| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 11:01 am | |
| Sunt foarte frumoase ! La anul vei avea cu siguranta mai multe , narcisele se inmultesc bine . | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 11:38 am | |
| Frumoase! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 6:42 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 6:53 pm | |
| Si mie imi tremura si fundu Hai sa fie intr-un ceas bun! Sa nu uiti sa faci poze! Sa-l pupi pe domnul Mihai din partea mea Si sora mea ridica coletul pentru DanaC si DanaA, din Otopeni.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Mar 31, 2014 3:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 7:43 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 8:25 pm | |
| S-o stapanesti sanatoasa si sa te bucure ca acum, multi, multi ani inainte! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 8:32 pm | |
| Ura! Am crezut ca lesin cand am vazut notificarea! Scoate-o cu grija din celofan! Eventual taie-l cu foarfeca, ca sa nu rupi radacinile sau vreun boboc. Ei bine, saculetul pastreaza-l suvenir Poti sa o agati in baie si sa-i faci un dus cu apa calduta, cat sa se inmoaie radacinile, apoi o scufunzi pana aproape de colet, in cada sau intr-o fantana. Glumesc, dar la cat e de mare, probabil ca doar in cada poti face asta. Te rog sa faci o poza cu ea langa tine Sau poate cu Diana Pastreaza "pufuletii" pt viitoaarele tle vanzari de muscate colorate Sper ca esti multumita de cum arata, dar mai ales cand se vor desface bobocii celor doua tije | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 8:39 pm | |
| Saculetul de panza, matase ce o fi, perdea, , l-am pus ca sa nu cada pufuletii peste tot. Dar, daca vrei sa sti, acea este "rochia" ei. Vanda ta, este o Divana, este diva Vandelor de la Anco. Ai cu ce te lauda, sa sti! Sa iti traiasca, si sa te bucure multi ani cu bine! Laura, nu te duc cu presul, dar chiar ai ceva, care tind sa cred ca este unic in toata Romania! Felicitari! Sa fie sanatoasa! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 8:48 pm | |
| Laura, cred ca isi imbaiaza frumusetea. Sau poate face poze. Inseamna ca s-au tinut de orar, soferii. Au fost foarte punctuali! | |
|
| |
Doini
| |
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:10 pm | |
| Am revenit...a fost ocupat calculatorul...a vorbit sotul meu cu baiatul lui cel mare din Germania....maine e ziua lui si nu am putut sa-i intrerup... Doini ma uit la vanda mea si nu imi vine sa cred...pai ce vande am mai vazut eu prin magazinele de la noi zici ca sunt paduchi pe langa ce mi-ai trimis tu. MULTUMESC Asadar ii fac baie....am pus acum o jumatate de ora cada cu apa, ca sa mai asa din clor si apoi ma apuc ..... Eu sunt ok, Diana intr-adevar se uita la ea ca la o aratare... Sa-i caut un loc unde sa o agat....eu care vroiam sa merg azi sa-i cumpar o vaza....bine ca nu m-am dus pt. ca ii luam una mica de nu-i incapea nici o tija cu flori, ce sa mai zic de plata... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:19 pm | |
| Arata-i Dianei poze cu Divana mea inflorita. Ce ai tu, se numeste pom, nu planta Vanda Mi-a placut fraza cu vaza. Nu cred ca exista o vaza pt ea, dar, poti incerca sa cauti, desi chiar nu cred... Asa sa faci, lasa apa la stat ai grija cum o manipulezi, ca sa nu rupi jungla de radacini. Vai ce te voi mai tachina cu orima ta Vanda | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:22 pm | |
| La multi ani, baiatului, sa fie sanatos! Laura, mai bine iei maine vanda cu tine, ca sa nu gresesti marimea vazei! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:29 pm | |
| Poate doar sa gasesca un acvariu pt Vanda ei Da, scuza-ma, la multi ani fiului, si din partea mea! Laura, acum ca poate te-ai mai linistit, nu vrei sa ne povestesti ce fata ai facut cand ai vazut cutia? Domnul Mihai, m-a rugat astazi la telefon, sa nu mai trimit asa cuti voluminoase. Hai, povesteste-ne mai mult! Ai facut poze? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:34 pm | |
| Cred ca pana povesteste Laura, are sa ne povesteasca Bianca. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:48 pm | |
| Ii face prima baita, trebuie ceva timp! Diana si Thomas trebuie sa se obisnuiasca ca "mami" are o jucarie noua! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 9:55 pm | |
| jucarie cat pentru toata viata Doamne, daca eu calc pe radacinile unor Vande, ea, ce va face cu a ei? Laura, ce inaltime ai? Ma gandesc la Thomas, fiindca ii stiu pe ai mei cat sunt de curiosi. Doua zile cat am facut coletele, aveam clipe, cand ma socam de una singura, sa nu cumva sa imi inchid vreun pisic cu Vandele voastre | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 10:10 pm | |
| Sunteti grozave . Am lasat naibii filmul de pe Protv si va urmaresc pe voi. Dar Laura tace chitic... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 10:14 pm | |
| Mai fetelor, pana nu ne arata poze, oricat si orice as spune eu, voi nu aveti cum sa intelegeti ce a primit ea.. Poate acum se lupta cu Thomas sa-l dea jos din Vanda. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 10:15 pm | |
| Las' Bubu, ca au dat filmul ala a n-shpe mia oara .............. Era bun un pozar la Laura, sa imortalizeze imbaierea | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| |
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 10:18 pm | |
| Fetele uite aici poze, o sa ai dureze pana le incarc aici... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Mar 30, 2014 10:19 pm | |
| Laura, ai reusit sa-i faci baie? Ai scara? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|