| Gradina Karlei | |
|
+29ghana laurabv doina ella06 geodezia popescugp duduta190578 sicamin anasstasia georgy Marga gabriela60 Dorina Danila Carina doinabacau mihaela Doini GetaV Mihai bubu Myosotis georgiana Vernil Rux penelopa costieanuconstantin stefana Tinkerbell Karla 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Oct 03, 2013 4:20 pm | |
| | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Oct 03, 2013 4:26 pm | |
| Ce frumos! Bine ca macar tu ai trandafiri in floare, ai mei sunt sub zapada si chiar daca se va incalzi de saptamana viitoare nu cred ca se va mai deschide vreun boboc dupa gerul din zilele astea Michelle Morgan m-a dat pe spate cu ce culoare piersicie are ... cred ca nu am niciun trandafir in culoarea asta | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Oct 03, 2013 7:38 pm | |
| Merci. Bocuse e un trandafir tare schimbator, infloreste cand oranj, cand roz... Michèle Morgan e alb, doar mijlocul e colorat in saumon. Mie imi place forma florii, o sfera aproape perfecta... Elfe e un trandafir unic, eu nu mai stiu unul care sa-i semene...
| |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Oct 03, 2013 7:42 pm | |
| si Ines Sastre, mare infloricios chiar la vremea asta... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Oct 03, 2013 8:15 pm | |
| Ce harnic e, al meu de la inceputul lui august e in pauza, dar e plantat in primavara. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Oct 03, 2013 9:38 pm | |
| Ei da, al meu e in al doilea an in pamant... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Oct 04, 2013 2:07 pm | |
| Ines S. si Dee Dee B. ii au la famouseroses, la noi. I-am pus pe lista pentru la anul. Pana atunci, mai organizez cat de cat curtea (sper). | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Oct 04, 2013 2:09 pm | |
| Da, Myo, eu de famousroses i-am luat. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Oct 05, 2013 1:02 am | |
| De-abia astept sa-ti vad trandafirii. Sper sa nu-i distruga vremea asta capricioasaa. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Oct 05, 2013 11:58 am | |
| Myo o sa fii dezamagita, am doar cateva flori razlete. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Oct 07, 2013 12:18 am | |
| La mine trandafirii au fost mai rezistent inca au flori si boboci dewstul de multi ,dar celelalte floricele mai plapande din gradina s-au dus;a rezistat f.bine asterul si astazi albinele il vizitau. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Noi 06, 2013 7:53 pm | |
| Toc, toc, toc [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Karla, cum e toamna in gradina ta? Ce amenajari noi mai faci pentru urmatorul sezon? Bucura-ne si pe noi cu noutatile luate | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Dec 12, 2013 3:28 pm | |
| Karla, esti bine?! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Dec 12, 2013 7:30 pm | |
| Hello Doini,
Bolnava de gripa, prima pe iarna asta... e un frig de crapa pietrele si e tot ce-mi lipsea acuma, pe ultima suta de metri inainte de concediu.
Merci pentru interes... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Dec 12, 2013 7:38 pm | |
| Cu drag Karla Si aici e un ger de-mi ingheata scafarlia cu tot cu caciula. Cand stateam in tara si erau si -23 C nu purtam caciula, dar aici, am ajuns sa nu ies din casa fara ea.. Oare imbatranesc Sau poate doar umezeala asta, care simt ca ma patrunde pana in maduva oaselor e devina... Imi pare rau sa aflu ca ai gripa. Cateva zile, indiverent ce medicamente vei lua, tot te va necaji. Macar sa nu faci febra Sanatate multa! Unde pleci in concediu ? | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Dec 13, 2013 12:02 am | |
| Sanatete Karla | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Dec 13, 2013 11:26 am | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Dec 30, 2013 5:03 pm | |
| Sper sa te faci bine Karla cat mai curand Am o groaza de curiozitati legate de trandafiri si speram sa mi le lamuresti,da e timp si la anul LA MULTI ANI !daca nu ne mai vedem | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Ian 30, 2014 10:31 am | |
| Merci, la fel si voua.
La ora asta e un dezastru in gradina mea, e suprasaturata in apa, de cred ca mi-au putrezit toti bulbii. daca raman cu ceva la primavara e minune. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Ian 30, 2014 2:24 pm | |
| Bine ai revenit draga Karla! Imi pare sincer, foarte rau de ce spui.. Sper sa gasesti rezolvari cat mai folositoare. Aici, e la fel, dar sunt masinari care ajuta cel putin zonele cu gazon. (Sunt niste role formate ca acele fiarele de la furci). Tot pentru gazon sau ma rog pt micile gradini, se gasesc in magazine niste incaltari care au in talpa niste cuie. De asemenea sunt introduse in pamant, chiar langa trunchiurile pomilor niste tuburi (ca cele de instalatii) ca sa ajute la evaporarea apei. Poate poti face ceva, ca ar fi pacat sa pierzi tot ce ai muncit pana acum! Succes si incredere! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Ian 31, 2014 12:20 am | |
| La multi ani pe 2014, Karla ! Bine ai revenit printre noi ! Nu cred ca mor plantele. Poate sa iasa mai ciufulite in primavara. Ai avut noroc ca ai putut pleca din tara, cu vijeliile astea. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Ian 31, 2014 1:26 pm | |
| Merci de bunvenit si de incurajari, fetelor. Azi parca am mai mult curaj, a dat soarele si se ridica ceata, poate se mai usuca si la mine... desi cand vad frunzele la trandafiri imi vine sa mor | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Feb 06, 2014 1:55 pm | |
| Nu stiu daca ti-am mai zis pe undeva Karla "Bine ai revenit" printre noi , stiu doar ca am incercat de cateva ori sa scriu asta pe forum, dar nu mai stiu daca am finalizat intentia (si nu din vina mea )... oricum, iti zic aici, in gradina ta minunata, chiar daca acum e una ... lacustra "Bine te-ai intors acasa"!!!! Nu dispera, ai sa vezi ca din primavara se rezolva totul! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Feb 07, 2014 11:00 am | |
| Merci , Penelopa! Am avut cateva zile cu vant de 120 km/h (in fiecare iarna avem asta in perioada marilor maree) care mi-au mai uscat gradina, de ma gandesc sa incep sa lucrez... nu prea am curaj... e ciudata rau atmosfera in gradina, ghioceii au iesit, cateva narcise au inflorit (cele care infloresc devreme in buchete), un boboc de trandafir ramas de peste iarna s-a deschis de la caldura, insa zambilele abia acum rasar... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Karlei | |
| |
|
| |
| Gradina Karlei | |
|