| Muscate cu fite | |
|
+14aura doinabacau popescugp simonaelena duduta190578 Mirra Luminita81 penelopa Raluca G. leonor Asriana geodezia laurabv Myosotis 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Mai 14, 2014 11:15 pm | |
| - leonor a scris:
- La mine una cu frunze variegate cam da semne de duca,eu sunt la tara cu tot cu muscate.
Si "neamurile" ce au zis cand te-au vazut cu muscatele dupa tine ? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 9:52 am | |
| Mai, la mine muscatele merg (deocamdata) foarte bine! Toate cele 11 buc. par sanatoase si hotarate sa se dezvolte! | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 10:36 am | |
| Eu am pierdut doua fuchsii Pe cea mai mare si pe cea mai mica dintre ele Restul sunt vioaie | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 12:31 pm | |
| nici la mine fuchsiile nu arata grozav , sunt cam pleostite dar nu moarte, si muscatele am zis una a decedat si la una sa vedem dc ii da vreo frunzulita de pe tulpina, in rest arata bine s-a stricat din nou vremea, la Craiova sunt decat 11 grade azi ca asa poate s-ar dezvolta mai repede
| |
|
| |
Mirra
Numarul mesajelor : 46 Localizare : Cluj Napoca Joburi/Distractii : pe afara Stare de spirit : ok Data de inscriere : 20/02/2014
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 3:27 pm | |
| Ale mele arata foarte bine. Le tin in casa pe pervaz, cred ca le place soarele care bate pe ele toata dupamasa. Din cele 25 care care au supravietuit transportului(una a murit pe drum) mai este una care nu are nici o frunza, dar sper ca daca pana acum nu s-a uscat o sa isi revina. Jumatate din ele au cate 2-4 lastari la baza. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 6:35 pm | |
| Mi-am vazut si eu muscatele,arata bine,sper sa-mi traiasca! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 8:24 pm | |
| - Myosotis a scris:
Si "neamurile" ce au zis cand te-au vazut cu muscatele dupa tine ? Soacra credea ca le-am dus ei la tara,se uitau chioras si la venire si la plecare,in sfarsit sunt acasa cu tot cu muscate | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Mai 15, 2014 10:21 pm | |
| Sa cresca mari repede repede si sa ne bucuram de flori mai in vara.... | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Dum Mai 25, 2014 2:15 pm | |
| na si la mine vesti bune aplicind principiul daca vreti sa traiti bine traiti am lasat in voia soartei muscate ca oricum hibi nu i-am mutat nici pin azi asa ca acum doar aia engelzeasca e cam rapciugita restul dupa tratamente cu atonik si bionat au inceput sa puna pe le adica a dat a 2 a frunza sanatoasa miercuri conform calendarului plantelor trebuie sa mut hibi i-am lasat sa isi revina i-am pus sub streasina si le-am dat tot cu atonik in nas precum si cu apa de ploaie ..cu asta le-am servit la cina si pe muscate na sper sa prind flori anu asta de la zapacitele de muscate dupa nervii facuti de livrarea asta aleo incepe sa ploua se aud muma de bubuituri va pup | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Muscate cu fite Dum Mai 25, 2014 7:14 pm | |
| Pana acum am pierdut o muscata variegata si la alte doua le-am retezat deasupra pamantului pentru ca la jumatatea tulpinii in interior s-au stricat pur si simplu.Le-am observat tarziu sa le fi luat varful. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Muscate cu fite Dum Mai 25, 2014 8:04 pm | |
| Off, sa le mai dai preventiv cu fungicid. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Lun Mai 26, 2014 7:49 am | |
| Da eu le-am stropit cu confidur cind am dat la rose ca din cind in cind mai trag o tura de confidur ca imi e frica de fainare si atunci stropesc si restul plantelor fac un carcalete confisur cu decis cu ce mai am pe acolo si stropesc mai omor ginganii si ciuperci | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Muscate cu fite Lun Mai 26, 2014 8:10 am | |
| Geo, confidor nu e insecticid ? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Lun Mai 26, 2014 8:36 am | |
| na habar nu am dau cu el si pe pomi si pe flori si vad ca merge bine | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Lun Mai 26, 2014 1:20 pm | |
| Mai, Geo, este "Confidor" si este insecticid. Are eficienta la musculita alba.
| |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Lun Mai 26, 2014 3:57 pm | |
| am dat si la hibi si la abutiloni si cred ca ai dreptate ca am dat de vreo 3-4 ori si vad ca nu mai am musculita nici la fucsii | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mar Iun 03, 2014 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mar Iun 03, 2014 4:01 pm | |
| Trebuie sa fie Early times. L-ai mirosit ? Are ceva parfum ? | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mar Iun 03, 2014 6:58 pm | |
| Fetele ce va fac muscatele? la mine 4 s-au dus cu toate incercarile de salvare,cateva au bobocei... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 04, 2014 7:24 am | |
| Na nu stiam ca hibi au miros dar o sa imi bag trompa cind ajung acasa seara nu am timp sa intru pe net gradina plantele am mutat niste nemtisor niste azalee de alea de gradina -am luat seminte la plic .. asa ca seara ciuciu internet la mine muscatele pina si una mica mica amarita care avea doar un ciot de 1 cm vad ca a facut 2 frunzulite cea mai amarita este aia englezeasca da are si aia vreo citeva frunzulite in rest au inceput a doua frunzulita sa le dea deci zic eu ca e de bine vad ca la mine a functionat principiul aruncarii intr-un colt si cine vrea sa traiasca sa traiasca adevarul ca le-am dat in trompa de la inceput cu confidor -cum mi-a zis Pene ca se scrie -ca eu nu m-am uitat pe eticheta -cu atonik si a doua oara cu bionat vad ca s-au indreptat ..sper sa si infloreasca anu asta sa le vad ochisorii nu pun poze pina nu or face flori sa nu mi le deoache | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 04, 2014 7:49 pm | |
| Si eu am pierdut 2, cele mai anemice....cateva au avut o tentativa de a inflori dar le-am rupt bobocelul...sa mai astepte un pic | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 04, 2014 8:14 pm | |
| Eu am pierdut una,dar am avut doar 5. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Iun 05, 2014 3:23 pm | |
| Zoe Kathleen | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Iun 05, 2014 3:26 pm | |
| ti-a inflorit deja ? mama ce au crescut la tine la mine inca mici da rezista freza | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Iun 05, 2014 4:17 pm | |
| Da o sa mai infloreasca una zilele astea,toate sunt pe balcon sa se sature de temperaturile de afara,mi-e necaz de cele 4 ca s-au dus, nu le-am stropit cu nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muscate cu fite | |
| |
|
| |
| Muscate cu fite | |
|