| universul meu | |
|
+9Rux Cora-Maria Doini Dana Caras bubu stefana DanaA aura laurabv 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Lun Iul 14, 2014 3:33 pm | |
| si duranta repens [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] urmeaza sa infloreasca.. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Lun Iul 14, 2014 3:34 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: universul meu Lun Iul 14, 2014 5:01 pm | |
| Felicitari pentru mentinerea frumusetilor ce le aveti in conditiile atmosferice din zilele noastre. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Iul 14, 2014 9:12 pm | |
| - popescugp a scris:
- Felicitari pentru mentinerea frumusetilor ce le aveti in conditiile atmosferice din zilele noastre.
multumesc domnule Popescu..cu drag le ingrijesc..primesc dus zilnic seara si dimineata...si au butoiul cu ingrasamant totdeauna pregatit!ele trebuie doar sa faca flori!altceva...nu le pun sa faca! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 11:40 am | |
| uite,ca sa nu mai ziceti ca nu ma laud cu ele.. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 11:41 am | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 11:46 am | |
| ce se afla sub fuste.. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 11:53 am | |
| mai fetelor,dar floarea asta o stiati??duranta repens,.. o ador! [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 11:55 am | |
| [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] si inca e pui...i-mi aimaginez cum va arata pe arcada,caci are port arbustiv,creste pana la 2-3 m trebuie dirijata/spalier,iar dupa ce se trec florile se vor forma fructe,niste bace portocalii ce vor infrumuseta planta pana iarna tarziu,cand vor constitui hrana pt.pasarile flamande.. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 12:01 pm | |
| Arata minunat albastrica ta Da vanda eroina m-a dat gata. Sa le pun si eu fustite,sa faca pui | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 1:12 pm | |
| Cora eu le-am pus "fustite"pt ca ele stau afara e adevarat,la umbra ,insa aerul e fierbinte,si le-ar usca radacinile cat ai zice "peste"degeaba le-as fi stropit in jumatate de ora erau uscate.si cum mai am si altceva de facut...nu doar sa ud florile...le-am facut aceasta protectie..pe care o ud bine la fiecare stropire.se mentine un aer mai racoros,umiditate...si lor vad ca le place f mult!!au inceput a sparga in sus pe tija de radacini noi,viguroase,..iar cele vechi sunt pline de muguri de radacini.. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 1:27 pm | |
| Super idee ce sa zic Eu in balcon le pulverizez si nu se duce asa repede umiditatea e adevarat Apropo se raritate....e foarte rara situatia de 3 pui la o vanda! Eu nu am mai auzit asa ceva. Unul,da...doi deja e stire de senzatie, dar 3 ! E de cartea recordurilor | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Iul 27, 2014 3:22 pm | |
| da???eee..asa da atunci!!ma bucur enorm! inseamna ca i-a placut de mine si vrea sa ma impresioneze.. .cert este ca mie mi-a placut de ea..a fost dragoste la prima vedere... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Aug 02, 2014 6:06 pm | |
| plumbago{floarea dragostei}il ador!multumesc BUBU! [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Aug 02, 2014 6:59 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Aug 02, 2014 8:57 pm | |
| mersi Dana!de iubit,clar le iubesc!cu ele incepe si se termina ziua..alaturi de ele mi-am petrecut multe clipe mai grele de-a lungul timpului,intre flori ma gasesti cand sunt stresata sau suparata,si tot intre ele sunt atrunci cand in viata mea e sarbatoare!deci fac parte din viata mea cu norma intreaga!ele simt atentia noastra si ne rasplatesc din plin!cum si orhideele tale nu contenesc sa te bucure cu atatea si atatea flori!clar suntem binecuvantate,noi,toate cele ce iubim si ingrijim florile!! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Aug 03, 2014 12:14 pm | |
| - aura a scris:
- suntem binecuvantate,noi,toate cele ce iubim si ingrijim florile!!
Ce frumos ai zis, si eu cred asta! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Aug 03, 2014 3:06 pm | |
| Si mie mi-a placut asta cu binecuvantarea, desi uneori cred ca ne lipseste o doaga Dar una peste alta, cu doage lipsa sau nu, florile tale Aura, arata absolut minunat Te admir pentru daruinta si dragostea pe care le-o porti! | |
|
| |
aura
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Aug 05, 2014 12:07 am | |
| Nici eu nu primes notificari... Ca bine mai descri Aura! Asa, exact asa patesc si eu cand vad ceva nou, special,, etc... Nu mai exista loc de ratiune.. In acel moment legatura cu pamantul este taiata Uite, desi nici nu am apucat sa ma satur privindu-le pe cele doua Vanda aduse din sera pe 30 Iulie, ca eu stau ca pe jar ca am vazut una printre pozele facute in sera, si turbez ca o vreau si pe ea... hCiar nu stiu cate zile mai rezis... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: universul meu Mar Aug 05, 2014 8:28 am | |
| E valabil si pentru mine, daca va consoleaza cu ceva! (adusul de flori noi, desi loc, nu mai e demult!) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Aug 05, 2014 2:44 pm | |
| ei da!dar pana la urma astea-s vicii nevinovate...chiar suntem niste ingeri pe langa altele!nu cerem lucruri care sa faca gaura in bugetul familiei,de o floare se bucura toti ai casei,si nu numai,e o slabiciune a noastra dar pentru bucuria tuturor!si apoi,dintre toate tentatiile ce ne inconjoara am ales-o pe cea mai la indemana ,mai frumoasa si tinem si cu casa pana la urma!ca nu spargem sume fabuloase...ci acolo na,de o inghetata... trebuie sa traim si noi!!!nu?? de sufletul nostru daca noi nu ne-ngrijim,atunci cine?? si apoi ,cui nu-i convine sa scrie acasa! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Aug 26, 2014 5:57 pm | |
| sa ma mandresc si eu ??? nu cu orhidee ci cu un pomisor muraya. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Aug 26, 2014 6:20 pm | |
| fetelor,va rog,care stiti spuneti-mi parerile voastre despre trandafirii soiurile ;new dawn, harlekin, eden rose, ilse krahn. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: universul meu Mar Aug 26, 2014 6:23 pm | |
| Muraya ta arata suuuuper ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|