Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina Karlei

In jos 
+29
ghana
laurabv
doina
ella06
geodezia
popescugp
duduta190578
sicamin
anasstasia
georgy
Marga
gabriela60
Dorina Danila
Carina
doinabacau
mihaela
Doini
GetaV
Mihai
bubu
Myosotis
georgiana
Vernil
Rux
penelopa
costieanuconstantin
stefana
Tinkerbell
Karla
33 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43  Urmatorul
AutorMesaj
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

Gradina Karlei - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 12:04 pm

Exact asta am de gand sa incerc, sa amestec putin pietris intr-un coltisor. Si asa ma lamuresc daca-i solul de vina sau caldura.
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 12:11 pm

E aceeasi, Doina, campanula poscharskyana (portenschlagiana sunt la fel dar tijele florale mai scurte).
Probabil radacinile nu rezista la ger in ghiveci...

Geodezia, o sa deschidem o rubrica la "comenzi comune" cand site-ul o sa fie pus la zi cu produsele sezonului urmator, no problem.
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 12:16 pm

sa ma trageti de mineca l-am vazut din primavara vroiam purple tiger da daca nu gasesc imi place mult si purple splach asta
multam Karla ca ne dai posibilitatea sa avem asa frumseti in gradina
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 12:30 pm

Pentru nimic, Geodezia.
Ca veni vorba, vrea cineva irisi de la Cayeux? Ca se pot comanda...
Stiu ca tu voiai, Geodezia...

pun linkul:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

sau daca nu:

sau:

Eu i-am incercat pe toti... Daca sunt amatori, alegeti un site si facem comanda...
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 12:35 pm

ma uit ma uit in we asta multam ca m-ai tinut minte .
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 12:35 pm

ma uit ma uit in we asta multam ca m-ai tinut minte .
Sus In jos
ella06

ella06

Numarul mesajelor : 481
Localizare : dej jud cluj
Joburi/Distractii : distractii
Data de inscriere : 23/06/2013

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 4:31 pm

Multumim foarte mult Karla bounce bounce Gradina Karlei - Pagina 36 1059784619 
Sus In jos
ella06

ella06

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 7:00 pm

Am mai adus o prietena bounce bounce bounce Gradina Karlei - Pagina 36 1059784619 Gradina Karlei - Pagina 36 1059784619  in clubul nostru Very Happy Gradina Karlei - Pagina 36 2302975194 Gradina Karlei - Pagina 36 1239631719 si doreste si ea cativa trandafiri cand faci comanda :)
Sus In jos
ella06

ella06

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 7:27 pm

Daca nu te necajim prea mult nu poti sa ne mai trimiti cateva site uri cu trandafiri Embarassed Gradina Karlei - Pagina 36 1059784619
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 8:27 pm

Nicio problema, Ella.
Site-urile cu trandafiri le gasesti la "comenzi comune" sau la rubrica "trandafiri" (In subiectele de "noutati" exista linkuri catre mai toate site-urile creatorilor cunoscuti, timp sa ai sa le vizitezi pe toate).

In asteptarea comenzii, cineva trebuie sa se ocupe de organizarea receptiei, conform regulilor forumului, expuse aici:

Cum voi sunteti noi pe forum, va explic pe scurt: una dintre voi trebuie sa se ocupe de calculul sumelor ce revine fiecareia, strangerea banilor si distribuirea trandafirilor prin colet postal, ceea ce nu e usor, dat fiind ca membrii forumului sunt raspanditi peste tot prin tara...
Nu e simplu pentru ca exista mai multe cheltuieli care trebuie cumulate: transportul comenzii de la producator la mine, transportul de la mine inspre Romania (in medie e de 30 de euro),  transportul de la persoana care se ocupa de distribuire la fiecare membru care a comandat.

Comanda in sine e nimica toata. Poate intre timp va hotarâti cine se va ocupa de intendenta, cine gereaza comanda in Romania, caci asta e partea cea mai grea: putini sunt cei care au curajul sa si-o asume...
Sus In jos
ella06

ella06

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 9:42 pm

Am inteles .Atunci sa vedem care mai doreste si putem sa ne hotaram cine sa se ocupe Very Happy Very Happy 
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 9:49 pm

Foarte bine, Ella, nicio problema din partea mea.

Cateva poze...
"New Imagine" (Dorieux):

"Paco Rabanne" (Adam) culoare splendida, mandarina:

"Florence Arthaud" (Adam), imposibil de redat culoarea reala, un amestec fosforescent de rosu si abricot care vireaza spre roz pe masura ce floarea se deschide... pacat ca floarea are putine petale pe gustul meu, insa il pastrez pentru culoare.

"Bicentenaire de Guillot" si campanulele care nu stiu cat o sa mai tina cu ploile astea...

Sus In jos
ella06

ella06

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 10:13 pm

M as muta in gradinuta ta foarte frumosi trandafiri mai ales cel Paco Rabanne:D 
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 10:30 pm

Saracii reusesc sa infloreasca pe frigul de la tine...

Oare cum o tremua Doini la nunta ?
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeVin Iun 28, 2013 10:35 pm

Merci, Ella.

N-au incotro, Alina, ca sunt destul in intarziere... si inca, sunt primii, ca unii inca au bobocii stransi. An tembel ca asta inca n-am avut Very Happy

Am uitat: cred ca o sa fie dezamagita rau Doini, cand o sa vada cum se imbraca occidentalii la nunti (vai de capul lor) O sa regrete ca nu si-a luat puloverele cu ea Very Happy
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeSam Iun 29, 2013 9:46 pm

bubu a scris:

Oare cum o tremua Doini la nunta ?

Am tremurat ca varga.., dar au fost inspirati sa puna un cort pe terasa pentru ca a plouat toata seara..Oricum nu am fost in stare sa ma misc de frig, cu toate ca am fost inspirata sa ma imbrac intr-o salopeta iar mult timp nu mi-am dat jos pardesiul...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeSam Iun 29, 2013 10:13 pm

Karla a scris:

Am uitat: cred ca o sa fie dezamagita rau Doini, cand o sa vada cum se imbraca occidentalii la nunti (vai de capul lor) O sa regrete ca nu si-a luat puloverele cu ea Very Happy

Ai mare dreptate Karla! sunt dezamagita de lipsa lor de eleganta si bun gust! este prima nunta la care particip in Olanda dar nu ma asteptam sa vad "toalete" din anii '90...Am cautat sa nu ma simt ridicol printre ei si sa ma imbrac prea elegant. Si, cu tot dress codul lor de auriu si bleu eu m-am imbracat cu o salopeta neagra (de frica frigului) Si, cum spuneam si mai sus, nu mi-am dat pardesiul jos prea mult..
Nu sunt dezamagita doar de cum se imbraca ci, si de modul cum fac ei nuntile. Casatoria este oficializata doar civil... Sunt atei convinsi.. Iar petrecerea in sine seamana cel mult cu o petrecere de zi de nastere de la noi. E cu ora fixa (20.30-00.00) cu bautura (bere si vin) si cu un ospatar care se plimba printre invitati cu un platou cu snakuri ...
Am scris deja prea mult despre un eveniment care nu merita comentat...
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeDum Iun 30, 2013 10:25 am

Karla ai o gradina de vis ! Felicitari applause applause applause 

Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeDum Iun 30, 2013 10:34 am

Merci, Laura, ma bucur ca-ti place Very Happy

Saraca de tine, Doini, imi inchipui... o sa te obisnuiesti cu unele aspecte, cu altele niciodata. Eu una am ajuns sa apreciez laicitatea din societate, de exemplu...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeDum Iun 30, 2013 2:19 pm

Asa e Karla.., cu timpul ma voi adapta unora si mai putin altora...
Dar, nu cred ca ma voi adapta lipsei unei ceremoni crestine la o nunta, inmormantare.., sau lipsa botezului noilor nascuti..
In Paris, printre locurile cele mai vizitate sunt catedralele cu renume mondial..., aici, acestea au devenit cluburi de noapte..., in Franta daca ai nevoie sa mergi intr-o biserica o gasesti.., aici nu mai exista..

Dar, sa nu uit ca sunt intr-o gradina de vis.., una cu flori minunate si descrisa cu dragoste si talent..!
Iti doresc o duminica frumoasa!
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeDum Iun 30, 2013 4:03 pm

La cat ai muncit pentru gradina asta, Karla, e firesc sa fii, oarecum, nemultumita.Wink 
Eu ma tot chinui sa ma conving ca trebuie sa ma multumesc si cu mai putin in viata asta, ca oricum nu cred intr-o alta viata What a Face 
Si dac-o fi, tot nu renunt la ideea ca, ce e de facut, trebuie facut in viata asta, conform proverbului "nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard" monkey 
Si totusi, cand ma uit la copaceii mei mici si-mi fac calculul cam cati ani voi avea cand vor fi mari, ma apuca disperarea affraid 
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeDum Iun 30, 2013 10:03 pm

Rabdare, dragelor, totul cu rabdare! Eu zic ca e reusita gradina ta, Karla. La fel zic si de a Penelopei, acum 2 ani nu arata asa bine ca acum. Dar asa e omul, tinde spre perfectiune, vrea din ce in ce mai mult.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeLun Iul 01, 2013 9:08 am

Karla a scris:
Nu bujorii, Tinkerbell, Penelopa vorbea de campanulele muralis... Bujorii nu infloresc decat o singura data, eu n-am auzit de remontanti.
ScuzeKarla ,din ce am citit eu din replicile tale asa am inteles si ma bucuram ca ar exista si bujori remontanti
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeLun Iul 01, 2013 9:45 am

Pai cred ca ar trebui sa se apuce astia sa ii faca remontati ca noi stam cu ochii pe ei sa cumparam bounce bounce 
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitimeLun Iul 01, 2013 11:36 am

Asa zic si eu, ar trebui sa ne mai scadem nivelul de exigente, ar fi mai simplu Very Happy...

Doini, catedralele exista aici, bineinteles, dar ele sunt goale. Sunt pline de turisti, nu de crediinciosi. Nu le-au transformat in cluburi de noapte pentru ca francezii tin la patrimoniu mai mult decat la orice altceva... taie fara mila de la bugetele de aparare sau de la agricultura de exemplu, insa nu de la cultura...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina Karlei
Sus 
Pagina 36 din 43Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina Karlei
» GRADINA DE POVESTE
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: