| Sarbatoritii zilei | |
|
+43Cora-Maria Raluca G. Asriana Luminita81 andruta Dana Caras Lian laurabv ella06 simonaelena Paulyna aura poxicuta bunica ghana Doini popescugp Attila Rux sini gabriela60 Johana sicamin Myosotis GetaV georgy leonor vickylucia MYRELA doinabacau penelopa geodezia costieanuconstantin doina Carina Marga duduta190578 georgiana stefana Karla bubu Vernil Tinkerbell 47 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 12:24 pm | |
| Doini, La multi ani ! Fericire si sanatate iti doresc ! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 12:34 pm | |
| Va multumesc frumos pentru ganduri si urari | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 12:59 pm | |
| Multumesc frumos! Va doresc si eu multa sanatate | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 3:25 pm | |
| Doini,la multi ani si multa sanatate! | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| |
| |
bunica
Numarul mesajelor : 9 Localizare : prin lume Joburi/Distractii : plante Stare de spirit : tanara Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 4:22 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 4:59 pm | |
| La multi ani, Doinito! Ce se aude cu ghetele alea pentru sarituri ? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 7:19 pm | |
| La multi ani, Doini! Multa sanatate si sa ti se implineasca ce-ti doresti! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 8:26 pm | |
| Fie ca anul in care pasesti,sa-ti duca ceea ce cauti,Doini! La multi ani! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 8:52 pm | |
| - leonor a scris:
- Doini,la multi ani si multa sanatate!
Iti multumesc frumos! Si tie multe flori si multa sanatate si vise realizate! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 8:57 pm | |
| - Carina a scris:
- La multi ani, Doini!!
Sa ti se implineasca toate visele si sa nu te schimbi! Iti multumesc frumos Carina!!! Si tie sa iti fie viata frumoasa, iti doresc liniste in suflet si sa vezi partea plina a paharului si sa nu te mai gandesti asa de des la pensie, ca viata este frumoasa in fiecare clipa! De schimbat cred ca nu ma voi schima niciodata! Veselia mea este incurabila si cred ca am un mic si nebun in mine care ma tine permanent in priza | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 8:58 pm | |
| - bunica a scris:
- La multi ani Doini.
Multumesc frumos bunica apreciez ca v-ati gandit la mine ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 9:00 pm | |
| - stefana a scris:
- La multi ani, Doinito!
Ce se aude cu ghetele alea pentru sarituri ? Sarut mana ! Ghetele sper sa apara in curand! Ce-i drept am zic cu gura mare ca iPadul este suficient pt perioada asta.., dar l-am surprins cum se uita pe net dupa ghetele kangoo jumps | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 9:01 pm | |
| - Vernil a scris:
- La multi ani, Doini! Multa sanatate si sa ti se implineasca ce-ti doresti!
Doamne ajuta! Va pup si va imbratisez! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 9:03 pm | |
| - doinabacau a scris:
- Fie ca anul in care pasesti,sa-ti duca ceea ce cauti,Doini!
La multi ani! Sarut mana! Imi doresc liniste, curaj, dragoste si sanatate! Daca apare si un "mormoloc cu ochi" e bine venit Va multumesc! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 9:29 pm | |
| Paseste cu incredere si crede ca le vei primi! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 11:21 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Mier Iul 31, 2013 11:45 pm | |
| La multi ani cu sanatate. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Aug 01, 2013 12:09 am | |
| - georgiana a scris:
- La multi ani!
Iti multumesc Georgiana! Si uite ca te-am si votat cand am data sa te citez... Te pup
Ultima editare efectuata de catre Doini in Joi Aug 01, 2013 12:43 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Aug 01, 2013 12:10 am | |
| - popescugp a scris:
- La multi ani cu sanatate.
Multumesc frumos domn Popescu! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Aug 01, 2013 12:37 am | |
| La multi ani Marga Iti doresc multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor, liniste si pace in suflet si la cat mai multe flori! La multi ani [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Aug 01, 2013 2:53 am | |
| - duduta190578 a scris:
- La multi ani draga Doini,sa fii sanatoasa,fericita si implinita!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mda..., rusine mie! Dabea acum gasesc/citesc mesajele trimise anul trecut de ziua mea si mi se "zbarleste" pielea pe mine! Doamnelor, ma inclin!!! Va multumesc din suflet tuturor celor care v-ati gandit la mine cu toate ca eu eram in ceata precum magarul... pe atunci... Va simt aproape sufletului meu si regret teribil lipsa mea din Club pentru mai bine de un an...., inca ma intreb pe unde colindam pe arunci..... Locul asta este pansament pentru mine (am mai spus-o si o voi repeta de fiecare data cand voi avea prilejul si contextul) eu simt ca cineva ma "aude" si ma simt automat eliberata de povara singuratatii....! Va multumesc ca existati | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Aug 01, 2013 7:26 am | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei Joi Aug 01, 2013 8:32 am | |
| Marga, la multi ani cu sanatate si bucurii ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sarbatoritii zilei | |
| |
|
| |
| Sarbatoritii zilei | |
|