| Paeonia-bujor arbustifer | |
|
+11sicamin penelopa clematite Myosotis bubu Vernil Marga Carina Karla geodezia Tinkerbell 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 12:20 pm | |
| - Karla a scris:
In orice caz, pe la mijlocul lui mai am prevazut sa merg la Crest, la plantatiile de bujori Rivière, o sa ma interesez direct la sursa... Adica aici ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Am inebunit ce am vazut...dar si preturi pe masura. Vreau si eu macar in vizita si sa-mi iau unul , doi asa de amintire !!!!!!!! Sa ne arati poze | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 12:25 pm | |
| Karla oare au de vanzare si mai mici( mai putini ani ) si sa fie mai ieftini ? Sau numai asa de 3 ani ? Scuza-ma te rog.... | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 4:17 pm | |
| Da, acolo ma duc, sper sa nu intervina nimic.
Cred ca numai asa au, ca francezii sunt foarte exigenti si sunt obligati sa vanda plante capabile sa infloreasca devreme insa o sa vad la fata locului... sunt alti producatori care au preturi mai bune. Eu nu iau de la el ci de la Bourdillon sau Alain Tricot, insa am vazut ca sunt preturi mai bune in Romania. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 4:20 pm | |
| In schimb exista bujori in gradinarie care se vand ca daliile, la punga, cate trei la punga (alb, roz, rosu) si costa o nimica toata... vreo 3 euro. Imi pica fisa ca am vazut pâna si la Auchan. Si in gradinarie sunt foarte mici la godet, ca celelalte plantute, tot vreo 3 euro/
Vrei sa ma duc sa-ti iau cativa? Doar ca nu stii cum ii cheama... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 4:20 pm | |
| In schimb exista bujori in gradinarie care se vand ca daliile, la punga, cate trei la punga (alb, roz, rosu) si costa o nimica toata... vreo 3 euro. Imi pica fisa ca am vazut pâna si la Auchan. Si in gradinarie sunt foarte mici la godet, ca celelalte plantute, tot vreo 3 euro/
Vrei sa ma duc sa-ti iau cativa? Doar ca nu stii cum ii cheama... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 6:16 pm | |
| Mais non, de ce sa innebunesti?
Oricum eu la toamna trebuie sa mut trei bujori, Diana Parks, Corail d'ambre si Coral Charm si cum trebuie divizati, ai de la mine 3 rizomi rezervati daca-i vrei. Nu stiu cat de mari o sa fie, par contre. mai apar oferte foarte bune toamna, cand e sezonul de plantare, o sa te tin la curent. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 10:12 pm | |
| Bourdillon livreaza peste tot in UE, ma apuc sa studiez lista lor. Pana la toamna, tot sa ne hotaram. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]N-au Nancy Nora, dar au bujori superbi. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 10:26 pm | |
| Normal ca-i vreau Karla ....de la mine nu stiu ce as putea sa dau la schimb, muscate am mai deosebite, poate te uiti si-ti place ceva [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Sam Apr 12, 2014 10:27 pm | |
| Normal ca-i vreau Karla sarut mana ....de la mine nu stiu ce as putea sa dau la schimb, muscate am mai deosebite, poate te uiti si-ti place ceva [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 10:07 am | |
| Nu-ti fa griji, Laura, nu trebuie sa-mi dai nimic la schimb, cu placere. Bourdillon e foarte bun, eu am cumparat de la el si bujorii mi-au inflorit din al doilea an. De la Baumaux a trebuit sa astept 3, insa de la el am luat ce nu se gasea la Bourdillon (in general varietatile americane moderne) | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 11:38 am | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 12:13 pm | |
| E mai complicat decat credeam sa alegi bujori. Am studiat tot siteul Bourdillon si in culoarea dorita am gasit doar 2 bujori foarte tardivi. Urmeaza sa studiez si la Pivoines riviere, sa compar informatiile, dar ma deja ma dor ochii si capul.
| |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 12:36 pm | |
| Asa se intampla intotdeauna, cand cauti ceva foarte precis iti dai seama ca optiunile nu sunt asa de multe.... | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 2:25 pm | |
| Karla draga mea daca nu imi iese figura cu niste arbustivi de la cornelia 79 poate poate ma lipesc de tine cu vreo 3 de aci ..please please ...macar sa stiu ... multam .. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 3:06 pm | |
| fetelor au si niste hjemoraclisi superbi ...mama ... poate va hotariti pina la toamna .. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Dum Apr 13, 2014 5:34 pm | |
| pai aveti tot timpul sa va hotarati pâna la toamna... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Mar Apr 15, 2014 9:58 am | |
| | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Lun Apr 21, 2014 8:33 am | |
| Geo ,mama lui Popgeo a avut cite ceva la vanzare anul trecut ,printre care si ceva arbustivi. Cred ca ti-a scapat chestia asa. Eu am luat doi ,ambii au boboci. Poate si anul asta mai vinde .Este o idee,nu da cu parul ... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Lun Apr 21, 2014 11:01 am | |
| na sincer am avut comenzile al poloneze si de asta nu am mai urmarit la D-l Geo plua ca luasem cei 2 din care unu am calcat pe al si am rupt acum au rasarit frumos dar vad ca flori nu au Poate Adrianam fac ecomanda aia in china eu sunt interesata sa vedem daca se string la comanda la Cornelia erau 2 lavander si unu bicolor foarte frumosi dar inteleg ca nu se mai duce dupa ei na astept acum comanda de la chineji daca nu se face comand la Anthesis in toamna astia 2 i-am luat cam acum in mai deci 3 ani nu vad flori na am rabdare cu ei cum am cu rosele | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Mier Apr 23, 2014 11:54 am | |
| Mi-a inflorit un bujor arbustiv , vi-l arat si voua :) Albinele sunt foarte incantate , cred ca s-au cazat peste noapte in florile lui :) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Mier Apr 23, 2014 11:55 am | |
| esti o fericita ai mei inca au frunzele roscate si nici nu se vedem vreun bumb de floare | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Mier Apr 23, 2014 12:01 pm | |
| Geo , nu sunt chiar ata de fericita , acest bujor trebuia sa fie roz , mai unul asa . | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Mier Apr 23, 2014 12:16 pm | |
| pai daca iti e de prisos marita-l incoace | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer Mier Apr 23, 2014 12:22 pm | |
| Mai am doi , daca si ei sunt albi , sigur marit vreo doi-trei :) insa ma enerveaza ca trec doi -trei ani si apoi cand tufa e dezvoltata frumos observi ca e altcea fata de ce asteptai . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Paeonia-bujor arbustifer | |
| |
|
| |
| Paeonia-bujor arbustifer | |
|