| Gradina Karlei | |
|
+29ghana laurabv doina ella06 geodezia popescugp duduta190578 sicamin anasstasia georgy Marga gabriela60 Dorina Danila Carina doinabacau mihaela Doini GetaV Mihai bubu Myosotis georgiana Vernil Rux penelopa costieanuconstantin stefana Tinkerbell Karla 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 1:51 pm | |
| Cativa grimpanti care-si dau drumul... Unul care-mi infloreste in sfarsit dupa trei ani de asteptare... am si uitat cum il cheama pe autorul lui. " Haendel", dupa compozitorul de muzica baroque: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 1:59 pm | |
| Cat de mare are floarea Floribunda galbena de care ziceam eu,cred ca ii apartine lui Dorieaux,parca asa retinusem Bujorii mei n-au nevoie de tutori,daca nu ploua in ei,de la ploaie insa se pleaca florile care si asa sunt foarte mari si grele | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:04 pm | |
| De care floare intrebi, Tinkerbell? (daca intarzii cu raspunsul, nu te mira, am probleme de conexiune, cred ca urmeaza o furtuna)... Bridge of Sighs are floarea de dimensiunea celei de maces.. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:06 pm | |
| "Parc national de la Vannoise", sinonim "Rosanna" de la Kordes, foarte util pentru a face tranzitia de la rosu la roz: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:10 pm | |
| De HAENDEL! Stai linistita si la mine merge uneori mai greu Am in ghivece o groaza de trandafiri si cum a tot plouat as vrea sai pun la locul lor definitiv,altvel pana in toamna nu o sa mai am loc pe carari si nici in ghivecele lor nu le merge fantastic Tu ce zici? Hocus-Pocus si inca unul vreau sa-i plantez la semiumbra,in plin soare florile lor de un grena inchis si catifelat n-ar rezista Mai am unul alb-verzui cu margine roz care iar nu rezista in soare ca i se pateaza florile si de la roua | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:12 pm | |
| "Petit bonheur" (Adam), flori foarte mici, adorabile... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Alti trandafiri, in forma de tufa: Mystérieuse si New Imagine, ambii Dorieux: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]New Imagine, foarte parfumat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Laurent Cabrol" ( seria Generosa de la Guillot) floare imensa si o multime de petale: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:13 pm | |
| Haendel are floarea de dimensiune medie, nici mare nici mica.... obisnuita... insa ce am tras cu el pâna a inflorit, nu-ti spun... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:21 pm | |
| Cativa polyantha: "Marie Curie" (Meilland) in roz-abricot (il am in tija): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Milrose" (Delbard) o adevarata explozie de flori roz (numele e o prescurate de la o mie de roze)... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:54 pm | |
| M-a terminat New Imagine,il trec la pofte; in combinatie cu misteriosul e nemaipomenit
| |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 2:56 pm | |
| Sunt cumva liane? Am in plan niste arcade(porti) de trandafiri la intrarile in diverse gradinite | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 3:43 pm | |
| Nu sunt liane, sunt tufe inalte, Tinkerbell... Lianele inca nu mi-au inflorit, insa o sa pun poze cand o sa fie in floare... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 6:23 pm | |
| Cat de inalte? In poze par spre 1,8-2m sau n-am reusit sa-mi iau reperele de inaltime Imi doresc violeturi si grenauri inalte Bourbonii sper sa se faca giganti,acu sunt niste tufisoare pana la piciorul broastei | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 7:36 pm | |
| Nu, sunt cam intr-un metru... New imagine e o idee mai mica, cam 90 cm... | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 9:33 pm | |
| Toti imi plac, dar parca cel mai mult "Misteriosul" . | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 10:16 pm | |
| Mersi! Astept ce alte minuni ne mai arati
| |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 08, 2012 11:25 pm | |
| Tink de unde ai cumparat hocus pocus? eu l-am gasit pe piata l-am plantat a intrat ciinele lui vecinul si mi-la rupt.Saptamina trecuta fac comanda de trei trandafiri si mii trimite o doamna ca mai nou toata lumea face comert cu flori mii trimite intr-o cutie fara sa fie impachetati fara nimic toti sau rupt dar hocus pocus a fost facut trente.Si tot ea ofensata ca numai la mine sa rupt sa-i trimit inapoi daca nu-mi comvine ce sa mai trimit drumul bani unde ajungeam si ce sa vada ca i-am pus poza sa vada .I-am zis nu a vazut cum se trimit florile impachetate dar nu sa sinchisit.Am ramas cu paguba de 100 de lei. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 09, 2012 8:00 am | |
| Karla, ce zici, New Imagine nu seamana putin cu necunoscutul meu? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 09, 2012 8:32 am | |
| Pene la toamna intru la furat de trandafiri din gradina ta .Am pus ochi pe trei Nozomi ,mozart si necunoscutul .Sa-i pazesti bine . | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 09, 2012 10:43 am | |
| Ba seamana foarte bine, Penelopa...
Marga, numai ghinioane ai cu trandafirii, ceva se intampla... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 09, 2012 4:37 pm | |
| Marga i-am luat de la niste tipe care aduc furaciuni de trandafiri celebri Tot de la ele am luat niste Delbarzi,Meilland ,Poulsseni,Kordes Ele zic ca-i aduc din Italia Cel mai scump trandafir luat de la ele a fost 50 de roni,dar nu expediaza prin posta Daca vrei Hocus-Pocus le intreb Eu am luat 2 ,dar numai unul e,celalat trebuie sa-mi aduc aminte numele Bineinteles ca ii comercializeaza sub nume fanteziste Daca sunt ok,la toamna iti dau butas(totul e sa reusesc sa-i si plantez in gradina ca in ghivece nu le merge deloc bine mai ales cu ploile astea
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Lun Iun 25, 2012 10:31 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 09, 2012 4:39 pm | |
| Marga ,apropo de Mozart ,vezi ca exista si un White Mozart | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Iun 11, 2012 2:27 pm | |
| Da, Marga, am sa-i pazesc! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 14, 2012 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 14, 2012 11:23 pm | |
| Abia acum ai tu bujorii infloriti Aimei s-au dus de mult. Trebuie sa-i scurtez ca atarna pe trotuar, dar n-am timp. Cel roz-corai e deosebit. Parca-i din hartie gofrata. Am tot vrut sa-ntreb - cand si cate panselute ai plantat in stratul ala ca tare se vad frumos. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Karlei | |
| |
|
| |
| Gradina Karlei | |
|