Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Palmieri la Satu-Mare

In jos 
+10
doina
gabriela60
Marga
georgiana
stefana
penelopa
Vernil
Attila
Tinkerbell
Myosotis
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeLun Aug 01, 2011 12:40 pm

Ce să fac, măi Atti, dacă atât mi-a mai rămas .... să visez Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842 , mai ales că, anu' ăsta am dat-o'n bară cu castraveţii 😢 ... parcă am pus seminţe de castraveţi handicapaţi: mici şi bulbucaţi, plini de seminţe mari ca de bostani affraid

Cât priveşte Tamarillo de la tine, e frumuşel, numai că trebuie să-l transfer într-un ghivecioi mai mare ca să se facă şi la mine copac de 1 m. Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2783239913
Brugmansia roşie a făcut un boboc. Sper să fie roşie, altfel o vopsesc cherry
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 10, 2011 11:59 pm

SI E .................ROZ
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 11, 2011 9:24 am

Tinkerbell a scris:
SI E .................ROZ
... şi, ţi l-am dat ţie, că eu mai 2 exemplare mari. clown

Attila, îmi eşti dator, în continuare, cu o brugmansie roşie ... dacă ai aşa ceva şi nu cumva suferi de daltonism Laughing
Sus In jos
Attila

Attila

Numarul mesajelor : 115
Localizare : Satu Mare
Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi
Stare de spirit : veselie totala
Data de inscriere : 01/05/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMar Aug 16, 2011 10:58 am

Drgaga Pene las ca uit eu pana maine Very Happy
Sus In jos
Attila

Attila

Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 4:48 pm

Am cateva plante de vanzare de Solanum BetaceumTamarillo adica rosii Braziliene .
Nu sunt plante cu probleme dar rosii vor face cam la varsta de un an eu am avut cativa ani si am putut tine fara probleme si a si rodit foarte frumos creste cam 2 metri numai iarna nu prea ai place caldura mai mare de 15 grade ,daca ai puteti face pe plac va va bucura cu multe fructe spre anul la craciun sau poate si mai repede Very Happy
Pretul ar fii 20 ron bucata plus taxa postala si va merge cu posta romana cu ramburs .
Sa aveti o zii cat mai placuta

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 4:49 pm

Buna Ziua Tuturorii
Anul acesta parca eram mai harnic si am facut cateva replici la Brugmansii si acum m-am trezit ca am cam multe asa ca daca cineva este interesat de ele aici se si poate vedea si daca permite buzunarul atunci se poate si goli Very Happy
Sunt 4 sau 5 variante dar o dau la angro sa scap mai repede de ele Very Happy Deci unul din fiecare 5 la 90 ron.
Au cam un an nu au crescut mai mari ca sint an ghiveci mici chiar din aceasta cauza ca altfel este si mai complicat expedierea .
Acum deja asa am facut sa nu le ancurc culoriile ca data trecuta sau inburdat si a iesit o cacealma mare .
Dezi sunt albe galbene roz rosii si portocalii.
Deci daca este cineva interesat sa ma caute poate si la telefon sau mail .
Sa aveti o zi cat mai faina .

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 18, 2011 4:08 pm

Maaaamă. ce roşii brazilience o să am şi eu !!! Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2302975194
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 18, 2011 8:36 pm

Am cumparat si eu doua brugmasii de la sieberz una rosie si una mov se poate vedea in albumul clematitei .Si ce credeti una a inflorit roz iar cea lalta nici nu moare nici nu traieste iar culoarea nu stiu daca o vad vreodata.Dar sa nu va spun si pretul ca lesinati. Chiar astazi am primit pliantul cu preturile au niste preturi de te da pe spate. Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 1953107120 Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 1929889961
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 04, 2011 2:10 pm

Buna ziua
scuze doar acum am observat ca ati sris
Pai de ce va mirati la banii aceea ei asa trimit cam asa era si pe la mine
Numai ca eu ce am le am cumparat din germania acum ani de zile si ce am pus la prins deja parca anfloresc mai repede decat prima cumparata.
De exemplu varianta portocalie doar dupa multi ani a anflorit si si de multiplicat este foarte greu.
Eu am oferit la vanzare seturi de cate 5 variante dar nimeni nu era interesat desi astea acum nu le am ancurcat si sunt sigure ca vor iesi ce am scris pe ele si la un pret normal
cateva dintre ele
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 04, 2011 4:22 pm

buna attila
eu am o feriga corn de cerb si pene mi-a aratat ca ai si tu si o tii in gradina
as dori daca vrei sa-mi spui si mie cum o ingrijesti adac e ceva deosebit, a mea am scos-o afara , o feresc cat pot de soare dar am fost plecati intr-o zi si i-a ciolorat ceva frunze oare or sa-i dea altele sau ramane cheala? :o
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 05, 2011 9:34 am

Deci, domnu' Atti, până la urmă, ai şi brumansie roşie!!! Twisted Evil Sigur nu e ofilită Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 1992828207 ... că, aşa se face brugmansia mea roz când se ofileşte Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 05, 2011 11:55 am

Dar doamna Pene se poate asa ceva .
Eu ti am dat rosie dar rosia are mai multe nuante de exemplu la mine dupa ani buni sa facut rosia asta cum se vede prin poza mai rosie numai daca le dai cu ruj :rendeer: sau sprei nici nu stiu cineva a dat ceva adresa candva acol9o oare nu este mai rosie???
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 07, 2011 10:11 am

Pe lângă cele 4 ciumafăi pe care le posed, sper să am cânva şi una roşie .... fără ruj! Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2422189467
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 29, 2011 10:53 am

Deciiii, mai draga Attila, ce spuneai??? .... ca nu s prinde??
Ia, baga-ti felinarele acilea Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 1992828207
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
... si, zi-mi cum se cheama hibiscusul cu pricina. Wink
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 29, 2011 12:20 pm

applause
Am avut si eu unul la fel de cand am fost la Attila, dar m-a parasit.
In schimb am astea de la Attila

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 29, 2011 6:15 pm

Am si eu! Primul meu contact cu Attila a fost pe tema bambusului italian, ca asa-i zice el la trestia asta Very Happy Io nu-l contrazic, doamne-feri pirat , da' tot trestie imi vine sa-i zic Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842
A mea ... pardon, al meu Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842 e mai prapadit, ca tocmai l-am mutat asta primavara. Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 1982394566
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 29, 2011 6:33 pm

eu i-as fi zis stuf tongue
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 30, 2011 9:00 am

Merge si Stuf, Georgiana, ca e mai popular in zona noastra Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeDum Oct 02, 2011 5:14 pm

te rog Attila spune-mi si mie cum ingrijesti feriga corn de cerb
Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeDum Oct 02, 2011 9:03 pm

Vezi Myo ce face cu mine fata asta tot vrea sa ma scoata din sarite bounce
gabriela60
Pai cam nimic special doar o tin asa pe una am pus pe un butuc de lemne gaurit acolo se simte cel mai bine .
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeLun Oct 03, 2011 7:31 am

eu am asezat-o pe un butuc sub vita de vie ca s-o feresc cat de cat de soare dar a colorat-o putin pe 2 frunze
dar intrebarea este daca-i pui ceva ingrasemant si daca ii moare 1 - 2 frunze ii mai credc la loc?

Sus In jos
Attila

Attila

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeLun Oct 03, 2011 4:36 pm

Pai gabriela60
Eu altfel am anteles a mea traieste pe o buturuga am sa fac o poza maine angrasamant normal ca si la alte plante nu la soare direct doar iarna daca se poate .
Cand le cad frunzele nui nici o problema le va creste anapoi
Numai foarte greu face pui !!!
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 7:54 am

am vazut mi-a aratat Pene o poza cu o feriga la tine si arata foarte sanatoasa lucru ce nu prea pot spune de a mea adica intr-o parte are o frunza cam uscata si cred c-o sa o tai ca n-are rost s-o las asa iar in partea cealalta are frunzele cu niste pete roscate la baza produse de soare dar in afara de petele alea frunza este sanatoasa ba chiar are o tinuta foarte mandra
la pui marturisesc ca nici nu m-am gandit eu as vrea sa nu moara asta ca-mi place tare mult de ea
asa si o ud in tavita e bine?
iarna presupun ca o tii in casa
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:05 am

Bai, Atti, da mai putin din fund Laughing (la elefantul tau ma refer Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842 ) si mai mult din gura, ca... slava Domnului, ce-i la gura ta in real Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 2945718842 . Spune tot cum faci cu "cornuta" ta, sa nu-ti mai traga Gabriela vorbele cu clestele din gura Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 1992828207
Eu, de exemplu, nu inteleg cum o uzi sau o ingrasi, ca n-am vazut nicio tavita la ea. Shocked ... e spanzurata pe un pom si ... atat! affraid

... si, nu mi-ai zis nimic de hibi de la tine care a inflorit la mine No
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 11:27 am

gabriela60 a scris:
are o frunza cam uscata si cred c-o sa o tai ca n-are rost s-o las asa iar in partea cealalta are frunzele cu niste pete roscate la baza produse de soare
Petele alea sunt ca pistruii la oameni Very Happy
La Ati nici eu n-am vazut vreo tavita sub feriga, cred ca o uda cu furtunul (odata cu celelalte plante) si apa se scurge pe pamant. Poate pasarile sa o mai ingrase vara geek
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Palmieri la Satu-Mare   Palmieri la Satu-Mare - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Palmieri la Satu-Mare
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Donez cactus mare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: