43 pm | |
| Frumosi Pene eu m-am abtinut Karla eu zic ca in 2-3 ani ., depinde si de soi cum creste. Acum butasul care il iau, daca nu e ramificat ( si de obicei nu e ) dupa ce face florea o sa-l tai ...ar fi bine sa fie in iulie - august, cel tarziu....daca nu atunci musai primavara viitoare cat de repede.....daca ii tai in primavara ratezi prima inflorire dar lastareste frumos si faci o tufa de mai mare dragul....ai mei sunt programati la taiere drastica in vara asta dupa prima inflorire.... Uite aici o fata experta in taieri la leandru...si curaoasa ! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mar Mai 06, 2014 9:03 pm | |
| Merci Laura pentru link si explicatii. Nici mie nu mi-e teama de taieri, o sa ma descurc; cu rabdarea stau prost... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 8:12 am | |
| Eu nu prea sunt curajoasa la taieri...in toamna atat am amanat ca s-a facut prea tarziu...si in primavara asta pt. ca iarna a fost blanda, multi leandrii dau deja semne de inflorire, nu au boboci dar au tija aia florala...asa ca iar nu am avut inima sa tai. La fel fac si cu muscatele...cand vreau sa tai constat ca vrea sa faca floare si mi-e mila | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 12:01 pm | |
| Si eu patesc la fel, Laura! Dar, am zis ca avul acesta nu ma mai las impresionata E, musai, sa regenerez muscatele mai batrane de 3 ani, iar leandrii chiar trebuie taiati drastic, fiindca au la mijloc crengi inalte, lemnificate, iar la baza multi lastari noi. Cred ca am sa elimin lastarii lemnificati! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 9:42 pm | |
| | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 9:58 pm | |
| Superbe Laura! Am stat si eu azi si ti-am admirat gradina, toata admiratia pentru cate ai si cum le ingrijesti! Eu am crezut ca ai leandrii simpli care se gasesc peste tot de aceea am indraznit sa-ti cer dar cand am vazut ce minunatii ai nu mai vreau! Sa-ti traiasca toate, binenteles si copii care sunt tare frumosi! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 10:00 pm | |
| Si pt ca sut la rubrica orhidee, sa va arat doua inflorite acum... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cea alba e veterana mea, cred ca o am din 2011 daca nu chiar din 2010. Doini daca iti aduci aminte mai prin toamna, cand am inceput eu sa postez aici, ti-am spus ca am o orhidee undeva, total neglijata si ca de dragul tau o sa -i pun substrat nou ? Uite draguta ce frumos a inflorit
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Mier Mai 07, 2014 10:04 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 10:03 pm | |
| Ma bucur Brandusa ca ai fost pe la mine...ce prostii vorbesti auzi la ea ca a indraznit . Iti dau cu draga inima, doar sa-mi fac curaj sa bag foarfeca dupa prima inflorire asa cum mi-am propus | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Mai 07, 2014 10:13 pm | |
| Multumesc din suflet Laura1 | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 12:15 am | |
| Lauraaaaa ti-ai luat-o pe cea care miroase a lacramioare Scuza-ma dar eu abia acum am vazut postarile tale. Sunt tare ametita Vai ce frumoase saunt amandoua. Mie imi pare ca este acelasi model, si ca una este semipelorica , desi una are limbuta mai rosiatita Oricum ar fi, sunt mortale, iar eu ma bucur nespus pentru tine, sau mai bine spus pentru Vandana, ca are noi cumetre Sigur ca-mi amintesc. Cred ca au fost printre primele noastre schimburi de impresii. Brindusa, Laura cred ca este cea mai determinata persoana pe care am intalnit-o in lumea virtuala, si nu numai Sti, are o gradina mare in camp, dar una cu mot, nu oricum Este intre munti | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 8:08 am | |
| Doini draguta ca de obicei Zici sa fie cea miroase a lacramioare ? Acum de dimineata parca nu mai mirosea asa tare Trebuie sa o caut pe ta sa ma uit atent. Cui ii plac abutilonii ? Am unul oferit....ma tot impiedic de el, nu ma impac deloc cu floarea asta ....e galben sau portocaliu. Cine ii vrea sa dea o strigare. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 8:58 am | |
| Grozave Laura, amandoua! Si eu le-as fi luat la pachet, ca nu m-as fi hotarat care e aleasa. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase! Felicitari, pentru inflorite! Minunate! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 9:23 am | |
| hai ma Laura lasa-l in pace de abutilon ca e unic in felul lui stai calma nu il marita ai s ate bucuri un pic mai tirziu de unicitatea lui tunde-l sa se faca mare eu am obtinut unu ca al tau din seminte si face florile la fel de mari si portocalii se facus de 1 m intr-un an acum l-am ciumpavit ca iesise din iarna lalaii si nu avea nici un aspect dar acum va fi o frumusete compacta | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 9:33 am | |
| Ce avem noi aici ca eu acuma vad ? Sa-ti traiasca noile achizitii, phalele portocalii | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 11:05 am | |
| Ce-mi plac portocaliile tale , Laura ! Sa-ti traiasca , sa-ti infloreasca mereu ! Minimakul meu misca ceva , inca nu stiu daca e o tija noua sau mai face un keiki . | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 11:07 am | |
| Minunate noile phale! Pastreaza abutilonul, daca-i acorzi putina atentie te va rasplati cu siguranta! Eu am pus seminte de abutilon si mi-a iesit o padurice, oare vor inflori anul asta? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 11:35 am | |
| pina in septembrie octombri iti va inflori sigur asa am pus eu anu trecut ai grija la mutat atunci am pierdut eu din ei sa ai rabdare sa creasca mai maricei cind ii muti sa nu ii muti cind sunt micuti
| |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 12:04 pm | |
| Acum sunt cam de 15 cm, sa mai astept? Ei sunt vigurosi acum. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 12:15 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 8:25 pm | |
| Am avut abutilon in fiecare an macar doi....cresc lungi si cand ii tai in loc sa se ramifice se usuca. Frunzele se ingalbesc si cad....ma enerveaza! ce mai | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 9:24 pm | |
| Sa va mai arat din gradina din fata blocului.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 9:27 pm | |
| Incepe sa infloreasca si Cammasia imi place mult planta asta....poate in toamna gasesc si roz ! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 9:32 pm | |
| Eu nu stiu cine este Cammasia asta, dar irisii sunt bestiali | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 08, 2014 9:45 pm | |
| Asa ? Si mie imi plac mult de tot ! Cammasia se pare ca am primit-o in toamna de la o doamna draguta de la care am cumparat narcisele....acum in primavara noroc ca nu am fost harnica sa smulg buruielile ca altfel o scoteam si pe Cammasia asta...arata bine in gradina. Infloreste cand se scutura la lalelele si irisii inca nu sunt in floare.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|