| Gradini Imaginare | |
|
+11ghana popescugp laurabv bubu Carina Karla stefana Myosotis Vernil penelopa Doini 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Sam Iun 08, 2013 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Sam Iun 08, 2013 11:23 pm | |
| A aparut acesta ferma de vanzare Cat de frumosa poate fi si cate animale as putea creste. are un grajd imes.., casa este modesta.., ca mai toate casele de prin Olanda (ma refer la interioare) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 8:04 am | |
| Doini, sa stii ca eu sunt una din persoanele care citesc tot ce scrieti voi dar raspunde rar. Nu pentru ca nu m-ar interesa ce scrieti (ca altfel n-as citi ) dar cum zice, Pene, imi lipseste starea psihica necesara pentru a raspunde in acel moment sau si mai adesea sunt in mijlocul lucrului la servici si intru aici doar ca sa citesc si sa-mi odihnesc putin neuronii. Cand am citit de patania ta cu arestul am fost şocata, am vorbit cu barbatu-meu toata seara ca nu ne venea sa credem ce se poate intampla intr-o tara asa de "civilizata" dar de raspuns n-am raspuns Si asa mi se intampla de multe ori, imi fac chiar si listute cu mesajele la care trebuie sa raspund cand o sa am mai mult timp si o dispozitie mai vesela, dar apoi trece timpul si devine si mai greu de raspuns. Deci tu continua sa scrii, imi plac mult mesajele tale si optimismul tau debordant Eu mari vise in momentul asta nu am, muncesc foarte mult si asta imi reduce drastic timpul alocat viselor Dar la pensie sau macar dupa ce vor creste mari copiii, sper sa ma mut intr-un ranch cu multi copaci, trandafiri, bujori si irisi si neaparat cu un lac | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 9:39 am | |
| - Doini a scris:
- A aparut acesta ferma de vanzare
Cat de frumosa poate fi si cate animale as putea creste. are un grajd imes.., casa este modesta.., ca mai toate casele de prin Olanda (ma refer la interioare)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cat pamant are ? Vad ca e 195000 euro ??? Nici nu mi se pare prea mult. O da si utilajele cu ferma ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 1:17 pm | |
| Da, pretul este de 195.000 dar, doar pe casa eram fericita nevoie mare aseara cand am gasit ferma asta, dar cand a venit Frenk acasa si i-am arata ce am gasit m-a linistit rapid .. Pretul asta este doar pt casa! Terenul este de 4950mp, dar valoarea total a fermei este de 399.000 In detaliile anuntului scrie asta dar eu cum nu stiu olandeza.., am luat ca atare pretul afisat.. Ma rog, poate fi cumparata mai intai casa si in timp si ferma..., iar utilajele nu sunt incluse.. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 3:00 pm | |
| Casa si imprejurimile ei mi se par mirifice, Doini!! E mai mult decat poate visa un "gradinar" amator Pacat ca nu va permiteti, dar, cine stie, poate se iveste alta posibilitate!!! Nu dispera! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 4:05 pm | |
| Asa am zis si eu cand am vazut pozele, pfff ce loc frumos!!!
nu disper, pt ca astiu ca nu e posibil prea curand..., iar aici credidete se dau mult mai greu ca la noi in tara | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 4:23 pm | |
| - Carina a scris:
- Eu mari vise in momentul asta nu am, muncesc foarte mult si asta imi reduce drastic timpul alocat viselor Dar la pensie sau macar dupa ce vor creste mari copiii, sper sa ma mut intr-un ranch cu multi copaci, trandafiri, bujori si irisi si neaparat cu un lac
se poate vedea cat de mult muncesti, dupa ce gradina frumoasa si plina de flori mandre si ingrijite ai!! iar aceasta clematita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] mi-a starnit dorinte E foarte frumoasa si intensa culoare, si asa de catifelata! Multumesc ca ai intrat in gradina visurilor si iti multumesc de ganduri.. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 7:46 pm | |
| Am gasit cateva poze din gradina futurista (in fapt e post-modernista) de care vorbeam. "The Garden of Cosmic Speculation", creata de Charles Jencks lânga Dumfries in Scotia. E o gradina de 16 ha de inspiratie stiintifica, deschisa o singura zi pe an. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Dum Iun 09, 2013 8:18 pm | |
| Foarte originala! iar talentul artistilui merita apreciat! Este spectaculoasa! Mai dadusem de ea prin cautarile mele pe internet cu cuvintele " beautiful private garden" Dar recunosc ca nefiind pe gustul meu, nu am citit mai mult decat ca este o gradina privata si care este deschisa o singura data pe an vizitatorilor..... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 8:29 am | |
| Nu e nici pe gustul meu gradina asta privata, dar trebuie sa recunosc ca anumite "aranjamennte" nu-mi displac! De ex. imaginea cu podetul si copacul uscat. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 11:37 am | |
| Exact poza aia mi-a placut si mie , in rest mult prea futurista pentru gustul meu. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 12:35 pm | |
| Mie imi place gradina, mai ales perspectivele; imi inchipui ce munca titanesca a trebuit depusa pentru terasamente. Bineinteles, n-as face asa ceva la mine, ca nu ma descrie deloc stilul, insa e in perfect acord cu personalitatea creatorului sau, care a inventat ceva nou... alte poze: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 1:10 pm | |
| Bine punctat Karla, terasamentele perfecte fac ca aceasta gradina sa aduca admiratie! Dar, pe mine in general perfectiunea ma sperie, eu fiind o dezordonata | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 2:20 pm | |
| Pe mine ce ma sperie (si ma fascineaza in acelasi timp) e atmosfera ciudata, ai zice o alta planeta, o alta dimensiune spatio-temporala... simt nevoia sa revin rapid pe Terra, printre livezi si gradinile bunicii. Adica la reperele de baza | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 2:35 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 4:28 pm | |
| - Karla a scris:
- Pe mine ce ma sperie (si ma fascineaza in acelasi timp) e atmosfera ciudata, ai zice o alta planeta, o alta dimensiune spatio-temporala... simt nevoia sa revin rapid pe Terra, printre livezi si gradinile bunicii. Adica la reperele de baza
Exact asa ma gandeam si eu, Karla ... parca, as fi calcat intro alta dimensiune Mi se intampla, uneori, sa visez (la propriu) astfel de gradini si cand ma trezesc, am un sentiment ciudat, o stare straina sufletului meu... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 5:51 pm | |
| Wow, dar ultimele imagini cu gradinile viitorului sunt superbisime! Arhitectura asta e de retinut. Sus, pe ultima treapta, as pune trandafiri, toti viu colorati, multicolori! Cele de pe pagina celalalta m-au cam speriat ... nu m-ar mira ca vreun excentric sa-si fi facut o astfel de gradina ...
Ultima editare efectuata de catre Vernil in Lun Iun 10, 2013 8:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 5:58 pm | |
| - penelopa a scris:
- Karla a scris:
- Pe mine ce ma sperie (si ma fascineaza in acelasi timp) e atmosfera ciudata, ai zice o alta planeta, o alta dimensiune spatio-temporala... simt nevoia sa revin rapid pe Terra, printre livezi si gradinile bunicii. Adica la reperele de baza
Exact asa ma gandeam si eu, Karla ... parca, as fi calcat intro alta dimensiune Mi se intampla, uneori, sa visez (la propriu) astfel de gradini si cand ma trezesc, am un sentiment ciudat, o stare straina sufletului meu... Asta inseamna ca artistul a reusit sa creeze emotie, interogatii sau sentimente privitorului, deci si-a atins scopul... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 9:11 pm | |
| O ce fain e clipul !!!! te face sa te bucuri de viata si pe mine personal ca am o asa de mare atractie fata de flori aveam si eu unul primit pe mail in urma cu cateva luni, sper sa-l gasesc | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 9:34 pm | |
| L-am gasit Mie imi incarca sufletul cu energie! Sper ca si voua [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 11:18 pm | |
| Di categoria : "Vazut, placut! Ce ramane de facut" ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]ce trebuie facut sa avem asemenea vase? am o carte foarte intresanta ( 1001 de idei pentru gradina ta) pe care o recomand cu drag din care am citit despre cum poti imbatrani artificial ghivecele.. probabil multe dintre voi stiti cum.., dar pentru cei care inca nu stiu... Se aplica pe vasul uscat solutie de balegar sau iaurt. Un pont dat de autorul carti "ghivecele vor imbatrani mai repede daca sunt lasate intr-un loc umed" | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Gradini Imaginare Lun Iun 10, 2013 11:34 pm | |
| In statiunile din Austria am vazut astfel de vase. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradini Imaginare | |
| |
|
| |
| Gradini Imaginare | |
|