| Gradina Liei ciocarliei | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 12:47 pm | |
| Iacata, mi-am luat inima in dinti si-am deschis si io poarta gradinii mele! Anul asta, nu veti putea vedea mare lucru in ea, ptr. ca's la inceput! Nici nu m-am mutat la curte, dar in maxim o luna sper s-o fac! De fapt, inceputul asta la mine dureaza de vreo doi ani si nici acu' n-am reusit sa dau o forma gradinii, ptr. ca, vesnic, mut plantele de colo-colo. Relocatul plantelor, la mine e ceva la ordinea zilei! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 12:58 pm | |
| Mai draga Lie-Cocarlie sa sti ca melodia asta, imi face parul maciuca, dar ma unge la suflet! Asa ca, daca tot esti Lia-Ciocarlia noastra, nu poate lipsi si frumoasa Doina (fireste, e o chestiune de nuanta ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 12:59 pm | |
| O mai ascul acum o data, si apoi revin la tine in ograda | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:04 pm | |
| Asa, am revenit si dupa un scurt bocit. Ma emotioneaza asa de tare melodia asta, incat am nevoie de albumele tale cu titluri bestiale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:05 pm | |
| Revii la mine in ograda, dar nu prea ai ce sa vezi! | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:06 pm | |
| hai ca fac io si azi mancare ca si-alaltaieri! | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:10 pm | |
| Doini, pot schimba "gradina Liei ciocarliei" in "Gradina Liei diliei? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:13 pm | |
| 1. Nu poti (singurica) si nici nu vrea sa schimbi ceva! 2. Dar daca chiar asta vrei, o rugam pe Myo. 3. Lasa asa, ca ma simt si mai apropiata de tine, draga Lie-Ciocarilie, si 3 bis (ca sa raman pe podium) cred ca le ajunge o "dilie"
Ultima editare efectuata de catre Doini in Vin Mar 14, 2014 2:13 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:15 pm | |
| Daca te simti tu mai bine-asa, atunci, asa sa ramana! am zis! | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:21 pm | |
| Stai asa! Sti ca este ziua de nastere a Andrutei? Uite, aici am felicitat-o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Da imi place de mor cum ti-ai botezat gradina! Imi plac pasarele iar aceasta melodie ma emotioneaza in profunzime | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:28 pm | |
| Ti-am facut cateii vedete [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:30 pm | |
| Iar aici, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ne poti canta draga Lie-Ciocarlie | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 1:34 pm | |
| Fetelor, orhidutelor, voi ati vazut ce are Lia, aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Albul intreg cu orhidee [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 3:08 pm | |
| Uite Lia, aici ne gasesti cel mai des [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si ne loti lasa dimineata cate o boaba de-ntelepciune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 7:20 pm | |
| Draga Lia, am venit sa-ti vizitez gradina mai tarziu, ca am lucrat la a mea pana acum de mi-am albit si mai tare parul(si cu var si cu vopsea!) si eram dornica de o gura de aer proaspat. Am vazut albumul cu orhideele ( de, fiecare cu ce-l doare!) si am vazut cateva pe care mi le doresc si eu. Prima in capul listei e brassia aia superba. Eu n-am gasit-o pana acum. Si am vazut si niste phale grozave! Felicitari! Am uitat sa le numar si sa vad daca Cora n-a gresit numatoarea. Mie mi se par mai multe de 20, dar categoric, sunt prea putine! Vom avea noi grija! Te pup, si-ti urez inca o data bun venit! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Vin Mar 14, 2014 7:34 pm | |
| De ea spui Dana? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si mie imi place dar foarte mult imi place asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Lia-Ciocarlia, face poze foarte frumoase | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Sam Mar 15, 2014 9:30 am | |
| Eu cunosc foarte bine gradinile Liei,si tare ma bucur sa o intalnesc aici!Draga mea bine ai venit! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Dum Mar 16, 2014 3:10 pm | |
| Da, Doini de aia spuneam! E foarte frumoasa si cea care-ti place tie! Sa-i traiasca toate si sa le inmulteasca! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Dum Mar 16, 2014 4:10 pm | |
| Cu noi , este imposibil sa nu le inmulteasca | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 3:41 pm | |
| - duduta190578 a scris:
- Eu cunosc foarte bine gradinile Liei,si tare ma bucur sa o intalnesc aici!Draga mea bine ai venit!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Bine te-am gasit la Club, draga dudutica! Nu prea am timp de bantuit acum, ca tre' sa-mi termin actele contabile, dar promit c-o sa-ti vizitez gradinita, cat de curand! | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 3:43 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Da, Doini de aia spuneam! E foarte frumoasa si cea care-ti place tie! Sa-i traiasca toate si sa le inmulteasca!
Multumesc mult, draga Dana! Cum spuneam si dudutei, zilele astea nu prea am timp de bantuiala pe net, dar pe la sfarsitul saptamanii ma mai eliberez,si-o sa va vizitez si io la randu-mi gradinile voastre, asa cum e frumos! | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 3:50 pm | |
| - Doini a scris:
- Ce ai plantat ieri?
Sa inteleg ca ai gradina de doi ani si faci naveta? De aici si fratia cu Andruta? :lol:Ca si draguta de ea, imi spunea ca probabil intr-o alta viata, a facut parte dintr-un popor migrator Sau nu era ea, cea care imi spunea?
Andruta, da-mi o mana de ajutor, te rog, simt ca m-am ramolit si uit cam tot.. De trei zile-ncoace, tot plantez si transplantez si nimic nu se vede din urma ! Andruta, e mult mai ocupata, saraca, decat mine si d'aia nu "ne-aude"! Io, dupa ce o sa-mi termin de incheiat actele contabile pe luna februarie, o sa fiu un pic mai libera si-o sa am timp de bantuiala si prin Club. | |
|
| |
Lian
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei Lun Mar 17, 2014 3:55 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Draga Lia, am venit sa-ti vizitez gradina mai tarziu, ca am lucrat la a mea pana acum de mi-am albit si mai tare parul(si cu var si cu vopsea!) si eram dornica de o gura de aer proaspat. Am vazut albumul cu orhideele ( de, fiecare cu ce-l doare!) si am vazut cateva pe care mi le doresc si eu. Prima in capul listei e brassia aia superba. Eu n-am gasit-o pana acum. Si am vazut si niste phale grozave! Felicitari! Am uitat sa le numar si sa vad daca Cora n-a gresit numatoarea. Mie mi se par mai multe de 20, dar categoric, sunt prea putine! Vom avea noi grija!
Te pup, si-ti urez inca o data bun venit! Multumesc tare mult, Dana, esti o draguta! Am tras si io o ocheada, pozelor tale de pe "flickr" Sunt atat de frumoase! felicitari! cand o sa am mai mult imp, cred c-o sa postez si io acolo! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Liei ciocarliei | |
| |
|
| |
| Gradina Liei ciocarliei | |
|