Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Palmieri la Satu-Mare

In jos 
+10
doina
gabriela60
Marga
georgiana
stefana
penelopa
Vernil
Attila
Tinkerbell
Myosotis
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 12:02 pm

pai eu pe net am citit ca in gulerul ala maro ( pe care radeti dar era sa-l jupoaie cineva crezand ca e frunza uscata si eu din neglijenta am lasat-o necuratata) aduna din copacul pe care e prinsa frunze si alte chestii care-i servesc drept ingrasamant study dar eu nu am nici un copac in curte dar daca trebuie pentru ea aduc la anul un trunchi mai marisor si-l plantez eu cumva
mi-ar parea rau sa-mi moara ca-mi e tare draga
Sus In jos
Attila

Attila

Numarul mesajelor : 115
Localizare : Satu Mare
Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi
Stare de spirit : veselie totala
Data de inscriere : 01/05/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Oct 10, 2011 10:00 pm

Buna seara tuturori
Sa vedeti ce am gasit anflorind an sfarsit .
Este o planta cataratoare sau mai bine zis cea mai rapida cataratoare, este an stare sa creasca si un metru pe zi numai cu anfloritul merge cam greoi .
La mine asta plantat an pamant dar an interiorul serei si planta a fugit afara din sera Laughing
Nu stiu ce sa fac oare ar rrezista afara siiarna ca nu prea am gasit informatie despre el daca nu atunci cand angradesc sera partea ce este afara nu voi taia sa vvad cum se compaorta iarna
Din pacate nu este deschis total dar daca mai are cateva zile calde poate voi vedea deschis total.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 7:59 am

este interesanta dar cand ai pus-o in pamant cum o chema? Face frunze foarte mari si daca ar avea si o floare la fel de mare si sa traiasca si afara ar fi super
sa ne spui si cum o cheama si poate surprinzi si floarea deschisa asa parca aduce a salcam
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:19 am

Cataratoarea ta, mai Attila, este "vrejul lui Jack" Laughing .... ajunge pana la cer si face niste zgarmaze de flori Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 2945718842 Dar, daca tot te fascineaza atat, incolaceste-o si tu in sera sa vezi cum se comporta. Nu cred ca rezista afara peste iarna cu frunzele alea ca de bostan, chiar daca radacina este la adapost. Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 1992828207
Sus In jos
Attila

Attila

Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 10:38 am

A mii de scuze am uitat numele este un kudzu din seminte are cativa ani buni Pene draga eu as vrea so tin sub sera numai o singura mica problema este ca nu as vrea sa merg pe acoperisul vecinului sa o iau jos Laughing
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 9:25 am

Ieri mi-am pregatit si eu passiflorele pentru iarna. Mi-am adus aminte de passiflora ta, Atti, cea care se dusese la vecin Very Happy Ale mele se catarasera pe paulownie, dar a trebuit sa le tai la o anumita marime (maxim 1 m), le-am infasurat pe un bat de bambus si azi le voi inghesui in balconul neincalzit de calorifer propriu, dar mai las usa deschisa de la hol si las sa se faca atatea grade de cate am nevoie acolo.
Ma gandesc la modul cel mai serios sa fac la anul o sera ca a ta. Wink Adica, viitoarea terasa/chiosc sau ce-o fi, s-o fac sa se inchida peste iarna.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 11:45 am

Ideal ar fi daca ai putea s-o lipesti de casa, sau macar de garaj. Ca sa ai un perete cat de cat cald.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 12:20 pm

ideal ar fi s-o poti face incalzita dar cine stie cat or mai costa si incalzirile pe timp de iarna
mi-ar place si mie asa ceva si as mai elibera casa de tufe si ar sta bine toate ca ar avea lumina din belsug
vrabia sere calde viseaza Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 3926825235
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Oct 17, 2011 10:48 am

Păi, tocmai din cauza costurilor nu-mi pot finaliza ideea pirat
Am 2 variante: ori lângă garaj dar aici nu se prea poate rezolva cu încălzirea, ori deasupra camerei centralei cu intrare din balcon. Varianta a -2 a ar fi ideală, dar îmi trebuie mulţi bani pentru asta pale
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Oct 24, 2011 8:04 am

Attila help nu mi-ai dat nici un raspuns cu feriga corn de cerb si ieri a venit un prieten pe la noi care mi-a povestit ca a vazut la gradina botanica din Cluj si ca era cu frunzele in apa ca e foarte setoasa iar eu i-am pus apa cu portia deci te rog spune-mi cum o ingrijesti tu si daca-i place aproape de calorifer (ca asa am pus-o) Rolling Eyes
Sus In jos
doina

doina

Numarul mesajelor : 648
Localizare : Oltenita
Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon
Stare de spirit : relaxata
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Oct 24, 2011 2:16 pm

Gabriela , cred ca nu-i place langa calorifer, cred ca mai bine i-ar place in baie scratch
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Oct 24, 2011 4:50 pm

oricat de draga mi-ar fi in baie chiar n-am unde s-o pun (feriga) si ami am o baie mai mica dar ar sta tot langa calorifer asa ca... fara baie , fara bucatarie ca nici acolo n-am loc oare unde-i mai place?
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 28, 2011 10:09 am

Attila, frate, să vezi ce "floare" şi-a tras şi Florin Razz
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
... unde am mai văzut eu, oare, o astfel de "floare" Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 2945718842
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeLun Noi 28, 2011 10:57 am

Buna floare... nu-i trebuie apa, nu-i trebuie nimic decat putin vant Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 143494439
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 8:57 pm

Am vorbit azi cu Attila Wink ... are "noutati" de la greci, din seminte ciudate Twisted Evil ... cica, este un fel de palmier cu frunze ca de broz, care creste la poalele unui vulcan din Italia. pirat
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeVin Dec 02, 2011 8:18 am

Attila dar pentru astia mai "peizani"nu ai niste noutati de unde am putea lua niste seminte de mazare care se mananca cu teaca cu tot si e dulce? . Ca fetele ziceau ca tu ai acces si la magazine cu seminte unguresti.
A si de niste sporul casei tot unguresc(semintele)
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeVin Dec 02, 2011 9:07 am

Cu "sporul casei" sta cam prost Attila, oricat de unguresc ar fi Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 2945718842
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 11:50 am

Buna Ziua Tuturorii
Am gasit si eu un pic timp sa va zapacesc  Very Happy 
Stau nasol cu timpul dar asta vroiam sa va arat
ieri am cules rodul Lime si portocala din sera e drept ca este mai mica decat din magazin dar este bio si este mult mai dulce  Very Happy  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 12:35 pm

Super fain sa ai portocale in gradina ta !  applause 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 1:27 pm

Felicitari pentru reusita Attila  applause cheers 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 1:47 pm

Ha, ha, ha, mai, Attila  Laughing  Credeam ca Agota tine in mana "portocalele" tale din dotare  Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 2945718842 
Am si eu 2 lamai, asa ca voi face o poza ca a Agotei  Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 1992828207 
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 2:06 pm

Va multumesc
Pene sa merg sa te ajut la sedinta foto ;-)
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 5:43 pm

Felicitari! applause
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 01, 2014 12:58 pm

Neata buna Tuturorii
Sper ca nu am sa va plictisesc dar vam adus o mica povestire este drept ca si alt forum se poate citi si cum stiiti am mare lene asa ca mai bine ma plagiez sau cum se spune adica "copi  paste" cum spunea un mare contemporan al nostru care a inventat si "goaglele" Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 1059784619

(Am sa va povestesc ceva foarte pe scurt daca nu va suparati ca asta aprtine de acesta plantuta adica la achizitionarea ei.
Cine ma cunoaste stie ca nu pot trece intrun loc sa nu ma uit dupa ceva plantute indiferent ele rare nu rare nuai sa nu fie muscatle  ;)dar si din acea am rupt cateva crengute ca era un gard din ele .
Deci in vara asta am avut norocul sa ajung si eu la Corfu  si cum sunt imediat inchirit un motor si dai pe dealuri in sate ca cam de acolo se pot vedea multe si cum umblu eu pe acolo vad intro curte un ghiveci imens de flori micute dar foarte simpatice albastre  ma invartesc dar nu am avut curajul sa rup ca doar vorba aia e curtea omului dar ma observat ca eu tot ma uit la ceva si ma invitat in curte imediat cate un iamas si la mine si la el si am intrebat ce fel de floare este numai ca nici el nici eu nu prea vorbeam o limba comuna desi am incercat si pe ungureste  Wink Dar am reusit sa obtin macar o informatie  ca de unde a luat el nu aveam inima sa rup desi sa oferit omul era prea frumos asa ca am gasit un producator de la care am reusit sa obtin o tufa numai ca era prea mare asa ca el zicea ca sa taiam ca si asa se reface si ca se poate tine  afara nume nici acum n am reusit sa obtin cel putin nu aia latina ca tot imi explica el ceva dar era pe turceste probabil era vina mea ca nu am inteles si deja si am dat seama ca am baut prea putin din Tipuroul de la prmiul unde vazusem hammer
\asa ca eu bagat in sac mare fara ghiveci numai intro punga legat bine si fuga catre hotel ca eram singur scapat din ghiarele Nevestei ca altfel nu mergea si acolo am acuns cat am putut ca altfel cred ca zbura in container  ;DCu greu a ajuns si in Satu mare  si am plantat frumos ca dupa o vreme cand au iesit floriile iar am reusit sa analiz si sa aflu numele ei si nic nu este o mare raritate ca se poate cumpara la vecini  na aste e dar a mea este de acolo si as vrea sainmultesc ca am o atractie catre culoarea albastra mai ale casta este ceva aparte  si cu galbenul acela la mijloc este superb acum este in sera putine flori dar ma voi apuca la inmultire sa vedem ce o sa iasa apropo cunoaste cumva cineva sau are asa ceva orice informatie este bine venita .
\si scuze de acesta lunga povestire dar asa a fost .)

Na cam asa sa intamplat
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitimeMar Noi 04, 2014 11:53 pm

In sfarsit am castigat prima batalie
Azi am avut de luptat cu dansa si am castigat e drept noi am fost 2 Very Happy
Numai ca sa ivit o mica problema casa veche nu mai ajunge pentru ea asa ca anul trecut avea 2,7 cm dar acum este peste 3,4.
In zilele astea trebuie sa ghicesc ceva ca altfel voi avea problema
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Palmieri la Satu-Mare
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Donez cactus mare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: