| Muscate cu fite | |
|
+14aura doinabacau popescugp simonaelena duduta190578 Mirra Luminita81 penelopa Raluca G. leonor Asriana geodezia laurabv Myosotis 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Muscate cu fite Joi Iun 19, 2014 10:41 am | |
| Ar trebui sa-l mai am eu, dar nu le-am mai cercetat de mult. Le vizionez doar asa in trecere. Imi pare rau Laura | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Vin Iun 20, 2014 8:17 am | |
| Myo gommer este de vina nimeni altcineva asta este toate stiam ca gommerosul trimite plante asa mici si am mers la risc na eu am pus cum a zis Magda oul si vad ca intr-adevar le-a mers bine aia engelzeasca de daduse coltul nu o aruncasem nu o jumulisem avea doar o frunzulita microscopica acum dupa ou a inceput vad sa creasca incet si frunzulita aia celelate au inceput galopant chiar sa isi dea drumul au deja bumbu de floricele cred ca sapatamina viitoare sau ceallata vor inflori | |
|
| |
Asriana
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Targu-Jiu Joburi/Distractii : Consilier juridic/Gradinarit Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Muscate cu fite Vin Iun 20, 2014 11:00 am | |
| | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Vin Iun 20, 2014 12:51 pm | |
| Eu le-am vazut,sa creasca mari,sa le inmultesti ca sa cumparam de la tine! | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Muscate cu fite Lun Iun 23, 2014 11:42 am | |
| | |
|
| |
Asriana
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Targu-Jiu Joburi/Distractii : Consilier juridic/Gradinarit Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Muscate cu fite Lun Iun 23, 2014 6:26 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mar Iun 24, 2014 2:17 pm | |
| na nu stiu daca va uitati da mie olandezul imi face o mie de draci a scos acum la vinzare si brugmansii si muscate si hibiscusi de nu se poate vrea sa damblagesc eu | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mar Iun 24, 2014 2:48 pm | |
| Ma uit si eu pe site-ul lui cam des | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mar Iun 24, 2014 3:08 pm | |
| ma apuca ameteala Myo nu mai facem repede o comanda ? | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 12:24 am | |
| L-ai spurcat de nu-l spala toata Dunarea . Ai zis ca nu mai iei nimic de la el Eu nu pot sa va-ncurc. N-am bani de paine, d-apai de comenzi. Sa nu-mi aduc aminte si de hotii de bancheri care m-au jupit de 50 euro | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 7:33 am | |
| da asa este l-am spurcat da ma uit cu jind la ce brugmansii a scos si la hibilici .. astia sunt criminali bancherii dar hai sa acoperim gauroiu ca 50 de euroi sunt 50 de euroi chiar daca nu facem comanda ca de fiecare sta prost cu maruntu ..eu fac viramentul pe 7 partea meeee si sa nu aud discutii ca nu ca eu tot fac virmanetul | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 10:28 am | |
| Am fost si sunt de acord sa achitam comisionul restant | |
|
| |
Asriana
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 10:29 am | |
| | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 10:31 am | |
| Pai daca spunem toate ca alimentam cardul,poate e acelasi comision. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 10:41 am | |
| Lasati-i incolo de bani, ca i-am sters de pe lista. Nu pot sa ma ocup de comanda fiindca nici nu am cu ce ajunge la posta. Sunt intepenita in sat. Mi s-a stricat ceva la masina si nu pot sa car pachete la posta pe jos. Daca as fi avut macar bicicleta, era foarte bine. Asa nici graunte pentru pasari nu pot cumpara ca n-am cu ce le duce. Trebuie sa apelez la altii | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 10:56 am | |
| NA POATE DIN FETLE CARE STAU IN ORAS VREA CINEVA LA COLETARIE CA EU STOINA TICLANI SI RETUR SE STRICA FLORILE BANII CLAR EU VIREZ PE 7 NU PORT DISCUTII CU TINE | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 11:23 am | |
| D-na Geo poate va uitati si pe fuchsia.be asa sa va clatiti ochii | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 11:56 am | |
| HE HE HE DE CITE ORI NU M-AM UITAT ..DA NU AM INCERCAT A FOST UN IMPEDIMENT NU MAI STIU CARE DE NU AM PUTUT LUA DE ACOLO
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Mier Iun 25, 2014 12:02 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 12:01 pm | |
| PE MINE ACUM MA TOT CHINIUE NISTE AGAVE UITE DE ICI PE MINA MA DOARE DE AIA PICTUM SI UNA FEROX AM AMERICANA ALBASTRA SAU MA ROG AMAEICANA SIMPLA ADICA VERDE SI VARIEGATA DA VREAU SI PICT UITE DE ICI DE LA VECINU UNGUR DA VORBI CU EL SI ZISE CA MA COSTA 152 EURO MARFA SI 100 DRUMU DACA TRIMITE LINGA GRANITA DOAR 14 EURO DA NA www.egzotikuskerteszet.huCICA E PE UNDEVA PE LINGA BALATON ASA CA LA TOAMNA MA DUC DUPA ROSE SI AGAVE SA-MI REVIN CU MARUNTISU MACAR VAD SI EU BALATONU FAC O BAIE MA SCUTUR IAU FLORILE SI CAREL ACASA DACA VA HOTARITI POATE NE FACE PLATA aDRIANAM SAU ROXANA DIN BRAILA TABELUL INCERC SA IL FAC EU DA SA VEDEM CINE FACE COLATARIA CA LA EU N-AM CUM CU DRUMU ASTA ZILNIC VAD CA AU SCOS LA VINZARE SA PRIN APRILIE SAU CIND NE-AM UITAT LE AVEAU PE TOATE FARA STOC ASTA ESTE FIIRMA DE UNDE AU LUAT FETLE PRIN HORIA PARAC DE ZICEAU CA UA FOST NISTE PLANTE FRUMOASE FOC VAD COMANDA MINIMA DE 25 EURO PAI 25 EURO IAU SINGURA ..NA DECI DACA VA HOTARITI ZICETI CA GASIM ALTERNATIVE VAZUI STREPTO FRUMOSI ACOLO 1-2 DAR SUNT SCUMPI RAU DE TOT E SI VREO 2-5 -FUCSII MERG SI NISTE MUSCATE NA ZICETI CE FACEM SA PUNEM, DE O COMANDA ORI BA VAZUI CA AU SI ZONALE PE STOC ENGELZESTILE SUNT FITOASE RAU ..NU PREA MAIS UNT INCINTATA CA AM DEJA VREO 10 DA PARCA 1-2 TOT AS LUA NA HAI PE CAI CA SE FILMEAZA | |
|
| |
Asriana
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 3:01 pm | |
| A pus o prietena de-a mea comanda duminica... daca stiam ca vreti si voi... Poate putem suplimenta comanda ei? Inca nu a primit confirmarea.... Fetele care au mai pus trebuie sa stie daca se poate suplimenta o comanda . | |
|
| |
Asriana
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 3:03 pm | |
| - geodezia a scris:
- PE MINE ACUM MA TOT CHINIUE NISTE AGAVE UITE DE ICI PE MINA MA DOARE DE AIA PICTUM SI UNA FEROX AM AMERICANA ALBASTRA SAU MA ROG AMAEICANA SIMPLA ADICA VERDE SI VARIEGATA DA VREAU SI PICT UITE DE ICI DE LA VECINU UNGUR DA VORBI CU EL SI ZISE CA MA COSTA 152 EURO MARFA SI 100 DRUMU DACA TRIMITE LINGA GRANITA DOAR 14 EURO DA NA
www.egzotikuskerteszet.hu CICA E PE UNDEVA PE LINGA BALATON ASA CA LA TOAMNA MA DUC DUPA ROSE SI AGAVE SA-MI REVIN CU MARUNTISU MACAR VAD SI EU BALATONU FAC O BAIE MA SCUTUR IAU FLORILE SI CAREL ACASA Unde vrei sa te duci dupa trandafiri? Poate-ti fac companie | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 3:08 pm | |
| la unguri undeva linga granita la vreo 40 km na nu mai stiu denumirea era pe undeva pe aci sa ma uit si scriu eu vreau ceva plante si se poate face suplimentare intreaba-o pe doamna dace ne primeste nu multe ca bani putini acum acolo in jur de 1 mil aici in toamna vreau julio si eddy mitchel ai mei sunt cam chinuiti trebuie sa ii mut plimbarea o fac sa ajung pe la ficele scumpe si ceva prieteni neamuri etc asa ca .. 2 zile ajung http://www.rozsa-szoreg.hu/arozsak.htmlmultam | |
|
| |
Asriana
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 3:17 pm | |
| - geodezia a scris:
- la unguri undeva linga granita la vreo 40 km na nu mai stiu denumirea era pe undeva pe aci sa ma uit si scriu
eu vreau ceva plante si se poate face suplimentare intreaba-o pe doamna dace ne primeste nu multe ca bani putini acum acolo in jur de 1 mil aici in toamna vreau julio si eddy mitchel ai mei sunt cam chinuiti trebuie sa ii mut plimbarea o fac sa ajung pe la ficele scumpe si ceva prieteni neamuri etc asa ca .. 2 zile ajung http://www.rozsa-szoreg.hu/arozsak.html
multam O sa o intreb pe prietena mea, desi, in principiu, nu cred ca n-ar vrea. Te anunt deseara. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 3:38 pm | |
| Si eu sunt leftera dar parca as mai lua 6 buc,in compensatie cu cele pierdute | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Muscate cu fite Mier Iun 25, 2014 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muscate cu fite | |
| |
|
| |
| Muscate cu fite | |
|