| la Bubu | |
|
+31ghana laurabv Paulyna popescugp Marga georgy duduta190578 anasstasia gabriela60 marirogo Carina elena410 doinabacau geodezia codruta Doini mihaela Mirela ani Attila costieanuconstantin Vernil Rux Tinkerbell sicamin georgiana Karla Myosotis stefana penelopa bubu 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 6:59 pm | |
| La Snagov ,zice mama ca in curand ii trebuie pluta Cele 5 pisici care stau in casa trebuiesc mereu spalate pe labe si uscate ca o sterg afara (de fapt 4 ca veteranul sta sus pe canapea si nu prea are veleitati sa iasa afara; e si foarte batran,are 14 ani inpliniti) Cainii stau cumintei in cotetul lor Singura care nu se astampara e potaia aia de canicha Acu s-a hotarat ,troneaza pe masina maica-mii la adapost si maica-mea turbeaza | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 7:04 pm | |
| la noi de plouat nu pot sa ma plang, dar e friiiig, am dat drumul la centrala ca am venit verde de frig la ploiesti, in schimb, ploua...ploaie rece, ca de toamna azi e expozitie de flori la ploiesti, ieri am dat o fuga, dar azi nu m-am mai riscat, la ce vreme e, se plangeau comerciantii ca nu vine poporul | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 7:05 pm | |
| La herastrau e intre 12-15 mai expozitie Dar cum au fost din ce in ce mai proaste si mai scumpe..........nu stiu cine o sa se duca | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 7:11 pm | |
| De dimineata cand am dat fetele afara m-am spart de ras, au iesit in viteaza, au coborat scara, frana, ca ploua, au facut pisu langa treapte si gata la loc in pat, ude .... Pe pisica n-am verificat-o ca ea e cu mama, dar nici ea nu prea iese pe ploaie. Bela, care e babuta, face 12 ani la vara, a dormit toata ziua. Puka a mai stat si pe afara dar ea e puiuta, face 2 ani. Dar vremea e oribila, eu nu inteleg unde e incalzirea globala, ar trebui sa scoatem limba de caldura, nu sa tremuram. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 7:28 pm | |
| Sa ma vezi pe mine ce hibernez ca o mata Stau in pat sub plapuma si nu prea am chef sa cobor sa fac pe gazda Le-am zis ca ma duc sa lucru Am o stare de somnolenta........... Maine plec la Snagov | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:08 pm | |
| M-am gandit, m-am razgandit, am clocit vorba lui myo, si as zice ca am gasit o varianta cu urcatorii mei. Pe gard Coral Down (roz), Swan Lake (alb-crem), Madame Isaac P (roz inchis), Red eden (grena-purpuriu) si Zephirine (roz-ciclam). Langa Variegata bourbonul de care zicea Karla si in coltul unde vroiam rosu, nu pun nimic, intai mut florile de acolo. Westerland se muta, kormunul rosu ajunge la tara. Ce parere aveti ? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:11 pm | |
| Ca pana la toamna mai faci vreo 200 de permutari | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:15 pm | |
| Promit ca daca ma hotarasc nu mai schimb nimic . Daca ii zic lu mama ca mut westerland, ma omoara. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:18 pm | |
| HM..........si n-are dreptate? | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:23 pm | |
| Are, ca ea baga lastarii care ies pe partea cealalta. Dar ii pun in loc madama si red eden, parfumati si frumosi, poate ma iarta. Si il pun tot in curte, nu-l exilez. Merge combinatia ? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:37 pm | |
| Cred ca da Tu nu stii ca mamele sunt facute sa ne aduca cu picerele pe pamant? | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 8:53 pm | |
| Poate la altii . Mama mea e mai zuza ca mine, ma rog a fost, ca acu e si bolnava si baba. Dar sigur e cea mai zuza mama din ce am vazut eu. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:00 pm | |
| In teorie, eu zic ca merge combinatia, Bubu oricum, mai ai timp pâna la toamna, cine stie ce mai descoperi... In lungul unei alei merg si trandafiri pe tija D am cumparat si eu vreo 4 anul trecut, sa vad ce-mi iese... | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:06 pm | |
| Merci Karla. Oricum tu esti autorul moral, ca eu nu gaseam singura toti trandafirii astia mortali . Parca ziceai ca la vara vii in tara. Unde anume, daca nu te superi ? Ca poate ne si intalnim. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:12 pm | |
| Las ca mai venim cu idei crete | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:38 pm | |
| PAi, pentru nimic, bubu.. Eu sunt din brasov, dar de obicei fac un tur prin toata tara, inclusiv in Bucuresti. Vin in august, nu stiu exact in care decada, depindem de jobul lui Max (sotul meu)... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:39 pm | |
| Opa Si io-s la origine brasoveanca | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:43 pm | |
| Pai, tu nu stii, Tinkerbell, ca marile spiritele se intalnesc? (glumesc, bineinteles...) | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:46 pm | |
| ardelenii cica mereu se intalnesc sa se vada ca intre rude...........ca-s rude pana la veri de gradu 4-5 | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:52 pm | |
| Ei da, da' eu fac intotdeauna drumuri ca sa-mi vad cei doi frati (fiecare are cate o fetita, mi-s dragi ca ochii din cap). Si apoi, calatorim pur si simplu sa vedem ce s-a mai schimbat prin tara... Va las pentru seara asta, ieri am plecat in graba si am uitat sa zic seara buna... Sunt frânta, am carat asta-seara singura 8 saci de paiaj pentru masivele mele, ma duc la odihna... odihna buna tuturora... | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 9:58 pm | |
| Pai,noapte buna Karla si te asteptam in august . | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 10:18 pm | |
| O asteptam in august in tara,maine o asteptam pe forum Ma duc si eu sa-mi odihnesc batranele oscioare Daca sta maine ploaia poate ajung sa "infiez" niste rodo si ce se mai gaseste | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: la Bubu Joi Mai 05, 2011 10:23 pm | |
| Asa e, maine o asteptam pe forum. Cel mai rau ma deranjeaza ca planuiam sa plantez niste clematite in fata lui Westerland si acu trebuie sa le gasesc alte locuri ca sa-l pot scoate la toamna. si eu va zic noapte bune, pe maine. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: la Bubu Vin Mai 06, 2011 10:09 am | |
| Buna dimineata Pai, Bubu, planteaza-le in spatele lui Westerland, daca poti sa scurmi oricum, ele au nevoie de umbra la picioare si de soare doar in crestet... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: la Bubu Vin Mai 06, 2011 12:06 pm | |
| Karla, cred ca nu are destul loc sa puna clematitele si sa nu le deranjeze cand scoate W | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: la Bubu | |
| |
|
| |
| la Bubu | |
|