| Gradina mea | |
|
+15gabriela60 Tinkerbell laurabv popescugp Paulyna duduta190578 Doini geodezia bubu penelopa ella06 Myosotis georgiana Vernil ghana 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Joi Oct 17, 2013 11:32 pm | |
| Nu cred ca faci o prostie daca o tii o perioada pe balcon. La mine cred ca au fost nopti si mai jos de zece grade. Si acum am un pui pe terasa si are boboci si a prins si nopti de 1-2 grade. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Oct 18, 2013 12:06 am | |
| Super, chiar acum ma duc s-o pun pe balcon | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Oct 18, 2013 7:00 am | |
| De vis,gratioasele astea! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Oct 18, 2013 7:54 am | |
| Da,sunt o frumusete,acum incepe sezonul lor. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Oct 18, 2013 2:02 pm | |
| Acum a mea sta la racoare in balcon si sper sa-i vad cat mai curand delicatele floricele, macar pe jumatatea alor tale, ca tare frumoase mai sunt! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Oct 18, 2013 6:55 pm | |
| In jurul Craciunului te astept sa ne arati floricelele. Eu am asteptat vreo doi ani sa le vad asa. Anul trecut cumparam pline de boboci si acasa le cadeau toti bobocii. Acum le-am gasit locul perfect si le voi inmulti si voi face mai multe combinatii de culori intr-un ghiveci. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Oct 18, 2013 7:21 pm | |
| Ce frumos ar fi Eu am facut si o prostioara, care, cred ca a dus la mofturile prin care trece a mea acum... Am citit ca nu trebuie transplantata cand are bobocei, respectiv floricele.. Ei bine, eu chiar asta am facut. Ghivecelul ei era asa de mititel, iar eu, am crezut ca-i fac un bine ... dar uite rezultatul! Pauza bobocei ... pentru acest moment, ca de nu-mi face, o bag la frigider | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Mar Oct 29, 2013 9:57 pm | |
| Ghana, craciunita mea tot in balcon este, si nu da semne de bobocei Temperatura nu scade sub 10C, o mai pot tine, nu? | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Oct 30, 2013 8:40 am | |
| Eu zic ca da, si eu mai am una in balcon si acum si la mine ajunge si la 5 grade | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Oct 30, 2013 9:37 am | |
| Lumea zice ca daca o muti cand incepe sa faca boboci, nu mai infloreste. Nu stiu daca e adevarat, dar poate ar trebui sa-i gasiti un loc de unde sa nu o mai mutati. Ii trebuie si foarte multa lumina/soare ca sa infloreasca. | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Mier Oct 30, 2013 9:47 am | |
| Asa e, asa am patit eu anii trecuti, insa anul asta au fost pline de flori. Cand am vazut primul boboc le-am mutat in casa undeva unde sa nu le misc si au inflorit splendid. Acum sunt pe trecute. | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Feb 21, 2014 4:19 pm | |
| Incet,incet vine primavara si in gradina mea . Cateva poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Vin Feb 21, 2014 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 02, 2014 12:38 am | |
| Ghana, dar tu ce mai faci? Ti-am revazut orhideele si rasaduriele. Initial ma uitam dupa Miltonii, spernad ca le gasesc pozele dar nu le-am gasit sau nu le-ai pus Sau, :lol:a treia varianta e ca nu au reinflorit, inca Dar nici in albumul asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu ai mai pus nimic... Imi ziceai sa ai tije noi | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 02, 2014 1:22 am | |
| Multumesc de vizita, nu prea mai am cui sa fac poze,trei miltonii le-am pierdut, iar la phale la una i-a cazut bobocii si mai e una care abia creste. Nu stiu ce e cu ele, Acum astept primavara in gradina, se pare ca florilor din interior ceva nu le place,nici violetele nu mrg. Am inceput cu rasadurile, o raceala urata ne-a prins toata familia si luni avem de mers la doctori. In rest totul va fi bine. Sanatate multa sa avem. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 02, 2014 1:37 am | |
| Sa va faceci bine si sa zburdati sanatosi prin gradina, ca a venit primavara Imi pare rau sa aflu despre Miltonii Eu in schimb am aflat astazi de la Viorica (o prietena de pe sunphoto care are niste Catt de mori) ca nu trebuie sa pulverizez si pastaile acestor orhidee, pentru ca se usuca. Ce crezi ca am facut eu pana acum? Am pulverizat fara teama:affraid: Norocul meu ca nu am cauzat necazuri.. Ideea e ca avem multe de invatat despre ele si cu cat punem mai multe intrebari, cu atat mai bine, fiindca aflat mici chichite care pot "termina" unele plante. Eu o intrebam de ce crede ca una din Cattleya a facut alge pe peretii paharului si uite ca am aflat chestia cu pulverizatul. | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 02, 2014 1:43 am | |
| Din greseli invatam. Si avand atatea persoane in jur care stiu atat de multe o sa invatam si noi. Ei,raceala o sa treaca ea cu tratament, caci trebuie sa alergam prin gradina( in afara de mine ca nu pot ). Asteptam primavara cu mare drag, se pare ca aproape toti trandafirii pusi sub pet s-au prins, in jur de o suta si abia ii astept si ma mai bucur mult ca cei luati de la Lottum scot si ei mugurasi . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 02, 2014 1:52 am | |
| Ehe, astea chiar sunt vesti bune Abia astept sa-i vad prin Mai Iunie Te rog sa le intrebi pe fete de ce ai patit asta cu Miltoniile. Chiar imi pare rau, ca din mai toate bulboasele, ele imi plac cel mai mult. Cat despre bobocei, am patit si eu la o pelorica absolut superba. Din zeci de bobocei, am ramas cu vreo 5. Dar ma bucur ca are radacinile sanatoae, frunzele tepene, si varfurile tijelor au ineput sa creasca. Sti, ar fi culmea sa nu mai reinfooreasca pelorica | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 02, 2014 6:39 pm | |
| Ghana, daca imi permiti... Ca tot esti online si vad cu bucurie ca este online si DannyElle, spune cum ti-ai pierdut Miltoniile.. Adica ce mai exact s-a intamplat cu ele. Danny are o pasiune pentru descoperirea cauzelor si mai mult, are o slabiciune pentru orhideele "bulboase" | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 09, 2014 2:31 am | |
| Scuze ca iti raspund cu intarziere, insa raceala asta m-a zapacit, nu prea rea sa treaca, mai ales la fete. Ce sa zic miltoniile se usuca cate o frunza pana moare toata. Pare sa inceapa sa se usuce de la radacina spre varf. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 09, 2014 2:49 am | |
| Hmm, noi coua chiar nu avem somn Hoinarim forumul la ore dubioase Ai incercat sa le verifici subdpstratul? Poate nu ar fi rau sa vezi ce se intampla cu radacinile. Si eu sunt pe care sa-l pierd pe Zygo.. singura speranta mi-o da puisorul in crestere, ca in rest, frunzrlr, toate s-au uscat DanaC, are multe Miltonii, iar DannyElle are a slabiciune pentru ele si rudele lor bulboase. Sper ca maine, sa vada ce am scis noi aici, iar daca nu, le fac eu atente si poate chiar deschidem un topic nou la sectiunea orhidee... Vedem, ca imi pare rau sa aflu ca le pierzi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 09, 2014 2:54 am | |
| Am omis sa va urez sanatate, si sa va treaca raceaka cat mai repede! Fetitele tale trebuie si ele sa se bucure de primavara | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 09, 2014 10:27 am | |
| Multumesc Doini, esti tare draguta, | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 09, 2014 2:16 pm | |
| | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Gradina mea Dum Mar 09, 2014 2:37 pm | |
| Am umblat la radacini si asa arata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , cred ca le pierd pe toate, nu mai au radacini | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea | |
| |
|
| |
| Gradina mea | |
|