Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina Karlei

In jos 
+29
ghana
laurabv
doina
ella06
geodezia
popescugp
duduta190578
sicamin
anasstasia
georgy
Marga
gabriela60
Dorina Danila
Carina
doinabacau
mihaela
Doini
GetaV
Mihai
bubu
Myosotis
georgiana
Vernil
Rux
penelopa
costieanuconstantin
stefana
Tinkerbell
Karla
33 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43  Urmatorul
AutorMesaj
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

Gradina Karlei - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 11:55 am

Si la mine e la fel. Dar ce te faci cand trebuie sa mai faci multe altele care te impiedica sa lucrezi in gradina ?
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeSam Iun 30, 2012 9:33 pm

Frumoasa gradina Karla imi plac toti trandafirii dar Quatre saisons este preferatul meu mi sa pus pata pe astia acoperitori de sol .
Sus In jos
Mihai

Mihai

Numarul mesajelor : 95
Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche
Stare de spirit : Confuza
Data de inscriere : 04/05/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 5:52 pm

Karla,ai o gradina pe care o admir de cate ori intru pe aici............
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 7:14 pm

@bubu: la mine sunt cativa guilloti si cativa lensi Very Happy daca apuc sa-mi termin constructiile. In orice caz, nu-mi scapa Chantal Thomas si Waterloo.

@Myosotis: ca ploaia, de exemplu... aveti soare si caldura, fratilor? La mine e un frig si o vreme de câine...

Merci, Marga, merci Mihai... Very Happy
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 9:59 pm

Acu ca tu ai pe lista guilloti nu ma mira Very Happy . La Pene eram curioasa, ca am vazut ca si ea incepe sa se uite la ei. Si apropo de soare, noi avem cam prea mult. Nu mai bine vii pe aici la soare, asa intr-o mica vacanta ?
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 10:53 pm

Eh, as vrea eu, insa inainte trebuie sa scap de santier..; si la cum merg treburile (ca melcul), nu stiu cand o sa am sansa asta...
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeDum Iul 01, 2012 11:45 pm

La noi e prea cald, dupa gustul meu. Ne zapacim de tot cu temperaturile astea de 30 spre 40 grd. Florile trandafirilor se ard de la soare foarte repede.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 9:41 am

Karla nu e cumva Dorothy Whalton?
La mine trandafirii de la umbra rezista cateva zile ,cei de la soare se ard imediat
O sa se termine si terasa aia
Oricum ai o gradina plina de culori si asta ar trebui sa te insenineze
hm....eu fac voluntariat la gradinita mea de blanori canini si felini,dupa mine e suficient
In materie de santier,la mine e de aproape 10 ani santier in curte si sunt deja obisnuita
Saptamana asta iar am oameni in curte,am de facut niste bolti si suporti de trandafiri(o sa fie trandafirii fericiti)
Elfe iar s-a inaltat si are nevoie de "poarta"
Iarna vasele cu hortensii le adapostesti sau toamna le pui in pamant,la loc definitiv?
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 11:19 am

Uf, si cand ma gandesc ca eu ieri am stat la aer in gradina cu patura pe mine...

Nu, Tinkerbell, nu le adapostesc, le las tot in vasele acelea, eventual daca se anunta geruri puternice le invelesc in plastic cu bule. Inca nu mi-a murit niciuna, insa n-am avut niciodata -20°C...
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 2:36 pm

Pe mine nu mă ajută grădinăritul împotriva depresiei... poate, dacă aş avea bani suficienţi să plătesc un grădinar care să mă ajute zilnic Twisted Evil aş îndrăzni să mă lupt cu starea asta proastă
Singură la grădinărit pe 2000 mp nu fac faţă!!!
Între timp, s-a aciuat o căţeluşă în grădina din spate (evident, îi dau şi ei mâncare What a Face ) care s-a obişnuit să doarmă pe câmp, printre ierburi înalte. Ca atare, când doarme în grădina mea, nu poate decât printre plantele mele!!! Drept pentru care, mi-a tăvălit o parte din cârciumărese, din plantele aromatice şi, mai grav, mi-a rupt câteva gladiole şi lavanda pe trunchi. Lavanda am ridicat-o şi-am sprijinit-o de un băţ, sper să nu fie ruptă de tot!!!
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 5:58 pm

Nu-mi mai zi, Penelopa, ca nici eu nu mai fac fata... ce bine mi-ar prinde un ajutor.

Saracul animal, nu l-a educat nimeni, e al nimanui... pe mine o mâtza alintata din vecini imi chinuie plantele, ba imi sare pe fereastra bucatariei si-mi ataca cosul de gunoi. Cum o prind cum o caftesc...
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 7:28 pm

Aha!
La mine au fost si -28,si n-ar rezista la ghivece
Pisicile nu-s stricatoare
Cel putin ale mele nu-s,mai tuflesc care un crin pisoi in joaca lor,dar sunt prea draguti sa-i ciuful
Potaile fac mai degraba probleme si din cauza lor am pus garduri,mai ales teckelul ca are garda joasa
Karla cred ca tu si pisica sunteti in razboi,decat s-o bati mai bine ai imblanzi-o
Inteleg imediat unde si ce nu au voie

Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 8:47 am

Si pe mine ma enerveza pisicile... mai ales, cand urla disperate in timpul imperecherii si cand isi baga nasul peste tot monkey Eu cred ca pot fi educate numai prin ... cafteala Gradina Karlei - Pagina 22 2945718842
Sus In jos
Carina

Carina

Numarul mesajelor : 428
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit
Stare de spirit : astept primavara
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 9:34 am

Eu o singura data am incercat sa dresez o pisica si a fost esec total, e drept ca si eu stau tare prost cu rabdarea dar nici ea nu facea nici cel mai mic efort sa invete sa faca la litiera. Avea in schimb o preferinta speciala sa faca pipi pe mocheta si caca sub pat iar eu inebuneam cand simteam mirosuri din astea, ma isterizam complet affraid In cele trei saptamani cat a stat la noi ajunsesem asa de stresata ca nu mai reuseam sa fac nimic altceva, toata ziua eram cu ochii pe biata matza, sa vad pe unde o apuca nevoile si pe ce perdele se mai urca (avea si placerea asta Very Happy ), nici noapta nu puteam dormi de grija ei.
Ne-am stresat reciproc asa de tare incat pana la urma cea mai desteapta (adica pisica) a cedat, a sarit de la balcon (stateam la bloc la etajul unu pe atunci) si dusa a fost
De atunci nici nu-mi mai trebuie animale, mi se par frumoase pisicile, imi place sa le mangai, dar nu la mine in casa
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 11:53 am

Pisica mea era cam de 10-15 cm cand am adus-o acasa, si nu mergea bine si a sters-o sa faca la baie
Se prinsese ea ca birmanezul care era mai mare acolo face;a fost prima ei victorie in casa
dupa aia a devenit printesa casei si a fost o mare bucurie pt noi
Dupa atatia ani mie imi lipsesc daca n-am una in preajma
Noaptea parca nu dorm bine daca nu-mi toarce una in ceafa sau la burta
Umblu si prin gradina cu cate un pisoi pe umart,in buzunar sau daca ma asez instant devin "suport de pisica"
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 12:06 pm

Si eu zic ca pisicile sunt greu de dresat. Sunt animale foarte independente, fac numai ce vor ele. E adevarat ca invata foarte repede sa-si faca nevoile la litiera. Eu am pisici de cand aveam 15-16 ani si nu am reusit sa fac pe vreuna sa ma asculte.

Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeMar Iul 03, 2012 10:33 pm

Inseamna ca ale mele sunt niste supercreaturi
Stiu sa faca unde trebe sau sa se ceara afara
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:03 pm

Am profitat de o raza de soare sa fac cateva poze intr-un colt al gradinii. La mine e o vreme urâta, e frig pentru iulie (20-23 grade) si innorat mai tot timpul. Ploua atat de des, ca n-am nevoie nici macar sa ud...

Violette (Turbat) lânga o salvie perena (nu e prea violet pantru ca e la umbra...)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cateva echinaceea ma incanta ( e primul an in care am plantat echinaceea, o sa mai recidivez ca le merge destul de bine in calcarul de la mine):

Daca cineva stie sa-mi spuna cum se cheama planta albastra:

Trandafirul e " Sourire de Périgueux", un Panozzo pentru Tantau:

"Ladurée", de la Guillot:

Si o scena cu flori verzi, daca Lovely Green (Meilland) va binevoi sa se deschida intr-o zi:

Ultima editare efectuata de catre Karla in Sam Iul 21, 2012 10:07 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:05 pm

Sint foarte frumoase Klara dar nu vrei sa-ti trimitem de la noi putina caldura ?
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:08 pm

Mai intrebi, Marga? Abia o singura zi am profitat si eu de gradina pe anul asta... o dupa-amiaza cu soare. E epoca glaciara, habar n-am ce se intampla...
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:09 pm

Noi mai putin si ne topim.
Sus In jos
sicamin

sicamin

Numarul mesajelor : 389
Localizare : timisoara
Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit
Stare de spirit : destul de buna
Data de inscriere : 01/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:11 pm

Karla ,te vaiti ca la tine e racoare si ploua ,dar noi ne vaitam de caldura pana la 40 grade affraid
Foarte frumoase flori ai ,asa ca trebuie sa te bucuri.La mine de caldura si trandafirii sant blegiti desi de ei am grija sa fie udati. Pomponela a facut deja a doua tura de flori chiar daca sant un pic mai mici buchetele.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:13 pm

Sica esti bine?
Sus In jos
sicamin

sicamin

Numarul mesajelor : 389
Localizare : timisoara
Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit
Stare de spirit : destul de buna
Data de inscriere : 01/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:15 pm

Daca ma plimb prin gradini ,ma simt mult mai bine Gradina Karlei - Pagina 22 1059784619
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 10:16 pm

Ma bucur Sica. Gradina Karlei - Pagina 22 2422189467 Gradina Karlei - Pagina 22 1059784619
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina Karlei   Gradina Karlei - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina Karlei
Sus 
Pagina 22 din 43Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina Karlei
» GRADINA DE POVESTE
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: