| la Bubu | |
|
+31ghana laurabv Paulyna popescugp Marga georgy duduta190578 anasstasia gabriela60 marirogo Carina elena410 doinabacau geodezia codruta Doini mihaela Mirela ani Attila costieanuconstantin Vernil Rux Tinkerbell sicamin georgiana Karla Myosotis stefana penelopa bubu 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Dum Iun 10, 2012 9:17 pm | |
| E parfumat, dar nu chiar asa parfumat cum sunt altii. Am trandafiri mai parfumati, de exemplu bourbonii. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Lun Iun 11, 2012 2:42 pm | |
| Superbisimi, ca intotdeauna, dar in mod special Lugdunum. Alina, e o mica florarie in piata Minis, e ascunsa dar f. bine aprovizionata. Au numai clematite cu floare dubla, toate culorile, destul de mari, pline de flori, iar pretul mi se pare accesibil, 70 ron. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Lun Iun 11, 2012 2:47 pm | |
| Vernil nu stiu care-i piata Minis. Ai retinut ce clematite aveau ? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Lun Iun 11, 2012 2:54 pm | |
| Am intrebat de unde sunt clematitele, mi-au zis ca din Polonia Si au cumparat numai din cele cu floare dubla. Piata Minis e cea de langa liceul Al.I Cuza, de langa DanaT. Initial, magazinul se vroia a fi pentru menaj, vase, portelanuri, dar a mers mai bine afacerea cu flori. Mai ales primavara-vara. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mar Iun 12, 2012 9:14 pm | |
| Trandafirii care au inceput sambata azi sunt pe trecute. In ordine Madame Delbard, Lugdunum, Versigny si Parfum d'Orleans ( asta e foarte harnic, nu i se trece o floare si deschide alta). [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]A inflorit din nou Mamie Blue ( parca e mai frumos ca Lugdunum) si se pregateste Sandra Renaissance [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mar Iun 12, 2012 9:17 pm | |
| O plantuta foarte simpatica Veronica spicata, luata anul trecut de la Levi. Era sa o smulg in primavara, am zis ca-i buruiana, ma felicit ca m-am oprit la timp . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 13, 2012 9:11 am | |
| E interesantă, Veronica, având în vedere că e albastră Eu am o Liatra spicata de la Levi, dar anul acesta va face un singur spic Liatris spicata, tu!!! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 13, 2012 9:32 am | |
| Frumoasa Veronica aia,am si eu una da-i mai micuta acu | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 13, 2012 11:01 am | |
| Pene am si Liatris Spicata si vorba ta, face un singur spic. Levi mai are un tip de veronica, ma bate gandul sa o incerc si pe asta. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 13, 2012 11:26 am | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 13, 2012 11:26 am | |
| eu n-am primit din ianuarie o oferta de pret la o comanda de vreo 3-4mil | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 13, 2012 12:35 pm | |
| Ei, tocmai asta e problema. De plantele comandate in primavara n-am fost prea multumita, acum tot stau si ma gandesc daca sa mai dau o comanda. Are cateva care-mi fac cu ochiul. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Vin Iun 15, 2012 10:03 am | |
| Iti fac cu ochiul si dupa aia te enervezi ca ori nu le primesti ori primesti niste pricajituri Eu m-am lecuit si mi-am facut rost de ce-mi doream din alta parte si la preturi mult mai atractive Fiecare cum crede Cam ce ti-ai dori? Poate vad si-ti spun furnizori(imi zici in pm) | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mar Iun 19, 2012 10:38 pm | |
| Intr-o pauza de stropit am facut cateva poze. Jardibelle ( eu am varianta de trandafir miniatur, nu grimpantul). [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Claude Brasseur, primele doua poze e o floare deschisa de duminica, in a treia poze e o floare de azi. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Hommage a Soupert et Notting de care vorbeam mai demult a mai deschis o floare, mai mica dar mai intens colorata. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 20, 2012 8:56 am | |
| Da' stiu ca ai adunat ceva trandafiri in gradinuta aia "mica" a ta. Ai mei sunt pierduti printre "tufele" de iarba pe care n-am apucat sa o tund. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 20, 2012 10:09 am | |
| Da Myo, am adunat ceva si mai am loc . La trandafiri ca la trandafiri, dar la perene zau ca tot plantez si nu se vede. Cand e vorba de umplut cu flori si de munca, nu mai e mica deloc, daca tot muncesc si nu se umple . Am si eu o intrebare, sa nu radeti, dar chiar nu stiu. Anul asta e primul in care am pus salvie perena si campanule inalte. Peste tot am citit ca pt a prelungi inflorirea trebuie indepartate florile trecute. Ma apuc si smulg floare cu floare ( la salvie trebuie munca, nu gluma) sau numai tai tijele florale ? | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 20, 2012 10:12 am | |
| Eu tai tijele cam la 15 cm de sol. La campanule nu am incercat inca, e primul an cand am, dar la salvie si delphinium functioneaza sigur | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 20, 2012 12:03 pm | |
| Mersi Carina ( iti multumesc si pt pontul cu dianadia ). La delphinium stiam, o sa aplic si la salvie. Mi se parea criminal sa ma apuc sa smulg florile ofilite, dar asa am gasit scris, indepartati florile trecute, nu indepartati tijele. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 20, 2012 1:09 pm | |
| Si eu tot cu taiatul ziceam Campanulele alea sunt bianuale,deci ar fi bine sa lasi niste seminte sa se imprastie ai incercat sa iernezi niste iarba de antalia in gradina? eu am tot cumparat la ghiveci dar n-am avut noroc ma chinui cu ea toata iarna si moare fix in primavara Diseara ma duc sa iau niste butasi de la un hotel din apropiere | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 20, 2012 1:11 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Lun Iun 25, 2012 11:32 am | |
| Uite, Bubu, daca nu ti-am aratat nemtisorii albastri de pe movila: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Lun Iun 25, 2012 12:35 pm | |
| Sunt foarte frumosi. Cam cat de inalti se fac ? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: la Bubu Lun Iun 25, 2012 1:56 pm | |
| Ajung pana la 70 - 80 cm. Am sa-ti strang seminte. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Mier Iun 27, 2012 11:29 am | |
| Heidi Klum, dar e mai inchis la culoare ca in poza si miroase... Momentan e mic, l-am pus langa un phlox care nu creste prea inalt, dar tot nu l-a ajuns din urma. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Florajet care la prima inflorire n-a reusit sa deschida din cauza ploilor. La fel foarte parfumat. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Vin Iul 06, 2012 10:48 am | |
| Ca tot vorbeam mai sus de campanule inalte. Am intrebat-o pe tipa de la care le-am luat si ea mi-a zis sa nu tai tija imediat, ca si dupa ce se ofilesc florile pe tije mai apar boboci, mai putini, dar mai apar. Am jumulit doar florile uscate si acum vad ca au cativa boboci noi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: la Bubu | |
| |
|
| |
| la Bubu | |
|