Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina mea

In jos 
+15
gabriela60
Tinkerbell
laurabv
popescugp
Paulyna
duduta190578
Doini
geodezia
bubu
penelopa
ella06
Myosotis
georgiana
Vernil
ghana
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

Gradina mea - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 14, 2013 8:49 pm

Doini, poze prea multe de acasa nu am, caci mare lucru nu am in gradina, am 6trandafiri mari, vreo 6 mici care abia i-am cumparat la ghiveci si in rest gazon ,pomi, vie. Sper la toamna sa pun cat mai multi trandafiri , macar din cei pe care ii am la tara sa aduc sa pun sub pet. Caprioara e bine, creste,inca o hranesc cu biberonul, i-am facut casuta si curte frumoasa, o puteti vedea in albumul de prin curte adunate. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar fetele sunt bine, de fapt elle au ceva ce nu e vizibil, si fara simptome. Au cate o gaurica la inimioara care sper sa se inchida asa cum ne-a spus doctorul.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 15, 2013 1:33 am

Sa incep cu ce este firesc!
Sanatate multa fetitelor, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si medicul care le are in observatie sa fiu unul foarte bun! Sa nu iti faci griji, nu am cum sa iti spun, e firesc sa fi ingrijorata, esti mama si numai tu sti ce este in sufletul tau! Eu tot ce iti doresc este sa consulti cardiologi daruiti si sa ai grija si de inima ta! Si sa gandesti pozitiv ca Universul iti va raspunde Gradina mea - Pagina 3 1059784619 
Norocoasa caprioara sa te aibe ca mama adoptiva! Casuta este de vis!
Cat despre flori, atat timp cat ai putere, dorinta si nu in ultimul rand loc, ele nu vor intarzia sa apara, sunt convinsa!
Te imbratisez si iti doresc numai bine!
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 15, 2013 10:48 am

iti multumesc,esti o draguta. Stii eu de obicei nu prea am incredere in doctori, adica daca simt ca ceva nu e cum trebuie imediat fug la alti doctori. Insa in medicul acesta am destul de multa incredere,deoarece mi-a tratat fetele de mici, cand aici in botosani nu le dadeau de capat fugeam la el in iasi. Am descoperit fara sa vrem asta cu inimioara lor. De multe ori fetita cea mare mai zicea ca o doare inima, iar noua ni se parea ca ii bate foarte neregulat. Am zis sa-i facem un eco la inima sa fim siguri ca nu e nimic si e doar alintatura la ea( avand obiceiul sa se alinte si sa fie foarte sensibila la durere) . Am plecat cu gandul ca nu are nimic, insa rezultatul a fost altul. Ok,ne-a lamurit dr ,a zis ca e mica gaurica si ar trebui sa se inchida intr-un an. Acum cea mica din obiceiul de a face tot ce face cea mare a zis ca vrea si ea sa faca eco la inimioara,iar noi sa-i facem moftul si sa nu ne planga i-am facut. Mare a fost surpriza sa aflam ca ea are gaurica la inima mare decat cea mare. Atunci am ramas blocata. Ne-a lamurit dr si in legatura cu ea. Si ca sa fie paharul plin a facut si sotul meu eco la inima caci il inteapa des, dr zicea ca e sanatoasa tun,mai ales ca e prof de sport,insa cand s-a uitat mai bine si el are o mica problema. Deci incerc sa fiu cat mai optimista,peste sase luni imi fac si eu control,poate eu am gaura cea mai mare. :-) . Inca sunt optimista si sper ca totul sa fie bine la urmatorul control
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 15, 2013 2:01 pm

Important este ca ai un medic in care ai incredere! Si la fel de important este ca ati descoperit asta si si aveti grija de voi! Ganditul pozitiv e bonus aici!
Am niste prieteni in tara care au infiat un baietel si care avea o problemuta la inimioara.., au fost cu el la Cluj, la institut si l-au operat.
Baietelul, acum fiind ceva mai miricel, spune in gura mare ca el a fost la cardiolog ca sa-i puna un peticut ca la vulcanizare.., l-am auzit vorbind cu un alt baietel, copilul unor prieteni comuni...

Iti multumesc si apreciez ca ti-ai deschis sufletul, multa sanatate va doresc! Si uita ca ai putea avea tu vreun gauroi, auzi! Gradina mea - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 15, 2013 4:02 pm

Ghana cu inima nu-i de joaca si iti spune o persoana care in 1997 a facut infarct;deci atentie mare.Multa sanatate tuturor.
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeMar Aug 20, 2013 2:34 pm

"De inima" te poti imbolnavi si fara sa ai vreo problema la inima, dar sa mai si mostenesti ceva!!!!
Din cate stiu eu, in ziua de azi, pentru "problemele" inimii umane se gasesc, intotdeauna, solutii.
Asa ca, Geanina, fii increzatoare si optimista, ca problemele se vor rezolva! Gandeste pozitiv, caci totul vine de la creier. Ceea ce ii induci creierului, aceea ii va induce creierul organismului.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 22, 2013 3:31 pm

Ghana, nu stiu ce muzica iti place de fel..., dar sper sa iti placa melodia asta Wink
O ascult acum, si printre gadurile si emotiile care imi incarca sufletul si mintea, mi-ai venit si tu in ganduri...
de la mine pt tine Rolling Eyes

Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeSam Aug 24, 2013 12:48 am

Multumesc mult ca te-ai gandit la mine, din pacate nu-l pot vedea : imi apare mesajul ca nu poate fi vizionat in tara mea, din cauza drepturilor de autor. O sa incerc sa caut melodia sa o ascult. Sunt sigura ca e superba.

De maine voi fi plecata o saptamana in concediu cu familia, si nu cred ca voi avea net . Sper sa nu fie ceva pana ma intorc cu comanda de la trandafiri la Lottum.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeSam Aug 24, 2013 1:50 am

Sper sa mearga acesta

vacanta placuta! Gradina mea - Pagina 3 1059784619
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeSam Aug 24, 2013 6:54 am

multumesc mult, am vazut videoclipul, frumos
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 05, 2013 3:59 pm

buna,poate sa-mi spuna cineva cand pot sa scot bulbii de gladiole ? Muktumesc
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 05, 2013 4:10 pm

Eu ii mai las, Geanina! Stiu ca se scot prin octombrie.
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 05, 2013 10:57 pm

multumesc , atunci ii mai las si eu. ceva nou a aparut in curtea noastra,inca nu e gata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 05, 2013 11:20 pm

Asta este o casuta de fetite cu fundite?! Asa roz, asta imi inspira Very Happy 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 05, 2013 11:46 pm

da,e casuta fetitelor, locul lor de joaca, pare un castel al printeselor,eu asa le zic ,ca au un castel si cea mica rade de mine ca nu incap bine pe terasa lor..
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 1:24 am

Cred ca sunt tare fericite sa aiba o casuta a lor. Cine-i mesterul ?
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 1:45 am

da,cand va fi gata cred ca vor sta numai in ea. Mesterul e un om de pe la tara, lucreaza greu ,dar frumos.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 2:02 am

Sa ne pui cateva poze si din interior cheers 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 7:34 am

cand va fi gata, caci mai are de pus usa si geamurile.
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 8:14 am

Ce frumoasa e casuta Gradina mea - Pagina 3 2092491260 , cred ca printesele sunt super incantate !
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 8:28 am

daaaa, si au in plan un patut cu etaj in interior, nu stiu unde o incapea.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 9:22 am

Frumoasa casuta fetitelor, Geanina! In asa casuta, pana si eu as locui monkey 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 9:27 am

multumesc, a iesit peste asteptari, acum fac planuri sa vad cum pun si niste floricele in jur, sa fie ca in povesti
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 10:47 am

Trebuie sa pui 2-3 trandafiri din aia liana sa urce peste casuta. Atunci chiar va fi ca in povesti.
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 10:52 am

asa ma gandesc si eu,dar oare nu au spini multi.? Ma mai gandeam la clematite si ionicera ca e foarte parfumata
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina mea   Gradina mea - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina mea
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina Karlei
» Gradina mea