| Gradina Liei ciocarliei | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 7:07 pm | |
| Lie Lie, Ciocarlie, Ai tot timpul sa ne vizitezi gradinitele! Noi suntem aici, iar atunci cand ai timp, fii sigura ca esti primita cu bratele deschise Spor la treburi | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 8:45 pm | |
| Hai mai Lia,ca tu stii gradina mea,si cea actuala si cea in devenire! | |
|
| |
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| |
| |
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Mar Mar 18, 2014 10:38 am | |
| Tripleti, da? Toate vreti tripleti? Aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea...tripleti sa aveti! Lia, noi te asteptam sa vii cand ai timp , stim ca adevaratele gradinarese au timpul foarte limitat! Sa fiti sanatoase si sa aveti spor la treaba! Noi, cele cu gradini in balcoane avem timp suficient sa batem campii! | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Mar Mar 18, 2014 2:02 pm | |
| sa vina, cat mai iute, tripletii, la toate cele ce-si doresc! Va pupic..fug la treburi! | |
|
| |
andruta
Numarul mesajelor : 20 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : bucataresc si gradinaresc.. nu neaparat in aceasta ordine.. Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Mier Mar 19, 2014 3:43 pm | |
| Doini, draga, eu eram aia cu poporul migrator.... Lia stie prea bine ca-s navetista; tot incercam sa ne gasim o zi in care sa ne intalnim si nu prea reusim. De luni pana vineri sunt in Bucuresti, iar de vineri pana duminica seara sunt la tara. Sunt mereu pe drumuri, norocul meu ca intre "mosii" nu-i foarte mare distanta. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Mier Mar 19, 2014 4:04 pm | |
| Andruta, "navetista" dar cu siguranta fericita, ca ai unde trage.. Ai o gradina superba, frumos amenajata, si evident cu multa munca si daruire. Eu te felicit din suflet pentru tot efortul De intalnit, va veti intalni voi, si sunt convinsa ca sunt foarte frumoase acele ore petrecute impreuna | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei | |
| |
|
| |
| Gradina Liei ciocarliei | |
|