| Gradina Luminitei | |
|
+4popescugp duduta190578 Doini Luminita81 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Luminita81
Numarul mesajelor : 214 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Natura, Gradinarit Stare de spirit : Optimista, in general Data de inscriere : 06/02/2014
| Subiect: Gradina Luminitei Vin Feb 07, 2014 2:42 pm | |
| De ceva timp locuim la curte si m-am molipsit de tot ce inseamna gradinarit, flori si animalute(de ce nu?) Ceea ce am vazut prin gradinile dvs inseamna culoare, veselie si multa munca.Felicitari, felicitari! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Vin Feb 07, 2014 3:25 pm | |
| Bine ai venit Luminita Aspeptam poze insotite de povesti, din gradina ta | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Vin Feb 07, 2014 6:32 pm | |
| Bine ai venit in grupul nostru Luminita! | |
|
| |
Luminita81
Numarul mesajelor : 214 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Natura, Gradinarit Stare de spirit : Optimista, in general Data de inscriere : 06/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Lun Feb 10, 2014 12:46 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Lun Feb 10, 2014 7:55 pm | |
| Bun venit Luminita si asteptam imagini din gradina ta. | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Joi Feb 13, 2014 8:10 am | |
| cateva din floricelele mele luminita81.sunphoto.ro | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Joi Feb 13, 2014 9:55 am | |
| Poti posta aici poze cu postimage . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Lun Feb 17, 2014 1:09 pm | |
| Poti sa pui aici si pozele direct din sunphoto. Bine, faci doar trimitere la poza! Luminita, bine ai venit! Cand am intrat pe pagina ta de pe sunphoto, am realizat ca te cunosc de undeva ... de fapt, ti-am intors vizita pe sunphoto Interesant e ca stai la curte in Bucuresti si poti amenaja op gradina draguta, oricat de mica ar fi ea. Cand vrei sa afli ceva de la noi, poti sa ne intrebi fara nicio retinere. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 18, 2014 8:15 am | |
| Spar eu "ghiata" si pun o poza draguta din albumul Luminitei de pe sunphoto. Un dragut catel, numit Rocky si un trandafirel (ca sa rimeze) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 18, 2014 10:06 am | |
| Acum, daca ai facut copca in gheata, sigur va pescui si Luminita la ea | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 18, 2014 1:52 pm | |
| Va multumesc mult, fetelor Asta este pentru voi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 18, 2014 2:23 pm | |
| Auzi Luminita, acum ai loc de pescuit, asa ca te astelptam si cu mai multe povesti Multumim pentru trandafir, e foarte frumos! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 18, 2014 7:06 pm | |
| Delicios trandafirul,asteptam poze Luminita! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 18, 2014 9:16 pm | |
| | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mier Feb 19, 2014 10:17 am | |
| Multumesc, bine v-am gasit...de la asa profesionisti am ce invata! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mier Feb 19, 2014 2:26 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - penelopa a scris:
- Acum, daca ai facut copca in gheata, sigur va pescui si Luminita la ea
Asa sper si eu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astept sa prindem (pescuim) niste povesti cu si despre gradina Luminitei | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Joi Feb 20, 2014 8:06 am | |
| Luminita iti urez si eu bun venit in Club Nu suntem profesionisti, dar suntem dornice de a impartasi din experientele nostre , reusite si/sau nereusite....si mai important cred eu, este asa o relatie speciala intre fetele din club, cel putin asa simt eu, ca intr-o familie mare....fiecare e diferit dar tocmai asta e frumusetea....fiecare ne aducem contributia cu ceva... | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Joi Feb 20, 2014 12:04 pm | |
| Da, asa este si ma bucur enorm ca sunt aici. Sunt la inceput de amenajare (ca sa spun asa) in ceea ce priveste curtea. Dupa ce am terminat constructia tot ce mi-am dorit a fost sa-mi fac o gradinuta de trandafiri si muscate la fereastra(mi-aduc aminte de bunica, de copilarie) si pe oriunde puteam sale pun. Am pierdut multe plante pana am invatat cum sa le ingrijesc...dar perseverez. Soiurile de trandafiri sunt majoritatea romanesti...dar ma laud si cu ceva fitosi In fiecare an imi propun sa nu mai bag mana pan'la cot in bugetul familiei...insa nu-mi iese...spre disperarea sotului, dar s-a obisnuit...si-apoi cand le vede inflorite si aranjate...hee ii cam place :lol | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Lun Feb 24, 2014 12:54 pm | |
| Draga Luminita, aproape toti iubitorii de plante au aceasta patima ... a nimicirii bugetului familiei In fiecare toamna si primavara imi spun ca voi avea niste limite, dar de fiecare data le depasesc | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Lun Feb 24, 2014 1:41 pm | |
| Asa este...dar meritaaaaaaaaaa | |
|
| |
Doini
| |
| |
popescugp
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Lun Feb 24, 2014 5:14 pm | |
| Bun venit Luminita si flori cat mai frumoase. | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Mar Feb 25, 2014 7:49 am | |
| Multumesc dl. Popescu, bun gasit! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Joi Mar 06, 2014 4:36 pm | |
| Toc toc toc! In gradinita ta ce se mai intampla? | |
|
| |
Luminita81
| Subiect: Re: Gradina Luminitei Joi Mar 13, 2014 2:59 pm | |
| In gradinuta mea,Doini au rasarit floricele (SPER) deosebite (asa erau bulbii) si trebuie sa ma apuc de sapat, taiat, aranjat...deci timp sa am Asa tare ma bucur ca vine primavara....am asa un chef de redecorat...si asa tare m-am cam bagat in bugetul familiei... Dar stai sa vezi rezultatele.Inca nu am facut poze...va fi surpriza! Pupici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Luminitei | |
| |
|
| |
| Gradina Luminitei | |
|