| Inradacinarea butasilor naravasi | |
|
+15vickylucia corinap gomez99 doina Marga doinabacau gabriela60 Vernil penelopa duduta190578 stefana bubu Myosotis georgiana pietricica 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
pietricica
Numarul mesajelor : 103 Localizare : langa VAMA_VECHE Joburi/Distractii : cititul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 12/02/2012
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 06, 2012 9:22 pm | |
| - bubu a scris:
- Eu inca nu am tuns hibi. Si cred ca mai aman putin. dar o sa-i dau pe din doua. o parte trimit la Duduta si o parte la Pietricica. Chiar ca-i campioana.
ti prind cu drag... | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 06, 2012 9:23 pm | |
| - bubu a scris:
- Eu inca nu am tuns hibi. Si cred ca mai aman putin. dar o sa-i dau pe din doua. o parte trimit la Duduta si o parte la Pietricica. Chiar ca-i campioana.
Nici eu nu i-am tuns inca | |
|
| |
pietricica
Numarul mesajelor : 103 Localizare : langa VAMA_VECHE Joburi/Distractii : cititul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 12/02/2012
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 06, 2012 9:28 pm | |
| ai mei saraci sunt tunsi de tot si cativa care nu sunt tunsi isi revin dupa stropitul cu clor | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 06, 2012 9:30 pm | |
| Dar nu au microbi sigur | |
|
| |
pietricica
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 06, 2012 9:39 pm | |
| nici daca ma invata cineva nu as stropi hibi cu clor ....din greseala am incurcat itele | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Lun Mar 12, 2012 2:44 pm | |
| Lastarii mei obtinuti dupa coafarea hibiscusilor, i-am pus la inradacinat in apa cu "ceai" de salcie. Ce nu stiu eu acum, e ca apa pusa la incepu s-a tulburat si am inlocuit-o cu apa de ploaie. Oare, trebuie sa pun iar ceai de salcie ?
ps. Duduta, din ce mi se prinde, iti trimit si tie cate un exemplar din fiecare. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Lun Mar 12, 2012 6:00 pm | |
| In apa de salcie se tin doar putin timp, cat sa asimileze niste hormoni din ea. Apoi se pun in apa chioara . | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Lun Mar 12, 2012 6:44 pm | |
| - pietricica a scris:
- nici daca ma invata cineva nu as stropi hibi cu clor ....din greseala am incurcat itele
Eu am pulverizat radacinile unei phale cu solutie de spalat geamuri dar tot din greseala. Era cu putine radacini asa ca am pus-o imediat sub robinet , desi apa era cam rece. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Lun Mar 12, 2012 7:20 pm | |
| Multumesc mult Penelopa,2 din cei trimisi anul trecut par sa traiasca! | |
|
| |
pietricica
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Lun Mar 12, 2012 9:05 pm | |
| solutia de geam nu dauneaza plantelor | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 8:56 am | |
| Eu faceam un amestec de apa cu solutie (cu alcool) de geam si stropeam (pulverizam) plantele impotriva daunatorilor (musculite, paduchi). Stiam de la GetaV ca solutia de geam nu afecteaza plantele. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 9:04 am | |
| | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 9:11 am | |
| Sa nu-mi spui ca frumosul ala chelios e alb?!!! L-am admirat de ieri,sa-ti traiasca si infloreasca! | |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 9:19 am | |
| eu as zice ca indiferent in ce ii infigi, pet tot le trebuie. sau o minisera, sau o punga de plastic. pentru ca au nevoie de un microclimat stabil si umed, altfel deshidrateaza. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 9:35 am | |
| Asa e, Gomez! Cand vreau sa inradacinez ceva pe care-l vreau neaparat, intotdeauna o fac sub pet. Prin metoda asta, pierderile au fost neinsemnate. Doar hibi Gator Pride face figuri | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 2:19 pm | |
| Aici este un hibi rosu batut stiti de cind il am de asta toamna l-am promis la Sica si acuma deabia a scos o radacina. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 5:26 pm | |
| L-ai mai aerisit de cand l-ai pus in pahar ? | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 6:00 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Mar 13, 2012 7:52 pm | |
| Myo nu l-am desfacut deloc si nici nu are gauri paharul. A stat tot timpul pe geam la lumina. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Joi Mar 15, 2012 8:50 am | |
| Concluzia e ca se poate si asa,cand e sa se prinda! Am tot suflat si eu in cativa,cu si fara pet,in apa,chiar! Unii au acceptat,altii m-au ignorat,totusi,timpul ne apartine,pentru o scurta perioada si avem liber la incercari... | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Sam Mar 31, 2012 10:51 am | |
| Am si eu un lastarel care vrea sa ma bucure, e rosu batut dar nu aveam nici de asta! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Sam Mar 31, 2012 11:00 am | |
| Bravo, duduta, ma bucur ca ai reusit sa inradacinezi un lastarel, cred ca rosu batut e cel mai nepretentios hibiscus! | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Sam Mar 31, 2012 11:02 am | |
| Te cred,dar uite ca eu nu am rosu batut,asa ca ma bucur tare mult sa reusesc sa-l prind! Tot in apa o sa mai incerc cand am ocazia,anul trecut am pus multi pe pet si doar 2 de la Penelopa am reusit sa prind! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Sam Mar 31, 2012 11:12 am | |
| Eu cred ca depinde de perioada in care pui lastarii, am luat anul trecut din unul ciclam batut un lastar si l-am pus in banut de turba, iar dupa trei saptamani au iesit radacinile Asa ca nu pot decat sa iti doresc succes! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi | |
| |
|
| |
| Inradacinarea butasilor naravasi | |
|