| 2015 - vreme trece, vreme vine | |
|
+19Attila stefana mirela1995 Raluca G. antonia2 Paulyna simonaelena popescugp doinabacau ella06 Dana Caras Karla Cora-Maria geodezia penelopa leonor duduta190578 laurabv Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 21, 2015 9:40 am | |
| Buna dimineata!Un hibi comun,ca fitosii nu vor la mine! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 21, 2015 7:26 pm | |
| Adica Nozomi a rezistat la ierni crâncene si a murit in iarna asta blanda? Doaaaamne fereste, ce figuri pot face plantele astea ... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 21, 2015 8:03 pm | |
| A parut blanda, dar nu stiu ce s-a intamplat, caci si la mine multi trandafiri a trebuit sa-i tai de jos. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 22, 2015 8:18 am | |
| Duduta frumos si la mine au inceput sa infloreasca cei simpli cei fitosi sper saraci sa isi revina ca iarna asta a fost tare naspa aseara am reusit sa dau afara vasele pina in 20 de kile mai am vreo 40 de 50 si 100 de kile sper sa termin saptamina asta ca saracele plante sunt afectate Pene si la mine toti dar toti au fost taiati de jos dar le-au dat frunzulite de jos daca nu au fost innegriti din prima dupa taiere au innegrit si ceilalti asta este am avut 2 neafectati paul tronson si variegate de bologna barem asta e plin acum de Frunze si boboci creste inima in mine cind il vad | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 22, 2015 8:57 am | |
| Nu cumva apa excesiva din sol o fi de vina? Mi-a spus cineva ca balteste toata Campia Romana... Vreo ploaie acida?
| |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 22, 2015 4:49 pm | |
| E posibil, dar la noi nu prea ajung vestile astea referitoare la natura/clima/mediu/etc. Toate tv-urile ne fac capul tandari numai cu morti, politicieni corupti, mincinosi si shaw-uri de kko. Geo vreau sa stiu neaparat cat de mare e "sala" sau unde le tii si cu ce cari buduroaiele ? Ai motostivuitor ? Cum faci femeie ? 40 de vase de 100 kile | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 22, 2015 5:09 pm | |
| ehe Cind eram mai tinara aveam mai multe si le caram singura pe toate de vreo 5 ani a inceput sotul sa ma ajute sala e de 12 m lungime cu 2 latime plus 2 camera ale fetelor care acum dupa plecarea lor au devenit ale florilor asa arata cam 3/4 din sala dupa colt mai este o sala de 7 m pe 1,2 m si acolo e plin de buruieni sa nu ma intrebi cit dau pe perdele cind le schimb ca imi vine sa ma iau cu miinile de par sunt cam 30 de m de perdele ca nu pot sa pun intinse [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 23, 2015 1:21 pm | |
| aaaa, pai sala o stiam din poze, de-aia am intrebat ca nu intelegeam unde le inghesui ai ocupat si camerele fetelor si inca un hol, asa iti incap | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 23, 2015 2:05 pm | |
| pai da am imprastiate si pe la bucatarie si la baie aseara am scos mormanul de vase de pe sala mai am citeva la bucatarie na vreo 15 vase mariiiiii si mici si la baie sper sa le scot simbata pe astea | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 7:53 am | |
| neata ce-i cu voi ati plecat pe facebook sau ce ati patit in fine la mine a plouat az noapte nu foarte mult dar atit cit a plouat a fost bine pt flori au ridicat moatele in sus degeaba am udat eu ca nu au fost asa vesele ca acum asa ce ma bucur parca au prins viata | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 9:34 am | |
| Neata,innorat si bate vantul,e bine ca s-au inviorat rasadurile pe balcon,ieri si duminica am tot repicat,le-am pus in pahare de plastic.Pana pe 5 mai sper sa mai creasca sa le pun in pamant la tara.Vineri si sambata am sapat trandafirii de dulceata,aveau la balarii si o iarba intelenita de o puneam gazon nu era asa frumoasa,asa ca pe cele doua randuri de trandafiri am tarsit iarba aia nenorocita de am zis ca-mi ies ochii,si carat de pe loc de zicea barbat-meu ca am innebunit...a mai ramas intre randuri dar data viitoare sa o tarsesc daca am timp...acum sunt cam deselata nimeni nu intelege de ce ma chinui si cu trandafirii si cu rasadurile | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 10:23 am | |
| ce imi vine sa rid asa eram si eu dar acum ii inteleg pe cei ca ei bine de tot cit eram sanatoasa eram precum tancul mutam muntii acum sunt precum balega ce folos tot cu o gura am mincat nu isi adduce nimeni aminte ca am avut o rosie de 1 kil nu intereseaza pe nimeni ca rosele mele au luat-o acum de la zero etc etc etc doar eu munceam ca turbata puneam rasaduri si fie ploua cind le puneam si raceam pe urma zaceam o luna fie beam apa rece si tot asa racem o luna asa stau in virfu patului gradina vraiste si nu se mai supara nimeni pe mine acum ma gindi ca am vreo 2 lastari de mur din aia fara tepi rasariti sa ii pun in gradina macar aia cresc si in buruieni ca trandafiri am pus capsuni am pus irisi am pus la toamna asta fac pun murii aia munceam toata vara ca descreierata si venea o mana si se ...in rosiile mele si in munca mea . .am si acum de 2 ani 50 de borcane de bullion plus pasta de ardei cred ca o sa imi ajunga pt inca 3ani asa ca si anul asta pas la gradina am dat cu ierbicid bine sotul a stropit eu m-am dus dupa el ca am vazut ca da cu ierbicid pe vie si am reusit sa imi luxez piciorul sting daca nu ma duceam imi topea si pomii si cspsunile si trandafiri munca mea pe 6 ani o termina d-l sot intr-un sfert de ora | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 3:29 pm | |
| - leonor a scris:
- Neata,innorat si bate vantul,e bine ca s-au inviorat rasadurile pe balcon,ieri si duminica am tot repicat,le-am pus in pahare de plastic.Pana pe 5 mai sper sa mai creasca sa le pun in pamant la tara.Vineri si sambata am sapat trandafirii de dulceata,aveau la balarii si o iarba intelenita de o puneam gazon nu era asa frumoasa,asa ca pe cele doua randuri de trandafiri am tarsit iarba aia nenorocita de am zis ca-mi ies ochii,si carat de pe loc de zicea barbat-meu ca am innebunit...a mai ramas intre randuri dar data viitoare sa o tarsesc daca am timp...acum sunt cam deselata nimeni nu intelege de ce ma chinui si cu trandafirii si cu rasadurile
suntem niste neintelese leonora, iarba poti s-o lasi intainsa pe cararea dintre trandafiri, pe post de mulci. Dai cu sapa numai in jurul trandafirului, faci asa un cerc liber. Poti sa omori buruienile daca le stropesti cu o solutie de otet/sare si putin detergent de vase. Cauta pe net ierbicid bio. Lasa-i sa ramana asa mirati. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 7:19 pm | |
| Fetelor eu va citesc cu drag in fiecare zi,dar nu ma bag ca nu sunt gradinareasa. Dar voi povestiti ca mie imi place si va doresc spor la treaba (si la cat mai putine sale...desalate ). | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 10:30 pm | |
| Multumesc,de as avea ajutor din partea jumatatii mele...dar in schimb reprosuri ca umplu casa cu flori,mai nou ca cine a pomenit rasaduri la bloc,ca vezi doamne ne mananca ramele de la atata pamant,dar nu ma las e placerea mea si sa comenteze cat vrea,in schimb la tara trebuie munca de lamurire cu socrii ... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 10:40 pm | |
| Da de cand umplutul casei cu flori e un defect? Iar de rasaduri la bloc am tot auzit ca doar tocmai asta e ideea,nu poti avea gradina dar ai rasaduri pe balcon ca sa o inlocuiasca cat de cat | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 28, 2015 10:56 pm | |
| Rasadurile le duc la tara ca soacra-mea nici ea n-a auzit si i-am zis ca vreau sa mananc legume puse de mine | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 29, 2015 1:06 am | |
| Maama Doamne, daca ar fi vazut ce aveam eu in apartament acum cativa ani, facea infarct Intr-un an am avut cateva sute de rasaduri. Erau prin toate camerele, bashca florile. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 29, 2015 9:12 am | |
| Nu a iesit pe balcon sa le vada,ca sunt peste 300 fire...puse in ladite i-am zis ca n-au loc in masina | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 29, 2015 9:58 am | |
| Socrii tai nu fac rasad ? Sau pun seminte direct in gradina ? Vecinele mele, pensionare, pun semintele direct in gradina. Acum au deja rosiile de 10cm. Eu ma flendur cu rasaduri si-s in urma lor. Lasa-i ca daca-ti ies tie legumele sa vezi la anul cum te roaga sa mai pui. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 29, 2015 12:08 pm | |
| Nu au facut in viata lor rasad,e mai comod sa cumpere rasad si dupa se vaita ca au ardei amestecat...deja are puse rosii in gradina sunt mari dar lasa ca si ale mele o sa se faca mari.Anul trecut inainte sa sape gradina am gasit rasarite prin ierbotenii rosii cherry mici unele aveau 3 cm inaltime le-am jumulit si le-am pus pe cateva randuri se uitau la mine cum ma chinui sa le pun nu credeau ca se prind si surpriza s-au prins toate,la cules inainte ca pana veneam eu de la oras atentau la ele,soacra,cumnata le denunta mamaia,soacra soacrei | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Vin Mai 01, 2015 9:33 am | |
| Deci ,Leonora,eu am facut rasad de rosii pe balcon la bloc,iar cand le-am repicat le-am pus in paharute,in ladite si le-am dus la tara.Asa ca se poarta! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Vin Mai 01, 2015 3:02 pm | |
| 1 mai muncitoresc trala lala tra la la tralalala am tuns iarba in gradina si sotu cica vrea sa bage motosapa eu am zis ca e bine ca a facut gazon ca nu are cine sa iba grija de plante | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Mai 04, 2015 4:08 pm | |
| Hai, sa innod eu firul Ariadnei, ca de pe 1 mai ... pauza Eu, anul asta, cred ca voi pune cateva rasaduri de legume, ce mai ramane pe la vecini, ca n-am facut nimic cu mana mea si nici de cumparat nu prea am cum in momentul de fata... asta, ca sa nu-mi ramana goala tarlaua In rest, las "permacultura" sa-si gaca treaba | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Mai 05, 2015 2:04 pm | |
| Eu pot sa-ti aduc rasaduri de rosii pitice de ghiveci. Chiquita Pot. Si de leustean . Si menta frumos mirositoare, de Uliesti ( stiu ca ai in zona aromaticelor, dar ca asta nu ai ). Au inceput sa incolteasca in microsera din balcon semintele de lufa pe care le-am adus de la Myo saptamana trecuta. Mai pun o tura la prins daca va intereseaza. Daca vreti seminte, cred ca mai are ea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine | |
| |
|
| |
| 2015 - vreme trece, vreme vine | |
|