| 2015 - vreme trece, vreme vine | |
|
+19Attila stefana mirela1995 Raluca G. antonia2 Paulyna simonaelena popescugp doinabacau ella06 Dana Caras Karla Cora-Maria geodezia penelopa leonor duduta190578 laurabv Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Dum Apr 12, 2015 11:19 am | |
| Hristos a inviat!Sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 13, 2015 8:00 am | |
| Adevarat a inviat ieri frumos azi frumos sa aveti o zi frumoasa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Lun Apr 13, 2015 10:56 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 13, 2015 8:04 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 13, 2015 8:16 am | |
| Fie, ca lumina Invierii, sa ne invie cheful de viata (pentru cine nu-l mai are ) si sa ne reinvie cheful de gradinarit si sporovait!!! Paste fericit! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 13, 2015 8:45 am | |
| Paste fericit tuturor ! Si azi o frumoasa intr-adevar | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 13, 2015 6:09 pm | |
| Paste fericit va doresc si eu! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 14, 2015 8:17 pm | |
| salut vreme frumoasa si azi speram un pic de ploiae asa ca daca nu a venit am udat un pic floricelele incep sa creasca frumos | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 15, 2015 11:41 am | |
| In a 2-a zi de Paste am scos si eu o parte din flori afara. Deocamdata, doar: gardenia, leandrii, brugmansiile, cameliile, bougainvillea, lantanele, lamaiul, rodiul si o parte din muscatel. Sper sa nu mai vina vreme rea sa mi le afecteze ca anul trecut! Pe langa multi trandafiri care au dat ortu' popii iarna asta, am pierdut si frumoasa mea clematita "Avant garde" , iaraba de Pampas, citisus ... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 15, 2015 1:11 pm | |
| Vai, ce pacat, si trandafirii mei au avut crengile negre aproape pana jos. Vreo doi nu stiu daca mai dau ceva. La plantele de interior, nu mai zic, am la ghivece disponibile (de la plantele uscate) de pot sa fac magazin cu ele | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mier Apr 15, 2015 2:47 pm | |
| asa e si la mine cu plantele de interior multe au dar coltul si nici nu mai vreua sa mai am atitea ca nu mai pot avea grija de ele si afara plin dar mereu vine fii-mea si ma amageste ca vine acasa si sa am plante inmultite sa ii fac un parc pleca si fii-mea a mica nu o mai vad decit peste 1 an lung o sa mi se para dar asta este pe afara prin curte mai vreau niste frititilarii galbene rosii si variegate | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 16, 2015 11:56 am | |
| Nu te amagi cu fritilarii, Geo, ca sunt mofturoase rau! La mine au rezistat doar 2 ani, apoi au uitat sa mai rasara Eu am luat o hotarare definitiva si irevocabila : nu mai alerg, ca innecata, dupa plante, lasand doar ceea ce rezista. Pana acum, cum murea una, cum o inlocuiam cu 2 De acum incolo, sa ramana doar florile carora le place in casa si in gradina mea | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 16, 2015 12:24 pm | |
| da stiu mi-au dat coltu vreo 3 dar aia a inflorit al 3-lea an imi place tare mult imi plac caldarusele nu sunt mofturoase se inmultesc si cresc fara mofturi cred ca o sa imi umplu patratele cde pamint cu ele degetelele sunt mofturoase dar caldarusele ba si se si plimba singure rasar peste tot pe unde nu te astepti imi palace tare mult | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 16, 2015 8:22 pm | |
| si eu am pierdut iarna asta mai multe plante ; mi-au murit doi leandri, unul galben si unul habar n-am de care, sper sa nu fie cel visiniu. Nectarinul moare acum si habar nu am din ce motiv, un hocus pocus a dat coltul de vreo doua saptamani..... aproape ca imi vine sa fac si eu ca Pene | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 16, 2015 9:44 pm | |
| Am pierdut si eu trandafiri de gradina,printre care si Hocus pocus.Azi am scos si eu o mare parte afara din flori. | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 16, 2015 9:55 pm | |
| Mai am un singur Hocus Pocus. Cred ca in toamna refac stocul Restul pierderilor le recuperez din comertul local, nu erau chiar asa raritati | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Joi Apr 16, 2015 10:16 pm | |
| Mai multi trandafiri cam asa arata la mine,nu vad sanse sa traiasca! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Vin Apr 17, 2015 10:33 am | |
| Cu siguranta, nu vor mai lastari, Duduta! Eu am cativa asa ca ai tai, din cei care aveau putin verde la baza, au inceput sa dea lastari. Duduta, din ce vad eu in poza ta si din ce-am tot citit pe aici si'n alte parti, trandafirii se planteaza mai adanc, astfel incat punctul de altoire sa fie ingropat cca 5 cm in pamant. Simona, eu ma gandeam sa inlocuiesc trandafirii decedati cu trandafiri vechi, prinsi din lastari sub pet. Trandafirii prinsi astfel sunt mai rezistenti. Toti trandafirii prinsi de mine, desi I-am taiat pana la radacina, au dat acum lastari noi. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Vin Apr 17, 2015 3:31 pm | |
| Duduta daca ai plantat trandafirii cu nodul de altoire deasupra pamantului - asa se vede in poza - vor muri. Trebuie sa plantezi cu altoiul la 3-5cm sub pamant , cum zice Pene. Mai ales ca la tine iarna e mai lunga si mai friguroasa decat la noi, in sud. Ala din poza pare mort. Numai la pomii fructiferi merge plantat altoiul deasupra pamantului. | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Vin Apr 17, 2015 3:38 pm | |
| Ii am de 2 ani,dar sigur aveti dreptate ca mi-au murit vreo 5 deja. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Sam Apr 18, 2015 3:26 pm | |
| Hello tout le monde, De multa vreme n-am mai dat prin Virtual, imi pare bine sa va regasesc.
Am muncit de mi-au sarit capacele primavara asta ( n-am terminat) Am scos toate hortensiile si le-am pus in ghivece, Am plantat arbuste décorativi in loc, Am profitat de ocazie si Am restructurat toate masivele.
Mi-am luat bujori noi (White cap, chocolate soldier) m-am aruncat la hemerocale si o multime de clématite viticela (alea fitoase nu merg la mine). Si eu ca Pénélopa: nu mai plantez nimic din ce stiu ca nu merge, m-am invatat sa cumpar o singura planta si daca merge s-o instalez in anul urmator. Asa am facut cu monardele, aconitul si agastachele, anul asta le-am plantat in masa.
| |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 20, 2015 11:38 am | |
| Wow, ce gradina o sa ai Poate reusesti sa ne arati si noua poze ! Spor la munci ! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 20, 2015 12:51 pm | |
| Ce ma bucut, Karla, ca mai treci pe aici!!!! Chiar simteam lipsa sfaturilor si experientei tale in ale gradinaritului ! Imi pare nespus de rau ca Alina (Bubu) nu mai apare!!!! As fi intrebat-o daca ei I-a rezistat Nozomi, ca al meu a murit | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Lun Apr 20, 2015 2:41 pm | |
| Bun revenit Karla la mine un vint de zboara acoperisul si nu stiu cum rezista florile astea la asa vint si de la mine ca sa zimbiti un pic pe vremea asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 21, 2015 8:15 am | |
| A murit Nozomi? Oh-làààà, ce pacat! Il aveai in ghiveci sau in pamant? Sper sa apara si Alina acuma, cu primavara. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine Mar Apr 21, 2015 9:14 am | |
| - Karla a scris:
- A murit Nozomi? Oh-làààà, ce pacat! Il aveai in ghiveci sau in pamant?
Sper sa apara si Alina acuma, cu primavara. Il aveam in ghiveci mare tinut la adapost sub un acoperis. Pana in iarna asta, care a fost destul de blanda, a fost tot in ghiveci si s-a comportat excellent. Si Marieta (parca, asa se numeste liana aia ) a rezistat numai cu un lastar. M-as bubura daca a rezistat Nozomi la cineva cunoscut sa incerc sa prind din lastari sub pet. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 2015 - vreme trece, vreme vine | |
| |
|
| |
| 2015 - vreme trece, vreme vine | |
|