| Gradina Karlei | |
|
+29ghana laurabv doina ella06 geodezia popescugp duduta190578 sicamin anasstasia georgy Marga gabriela60 Dorina Danila Carina doinabacau mihaela Doini GetaV Mihai bubu Myosotis georgiana Vernil Rux penelopa costieanuconstantin stefana Tinkerbell Karla 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Iun 04, 2013 2:32 pm | |
| cele argintii io le stiu de la Brasov,mergeau in stancarii | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 1:51 pm | |
| Imi place cum arata allium cu caldaruse, interesanta combinatie, e de retinut.
Iar de pansele nu mai zic nimic, toate imi plac, dar alea roz cel mai tare. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 2:59 pm | |
| Merg intr-adevar in stâncarii, Tinkerbell. Uitasem helianthemele, ca tot mi-a inflorit mie tufa, si ea are tot frunzisul argintiu si tot conditiile alea le cere.
@Bubu: e o combinatie care merge doar la soare, ca allium-ului nu-i place umbra... caldaruselor, da. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 3:13 pm | |
| Karla, te rog sa faci cat mai multe fotografii cu florile gradinei tale albastre, ca la iarna iar intra fetele in depresie. Imaginile cu flori le ajuta sa-si revina [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 7:25 pm | |
| Nu-i problema, Vernil, pozez tot ce misca Iarna deprim si eu... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 9:35 pm | |
| Pun aici macul oriental pentru Penelopa, ca nu-i albastru... Culoarea din poza nu e taman cea reala, batea soarele si aparatul e pozat ce-a putut. In realitate culoarea e mai inchisa si mai turbata, intre pruna si vin. Macul se cheama "Patty's Plum". [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 9:39 pm | |
| Frumos, si eu il am pe lista de preferinte. Mor daca nu te-ntreb, in poza a doua, ce sunt florile inchise la culoare, aproape negre ? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 05, 2013 11:26 pm | |
| Pai, sunt ancolii... caldaruse... nu mai stiu cum le cheama "Black Barlow" cred. Am pus deja poze cu ele pe paginile dinainte. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 8:58 am | |
| E frumos macul, Karla! Oricum, imi plac toti macii, chiar daca florile lor sunt efemere!!!! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 9:07 am | |
| Pai, asta oriental nu e chiar asa de efemer, florile lui dureaza. Insa dupa ce trece inflorirea, planta se usuca incetul cu incetul si dispare pâna la anul urmator cand se trezeste din nou si devine mai mare. Trebuie sa plantezi ceva in locul ei sa nu-ti ramana locul liber, vreo anuala, ceva.
O sa pun si o poza facuta de dimineata, cand nu bate soarele, sa vezi culoarea reala.
| |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 9:51 am | |
| Ba nu pot sa nu pun poza, ca a iesit inca si mai decolorata. Pun altele... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 10:17 am | |
| Dumnezeule ce e chestia aia rosie de mi-a luat ochii ? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 10:25 am | |
| E helianthema de care ii ziceam Penelopei. E tot o planta cu frunzisul argintiu, de caldura si uscaciune. Exista in multe culori: alba, galbena, roz, ba si bicolora. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 11:24 am | |
| Mersi Karla de raspuns, nu ma prinsesem ce-i acolo.
Mama cat se face helianthema, am si eu cateva, dar sunt mici si nu le-am lasat atata loc. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 12:41 pm | |
| seminte seminte nu face sa ne trimiti si noua ? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 12:54 pm | |
| Ba cred ca da... N-am cautat niciodata ca sunt rasaduri pe toate drumurile. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 1:18 pm | |
| na eu am legitimatie de milog ... si pe unde sa vad eu pici prin gorj asa ceva am si eu galbena cu maro anu asta nu mai stiu daca iese .. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 2:15 pm | |
| Nu-i problema, Geodezia, ca daca nu gasesc seminte, pun un rasad la toamna... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 4:01 pm | |
| Superba gradina! Sa stii ca daca ajung cu sotul la Paris, in toamna (asa am programat, sper sa reusim) te caut sa vad pe viu gradina ta. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 06, 2013 4:19 pm | |
| Cum sa nu, Vernil, cu mare placere... sa ma anunti cand vii | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| |
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 07, 2013 9:22 am | |
| Pai, daca e oficial... Ieri mi s-au deschis doi irisi... "Coup de soleil" (asta inseamna "insolatie"), o splendoare de culoare si parfum. Cred ca e cel mai puternic oranj din lumea irisilor, poza e palida... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Mer du Sud", un albastru obisnuit, chiar daca matasos ca textura, dar nimic special... eu voiam unul bleumarin 100%, inchis; bobocii promiteau, insa la deschidere, dezamagire... mai am unul care trebuie sa se deschida, poate cu el am nimerit-o mai bine. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si primul trandafir care se deschide, in sfarsit...Pacific Dream... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 07, 2013 9:29 am | |
| misto portocaliu ala si movului asta .. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 07, 2013 9:33 am | |
| Irisul portocaliu e mortal! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Karlei | |