Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradini Imaginare

In jos 
+11
ghana
popescugp
laurabv
bubu
Carina
Karla
stefana
Myosotis
Vernil
penelopa
Doini
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

Gradini Imaginare  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 08, 2013 8:28 pm

penelopa a scris:

Cred ca gradina fiecaruia este aivea psihicului lui jocolor

gura ta adevar graieste !!! jocolor geek jocolor

in amenajarea interioarelor, ma rog in amenajareau unei case interior/exterior se intampla acelasi lucru.... jocolor jocolor jocolor
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 08, 2013 11:23 pm

A aparut acesta ferma de vanzare Gradini Imaginare  - Pagina 3 1922459146

Cat de frumosa poate fi si cate animale as putea creste.
are un grajd imes..,
casa este modesta.., ca mai toate casele de prin Olanda (ma refer la interioare)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Carina

Carina

Numarul mesajelor : 428
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit
Stare de spirit : astept primavara
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 8:04 am

Doini, sa stii ca eu sunt una din persoanele care citesc tot ce scrieti voi dar raspunde rar.
Nu pentru ca nu m-ar interesa ce scrieti (ca altfel n-as citi Laughing ) dar cum zice, Pene, imi lipseste starea psihica necesara pentru a raspunde in acel moment sau si mai adesea sunt in mijlocul lucrului la servici si intru aici doar ca sa citesc si sa-mi odihnesc putin neuronii.
Cand am citit de patania ta cu arestul am fost şocata, am vorbit cu barbatu-meu toata seara ca nu ne venea sa credem ce se poate intampla intr-o tara asa de "civilizata" dar de raspuns n-am raspuns Embarassed
Si asa mi se intampla de multe ori, imi fac chiar si listute cu mesajele la care trebuie sa raspund cand o sa am mai mult timp si o dispozitie mai vesela, dar apoi trece timpul si devine si mai greu de raspuns. Deci tu continua sa scrii, imi plac mult mesajele tale si optimismul tau debordant

Eu mari vise in momentul asta nu am, muncesc foarte mult si asta imi reduce drastic timpul alocat viselor Rolling Eyes Dar la pensie sau macar dupa ce vor creste mari copiii, sper sa ma mut intr-un ranch cu multi copaci, trandafiri, bujori si irisi si neaparat cu un lac flower
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 9:39 am

Doini a scris:
A aparut acesta ferma de vanzare Gradini Imaginare  - Pagina 3 1922459146

Cat de frumosa poate fi si cate animale as putea creste.
are un grajd imes..,
casa este modesta.., ca mai toate casele de prin Olanda (ma refer la interioare)

Cat pamant are ? Vad ca e 195000 euro ??? Nici nu mi se pare prea mult. O da si utilajele cu ferma ?
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 1:17 pm

Da, pretul este de 195.000 dar, doar pe casa pale eram fericita nevoie mare aseara cand am gasit ferma asta, dar cand a venit Frenk acasa si i-am arata ce am gasit m-a linistit rapid ..
Pretul asta este doar pt casa!
Terenul este de 4950mp, dar valoarea total a fermei este de 399.000
In detaliile anuntului scrie asta dar eu cum nu stiu olandeza.., am luat ca atare pretul afisat..
Ma rog, poate fi cumparata mai intai casa si in timp si ferma..., iar utilajele nu sunt incluse..
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 3:00 pm

Casa si imprejurimile ei mi se par mirifice, Doini!!
E mai mult decat poate visa un "gradinar" amator Wink Pacat ca nu va permiteti, dar, cine stie, poate se iveste alta posibilitate!!! Nu dispera! sunny
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 4:05 pm

Asa am zis si eu cand am vazut pozele, pfff ce loc frumos!!!

nu disper, pt ca astiu ca nu e posibil prea curand..., iar aici credidete se dau mult mai greu ca la noi in tara
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 4:23 pm

Carina a scris:
Eu mari vise in momentul asta nu am, muncesc foarte mult si asta imi reduce drastic timpul alocat viselor Rolling Eyes Dar la pensie sau macar dupa ce vor creste mari copiii, sper sa ma mut intr-un ranch cu multi copaci, trandafiri, bujori si irisi si neaparat cu un lac flower

se poate vedea cat de mult muncesti, dupa ce gradina frumoasa si plina de flori mandre si ingrijite ai!!

iar aceasta clematita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] mi-a starnit dorinte monkey
E foarte frumoasa si intensa culoare, si asa de catifelata!

Multumesc ca ai intrat in gradina visurilor si iti multumesc de ganduri..

Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 7:46 pm

Am gasit cateva poze din gradina futurista (in fapt e post-modernista) de care vorbeam.

"The Garden of Cosmic Speculation", creata de Charles Jencks lânga Dumfries in Scotia. E o gradina de 16 ha de inspiratie stiintifica, deschisa o singura zi pe an.

Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 7:50 pm

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 8:18 pm

Foarte originala! Gradini Imaginare  - Pagina 3 2627208998 iar talentul artistilui merita apreciat! Este spectaculoasa!

Mai dadusem de ea prin cautarile mele pe internet cu cuvintele " beautiful private garden"
Dar recunosc ca nefiind pe gustul meu, nu am citit mai mult decat ca este o gradina privata si care este deschisa o singura data pe an vizitatorilor.....

Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 8:29 am

Nu e nici pe gustul meu gradina asta privata, dar trebuie sa recunosc ca anumite "aranjamennte" nu-mi displac! De ex. imaginea cu podetul si copacul uscat. Shocked
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 11:37 am

Exact poza aia mi-a placut si mie Very Happy , in rest mult prea futurista pentru gustul meu.
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 12:35 pm

Mie imi place gradina, mai ales perspectivele; imi inchipui ce munca titanesca a trebuit depusa pentru terasamente. Bineinteles, n-as face asa ceva la mine, ca nu ma descrie deloc stilul, insa e in perfect acord cu personalitatea creatorului sau, care a inventat ceva nou...

alte poze:

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 1:10 pm

Bine punctat Karla, terasamentele perfecte fac ca aceasta gradina sa aduca admiratie!

Dar, pe mine in general perfectiunea ma sperie, eu fiind o dezordonata Gradini Imaginare  - Pagina 3 57490470
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 2:20 pm

Pe mine ce ma sperie (si ma fascineaza in acelasi timp) e atmosfera ciudata, ai zice o alta planeta, o alta dimensiune spatio-temporala... simt nevoia sa revin rapid pe Terra, printre livezi si gradinile bunicii. Adica la reperele de baza Very Happy
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 2:35 pm

Gradini Imaginare  - Pagina 3 57490470 Gradini Imaginare  - Pagina 3 57490470 Gradini Imaginare  - Pagina 3 57490470
asa este! Parca te astepti sa iasa de undeva unu mic si verde

Asa ca, Adjudecat! Este SF affraid
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 4:28 pm

Karla a scris:
Pe mine ce ma sperie (si ma fascineaza in acelasi timp) e atmosfera ciudata, ai zice o alta planeta, o alta dimensiune spatio-temporala... simt nevoia sa revin rapid pe Terra, printre livezi si gradinile bunicii. Adica la reperele de baza Very Happy
Exact asa ma gandeam si eu, Karla pirat ... parca, as fi calcat intro alta dimensiune monkey
Mi se intampla, uneori, sa visez (la propriu) astfel de gradini si cand ma trezesc, am un sentiment ciudat, o stare straina sufletului meu... pale
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 5:51 pm

Wow, dar ultimele imagini cu gradinile viitorului sunt superbisime! Arhitectura asta e de retinut. Sus, pe ultima treapta, as pune trandafiri, toti viu colorati, multicolori! Cele de pe pagina celalalta m-au cam speriat ... nu m-ar mira ca vreun excentric sa-si fi facut o astfel de gradina ...

Ultima editare efectuata de catre Vernil in Lun Iun 10, 2013 8:57 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 5:58 pm

penelopa a scris:
Karla a scris:
Exact asa ma gandeam si eu, Karla pirat ... parca, as fi calcat intro alta dimensiune monkey
Mi se intampla, uneori, sa visez (la propriu) astfel de gradini si cand ma trezesc, am un sentiment ciudat, o stare straina sufletului meu... pale

Asta inseamna ca artistul a reusit sa creeze emotie, interogatii sau sentimente privitorului, deci si-a atins scopul...
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 9:06 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]=
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 9:11 pm

O ce fain e clipul !!!! Gradini Imaginare  - Pagina 3 1059784619
te face sa te bucuri de viata si pe mine personal ca am o asa de mare atractie fata de flori Gradini Imaginare  - Pagina 3 57490470

aveam si eu unul primit pe mail in urma cu cateva luni, sper sa-l gasesc
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 9:34 pm

L-am gasit cheers

Mie imi incarca sufletul cu energie! Sper ca si voua

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 11:18 pm

Di categoria : "Vazut, placut! Ce ramane de facut" ? Gradini Imaginare  - Pagina 3 57490470

ce trebuie facut sa avem asemenea vase?

am o carte foarte intresanta ( 1001 de idei pentru gradina ta) pe care o recomand cu drag Wink din care am citit despre cum poti imbatrani artificial ghivecele..
probabil multe dintre voi stiti cum.., dar pentru cei care inca nu stiu...

Se aplica pe vasul uscat solutie de balegar sau iaurt. Un pont dat de autorul carti "ghivecele vor imbatrani mai repede daca sunt lasate intr-un loc umed"
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 10, 2013 11:34 pm

In statiunile din Austria am vazut astfel de vase.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradini Imaginare    Gradini Imaginare  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Gradini Imaginare
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: