| Inradacinarea butasilor naravasi | |
|
+15vickylucia corinap gomez99 doina Marga doinabacau gabriela60 Vernil penelopa duduta190578 stefana bubu Myosotis georgiana pietricica 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Oct 27, 2015 1:25 pm | |
| si eu cand i-am pus pe ai mei la inradacinat , dar pe la incep lui sept, au facut mucegai, inclusiv pe frunze, am taiat frunzele respective si am udat cu previcur, dupa nu mi-a mai aparut
| |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Oct 27, 2015 3:22 pm | |
| revicurul este destul de ingust ca specru de activu. si scortisoara e buna. | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Oct 27, 2015 3:27 pm | |
| ce fungicid recomandati, eu asta am avut in casa?
| |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Oct 27, 2015 3:44 pm | |
| in ultima vreme eu am folosit SCORE afara si Antracol pe la butasi, dar cel mai des musetel acu mi-a dat prin cap sa incerc cu ceai de musetel pulbere.... | |
|
| |
Raluca G.
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mar Oct 27, 2015 5:13 pm | |
| adica desfacem pliculetele si punem direct pe pamant, nu? cu prima ocazie o sa incerc si eu
| |
|
| |
adrianam
Numarul mesajelor : 50 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 28/03/2014
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Mier Oct 28, 2015 9:31 am | |
| Eu i-am lasat deocamdata fara pet-uri in camera in care sunt cam 20 gr. Diseara le aplic scortisoara la unii si la ceilalti desfac un plic de musetel, cum spune gomez! | |
|
| |
scirlatgby
Numarul mesajelor : 113 Localizare : bacau Joburi/Distractii : job-antreprenor Pasiuni-gradina si flori Stare de spirit : Vesela, deschisa la nou. Data de inscriere : 28/01/2016
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi Lun Feb 08, 2016 9:41 pm | |
| Aici pot spune ca: Am reusit inradacinare la vreo 100 de hibi fitzosi, doar din febr pana in august-perioada de butasire. Ce am incercat in seprtembrie a fost esec total, am reusit cu cativa comuni. Am folosit pamant pt rasaduri si atonik sau bionat.I-am pus in minisera in paharele transparente sau cu pahar tot transparent in cap, lipit cu scotch. Si era sa uit:am inmuiat tulpinita in clonex. Merg greu dar asa am reusit eu. Candva, cand nu ma pricepeam prea mult la flori, am folosit pastile de turba dar nu stiu sa le ud... Sunt SF pt mine, asa ca merg clasic, cu pamant dar pt rasaduri! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inradacinarea butasilor naravasi | |
| |
|
| |
| Inradacinarea butasilor naravasi | |
|