| Gradina Karlei | |
|
+29ghana laurabv doina ella06 geodezia popescugp duduta190578 sicamin anasstasia georgy Marga gabriela60 Dorina Danila Carina doinabacau mihaela Doini GetaV Mihai bubu Myosotis georgiana Vernil Rux penelopa costieanuconstantin stefana Tinkerbell Karla 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 30, 2012 11:55 am | |
| Si la mine e la fel. Dar ce te faci cand trebuie sa mai faci multe altele care te impiedica sa lucrezi in gradina ? | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Sam Iun 30, 2012 9:33 pm | |
| Frumoasa gradina Karla imi plac toti trandafirii dar Quatre saisons este preferatul meu mi sa pus pata pe astia acoperitori de sol . | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Dum Iul 01, 2012 5:52 pm | |
| Karla,ai o gradina pe care o admir de cate ori intru pe aici............
| |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Dum Iul 01, 2012 7:14 pm | |
| @bubu: la mine sunt cativa guilloti si cativa lensi daca apuc sa-mi termin constructiile. In orice caz, nu-mi scapa Chantal Thomas si Waterloo. @Myosotis: ca ploaia, de exemplu... aveti soare si caldura, fratilor? La mine e un frig si o vreme de câine... Merci, Marga, merci Mihai... | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Dum Iul 01, 2012 9:59 pm | |
| Acu ca tu ai pe lista guilloti nu ma mira . La Pene eram curioasa, ca am vazut ca si ea incepe sa se uite la ei. Si apropo de soare, noi avem cam prea mult. Nu mai bine vii pe aici la soare, asa intr-o mica vacanta ? | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Dum Iul 01, 2012 10:53 pm | |
| Eh, as vrea eu, insa inainte trebuie sa scap de santier..; si la cum merg treburile (ca melcul), nu stiu cand o sa am sansa asta... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Dum Iul 01, 2012 11:45 pm | |
| La noi e prea cald, dupa gustul meu. Ne zapacim de tot cu temperaturile astea de 30 spre 40 grd. Florile trandafirilor se ard de la soare foarte repede. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Iul 02, 2012 9:41 am | |
| Karla nu e cumva Dorothy Whalton? La mine trandafirii de la umbra rezista cateva zile ,cei de la soare se ard imediat O sa se termine si terasa aia Oricum ai o gradina plina de culori si asta ar trebui sa te insenineze hm....eu fac voluntariat la gradinita mea de blanori canini si felini,dupa mine e suficient In materie de santier,la mine e de aproape 10 ani santier in curte si sunt deja obisnuita Saptamana asta iar am oameni in curte,am de facut niste bolti si suporti de trandafiri(o sa fie trandafirii fericiti) Elfe iar s-a inaltat si are nevoie de "poarta" Iarna vasele cu hortensii le adapostesti sau toamna le pui in pamant,la loc definitiv? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Iul 02, 2012 11:19 am | |
| Uf, si cand ma gandesc ca eu ieri am stat la aer in gradina cu patura pe mine...
Nu, Tinkerbell, nu le adapostesc, le las tot in vasele acelea, eventual daca se anunta geruri puternice le invelesc in plastic cu bule. Inca nu mi-a murit niciuna, insa n-am avut niciodata -20°C... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Iul 02, 2012 2:36 pm | |
| Pe mine nu mă ajută grădinăritul împotriva depresiei... poate, dacă aş avea bani suficienţi să plătesc un grădinar care să mă ajute zilnic aş îndrăzni să mă lupt cu starea asta proastă Singură la grădinărit pe 2000 mp nu fac faţă!!! Între timp, s-a aciuat o căţeluşă în grădina din spate (evident, îi dau şi ei mâncare ) care s-a obişnuit să doarmă pe câmp, printre ierburi înalte. Ca atare, când doarme în grădina mea, nu poate decât printre plantele mele!!! Drept pentru care, mi-a tăvălit o parte din cârciumărese, din plantele aromatice şi, mai grav, mi-a rupt câteva gladiole şi lavanda pe trunchi. Lavanda am ridicat-o şi-am sprijinit-o de un băţ, sper să nu fie ruptă de tot!!! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Iul 02, 2012 5:58 pm | |
| Nu-mi mai zi, Penelopa, ca nici eu nu mai fac fata... ce bine mi-ar prinde un ajutor.
Saracul animal, nu l-a educat nimeni, e al nimanui... pe mine o mâtza alintata din vecini imi chinuie plantele, ba imi sare pe fereastra bucatariei si-mi ataca cosul de gunoi. Cum o prind cum o caftesc... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Iul 02, 2012 7:28 pm | |
| Aha! La mine au fost si -28,si n-ar rezista la ghivece Pisicile nu-s stricatoare Cel putin ale mele nu-s,mai tuflesc care un crin pisoi in joaca lor,dar sunt prea draguti sa-i ciuful Potaile fac mai degraba probleme si din cauza lor am pus garduri,mai ales teckelul ca are garda joasa Karla cred ca tu si pisica sunteti in razboi,decat s-o bati mai bine ai imblanzi-o Inteleg imediat unde si ce nu au voie
| |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Iul 03, 2012 8:47 am | |
| Si pe mine ma enerveza pisicile... mai ales, cand urla disperate in timpul imperecherii si cand isi baga nasul peste tot Eu cred ca pot fi educate numai prin ... cafteala | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Iul 03, 2012 9:34 am | |
| Eu o singura data am incercat sa dresez o pisica si a fost esec total, e drept ca si eu stau tare prost cu rabdarea dar nici ea nu facea nici cel mai mic efort sa invete sa faca la litiera. Avea in schimb o preferinta speciala sa faca pipi pe mocheta si caca sub pat iar eu inebuneam cand simteam mirosuri din astea, ma isterizam complet In cele trei saptamani cat a stat la noi ajunsesem asa de stresata ca nu mai reuseam sa fac nimic altceva, toata ziua eram cu ochii pe biata matza, sa vad pe unde o apuca nevoile si pe ce perdele se mai urca (avea si placerea asta ), nici noapta nu puteam dormi de grija ei. Ne-am stresat reciproc asa de tare incat pana la urma cea mai desteapta (adica pisica) a cedat, a sarit de la balcon (stateam la bloc la etajul unu pe atunci) si dusa a fost De atunci nici nu-mi mai trebuie animale, mi se par frumoase pisicile, imi place sa le mangai, dar nu la mine in casa | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Iul 03, 2012 11:53 am | |
| Pisica mea era cam de 10-15 cm cand am adus-o acasa, si nu mergea bine si a sters-o sa faca la baie Se prinsese ea ca birmanezul care era mai mare acolo face;a fost prima ei victorie in casa dupa aia a devenit printesa casei si a fost o mare bucurie pt noi Dupa atatia ani mie imi lipsesc daca n-am una in preajma Noaptea parca nu dorm bine daca nu-mi toarce una in ceafa sau la burta Umblu si prin gradina cu cate un pisoi pe umart,in buzunar sau daca ma asez instant devin "suport de pisica" | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Iul 03, 2012 12:06 pm | |
| Si eu zic ca pisicile sunt greu de dresat. Sunt animale foarte independente, fac numai ce vor ele. E adevarat ca invata foarte repede sa-si faca nevoile la litiera. Eu am pisici de cand aveam 15-16 ani si nu am reusit sa fac pe vreuna sa ma asculte.
| |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Iul 03, 2012 10:33 pm | |
| Inseamna ca ale mele sunt niste supercreaturi Stiu sa faca unde trebe sau sa se ceara afara
| |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:03 pm | |
| Am profitat de o raza de soare sa fac cateva poze intr-un colt al gradinii. La mine e o vreme urâta, e frig pentru iulie (20-23 grade) si innorat mai tot timpul. Ploua atat de des, ca n-am nevoie nici macar sa ud... Violette (Turbat) lânga o salvie perena (nu e prea violet pantru ca e la umbra...) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cateva echinaceea ma incanta ( e primul an in care am plantat echinaceea, o sa mai recidivez ca le merge destul de bine in calcarul de la mine): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca cineva stie sa-mi spuna cum se cheama planta albastra: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trandafirul e " Sourire de Périgueux", un Panozzo pentru Tantau: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Ladurée", de la Guillot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si o scena cu flori verzi, daca Lovely Green (Meilland) va binevoi sa se deschida intr-o zi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Karla in Sam Iul 21, 2012 10:07 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:05 pm | |
| Sint foarte frumoase Klara dar nu vrei sa-ti trimitem de la noi putina caldura ? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:08 pm | |
| Mai intrebi, Marga? Abia o singura zi am profitat si eu de gradina pe anul asta... o dupa-amiaza cu soare. E epoca glaciara, habar n-am ce se intampla... | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:09 pm | |
| Noi mai putin si ne topim. | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:11 pm | |
| Karla ,te vaiti ca la tine e racoare si ploua ,dar noi ne vaitam de caldura pana la 40 grade Foarte frumoase flori ai ,asa ca trebuie sa te bucuri.La mine de caldura si trandafirii sant blegiti desi de ei am grija sa fie udati. Pomponela a facut deja a doua tura de flori chiar daca sant un pic mai mici buchetele. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:13 pm | |
| | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iul 20, 2012 10:15 pm | |
| Daca ma plimb prin gradini ,ma simt mult mai bine | |
|
| |
Marga
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Karlei | |
| |
|
| |
| Gradina Karlei | |
|